Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρωινή επίσκεψη στο Β3. Η τσα2 φωνάζει την Μόνικα. Με το που την βλέπω, λέω εδώ είμαστε. Πολυ ωραιο μωρό, με ωραιο σώμα, μικροκαμωμένη με μικρο βυζάκι, δυνατό κωλαρακι και όμορφο πρόσωπο. Ηλικία δεν την έκανα πάνω από 25-26. Μαύρο μαλλί κοτσίδα. Η υπηρεσία ανακοινώνει ελευθερο στοματικό (δεν το επελεξα) και σεξ σε ολες τις στάσεις. Στο σαλόνι η αλήθεια δείχνει πολύ αμήχανη και απόμακρη που όμως αλλάζει εντελώς στο δωμάτιο. Δωμάτιο με ντους και νιπτήρα, με το κλιματιστικό φουλ ζεστό και το στρώμα σαν καινούριο. Άδειος ο χώρος από πελάτες, ίσως και λόγω του κρύου οπότε σε λίγα λεπτά ήρθε το κορίτσι. Πολυ ευγενική και γλυκιά πλέον, καμια σχέση με το σαλόνια. Αφου γδύνεται, μου λεει ευγενικά να ξαπλώσω και αρχίζει χαδια και φιλιά παντού. Πέρασμα ελαστικού με το στόμα με τεχνική που καλύτερη δεν έχω ματαδει στα 34 μου χρόνια συνάδελφοι ? Ξεκινάει μια απολαυστική πίπα, χωρίς χέρια κι εγώ να της σπρώχνω το κεφάλι για να τον παρει όλο μέσα. Δύναμη το κορίτσι. Μόνο μείον ότι μπάλες δεν πέρασε καθόλου.

Θες να με παρεις στα 4 μωρό μου, με ρωτάει; εννοείται πως δεν έχασα ευκαιρία. Έβαλε τζελ η αλήθεια πριν μπω. Μάγκες η θέα της κωλοτρυπιδας της (δε νομίζω ότι την δίνει) απλά τρομερή. Δεν κλέβει σε στάσεις, ίσα ίσα που έτσι που στηνοταν, θα εμπαιναν και τ αρχιδια μου μέσα. Γύρισμα σε ιεραποστολικο με τα πόδια της στους ώμους μου όπου με δυνατό σφυροκόπημα τελείωσα μέσα της. Ανταλλαξαμε ενα δυο κουβέντες, με ευχαρίστησε που την επέλεξα(!) και αποχώρησε. Πολυ επιτυχημένη συνέδρια θα πω. Ξεχνάς και κρύο και χιόνια και το όνομα σου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
IMG_20230206_151254
dinossaraek
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
452
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 6 review reaction 1 Johnstef, Pa Luki Luk, Επιρρεπής και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2023
Καλησπέρα φιλε μου, αυτή είναι που δουλεύει και φιλιπιδου απόγευμα ;
review reaction 1 dinossaraek
06 Φεβρουαρίου, 2023
Καλησπέρα φιλαράκι. Δεν ξέρω για Φιλιπιδου, δεν έχω πάει ποτέ!
review reaction 2 Noname_GR
06 Φεβρουαρίου, 2023
στο υπόγειο η το ισόγειο
review reaction 1 dinossaraek
06 Φεβρουαρίου, 2023
Ισόγειο αδερφέ. Δε νομίζω ότι έχει υπόγειο το κτίριο στο 3.
07 Φεβρουαρίου, 2023
Αυτή δούλευε κατά διαστήματα, τη περίοδο 2016-18 στο Κολωνού 30Β, στον όροφο.
review reaction 1 Pa Luki Luk, dinossaraek
08 Φεβρουαρίου, 2023
Και η Ελένη νομίζω...

Αφού όμως πας και τα βλέπεις γιατί δεν μας ενημερώνεις κιόλας κύριε Εκλεκτικέ?
10 Φεβρουαρίου, 2023
Ζητώ συγγνώμη από τον συνάδελφο αλλά η κριτική είναι ΕΝ ΜΕΡΕΙ παραπλανητική. Κι εξηγούμαι:
α) Η κοπέλα είναι όντως όμορφη και γύρω στα 25 κι ευγενική, όμως στο παιχνίδι είναι μάλλον διεκπεραιωτική. Η τσα ανακοινώνει ελεύθερο στοματικό στο σαλόνι, όμως η κοπέλα μου πέρασε κατευθείαν σκούφο χωρίς να ρωτήσει με ή χωρίς. Ήμουν φρεσκοπλυμένος, αν αυτό λέει κάτι.
β) Χάδια και φιλιά παντού; Θα θέλατε. Κυριολεκτικά δεν με ακούμπησε ΠΟΥΘΕΝΑ εκτός από το πουλάκι (με λάστιχο, όπως είπα). Μάλλον για κάποιο λόγο θα συμπάθησε ιδιαίτερα τον συνάδελφο (...).
γ) Δεν κλέβει σε στάσεις; Όταν πήγα να σηκώσω τα πόδια της μπας και βελτιώσω κάπως την αίσθηση (διότι από το λιπαντικό δεν ένιωθα τίποτα), μου ζήτησε ευγενικά "μόνο το ένα". Για να βάλω τα πόδια της στους ώμους ούτε λόγος. Συνέχισα λοιπόν να αερογαμώ, ενώ κάποια στιγμή έβαλε και το χέρι μπροστά στο μουνάκι της. Μάλλον ΕΙΔΙΚΑ μαζί μου έχασε την ευλυγισία της...
Η συνάντησή μας με δυο λέξεις: ανέπαφη επαφή. Αλλά ξέρω: "δεν κατάφερα να την ξεκλειδώσω".
review reaction 1 vril
10 Φεβρουαρίου, 2023
Με όλο το θάρρος συνάδελφε, αλλά παραπλανητική θα ήταν η κριτική μου αν έγραφα κάτι που δεν ισχύει ή αν έγραφα ψέμματα. Την κοπέλα μια φορά την έχω συναντήσει και απλά δίνω μια περιγραφή για τις υπηρεσίες που έλαβα. Για προφυλακτικό της είπα εγώ από την αρχή ότι θέλω, πριν καν αρχίσουμε και απλά ανέφερα ότι η τσα2 μου είπε από πριν για ελεύθερο.
Όλα τα υπόλοιπα επίσης, είναι ακριβώς όπως έγιναν στο δωμάτιο. Δεν αμφισβητώ την εμπειρία σου σε καμιά περίπτωση. Ίσως απλά την πέτυχες σε άσχημη μέρα,ίσως να ήταν στραβωμενη με τον προηγούμενο ή μπορεί όντως να είναι έτσι διεκπεραιωτική η κοπέλα κι εγώ απλά ήμουν τυχερός και περάσα καλά. Πήγα και πολύ πρωί η αλήθεια, σε σχεδόν νεκρή μέρα λόγω του κρύου και ίσως ήταν λίγο πιο ορεξάτη. Δεν είμαι κανας παίδαρος για να πω ότι την καυλωσα κιόλας για να μου φερθεί διαφορετικά Χεχε!
Φιλικά πάντα. Καλές επιδρομές ?
13 Φεβρουαρίου, 2023
Αν λες για μία που έχει μαλλί καστανό τώρα, πάνω κάτω είχα την ίδια εμπειριά με σένα με τη διαφορά ότι μου κρατούσε συνέχεια το πουλί σε κάθε στάση, γιατί φοβόταν μη βγει το προφυλακτικό. Αυτό ήταν αρκετά ξενερωτικό και μου το έβγαλε λιγάκι ξινό. Μου κάνει εντύπωση πως δεν το αναφέρεις, εκτός αν δε λέμε για την ίδια ή μόνο το δικό μου το πουλί δεν έχει καλή εφαρμογή στο προφυλακτικό για κάποιο μυστηριώδη λόγο.
review reaction 1 dinossaraek, Johnstef
14 Φεβρουαρίου, 2023
Δεν ξέρω αν αναφερόμαστε στην ίδια αδερφέ. Η κοπέλα είχε μαύρα μαλλιά πάντως όταν πηγα, όχι καστανά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο, δεν έχω ξαναπάει από τότε.
Αυτό που περιγράφεις δεν συνεβη σε μένα πάντως. Μόνο όταν τελείωσα έβαλε χέρι και κρατούσε το προφυλακτικό οπως έβγαινα από μέσα της.
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10