Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη στην ακάποτη οδό διδυμου τεταρτη 26 αυγουστου αργα το μεσημερι(πρωινη βαρδια).

Η ευγενική τσατσα μου παρουσιασε την ναταλί ή ναταλία...

Ξανθιά κοπελα με καρε μαλλι και μετριο υψος,γυρω στα 30κατι την εκανα,αλλά αρκετα καλο κορμι που δεν ειχε να ζηλεψει τιποτα απο πιο νεαρες κοπελες ωραια βυζια και ωραια προστυχη φατσα με ομορφα ματια.

Αφού εκανα μια βολτα στην περιοχη επεστρεψα και κατεθεσα τον μπλε οβολό μου(20 ευρω).Με +5 ευρω παρεχει και κωλο,αλλά δεν ενδιαφερομουν υστερα απο την κιντερ εκπληξη που μου ειχε βγαλει ο προηγουμενος κωλος που ειχα παρει.

Έπαιζε κ' τσοντουλα στο δωματιο.Μολις ηρθε η ναταλυ μετα τις συστασεις μας(ρωσσιδα ειναι ειπε),επιδοθηκε σε πολυ καυλωτικη ακαποτη πιπα(μεσα στο 20αρι)+με τρομερο ρουφηγμα αρχιδιων.

Συνεχεια για αρκετη ωρα σε 3 ή 4 στασεις με πολυ καβλιαρικη συμμετοχη απο μερους της και ρουφηγματα σε λαιμο,αυτια κτλ...

Επειτα απο παροτρυνση της να καταθεσω,εβαλα γκαζια,εβγαλα καποτα και εκτοξευσα το υγρο μου στη γλωσσα της όπου με εγλειφε ωσπου να στραγγιξω.Δεν τα καταπιε παντως,τα εφτυσε σε χαρτοπετσετα.

Υπηρεσίες λοιπον πολλων περισσοτερων χρηματων σε στουντιο(κανα 100ρι),με μονο 20-25 ευρω.Το μονο μειων ο όχι και τόσο καθαρος χωρος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού