Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 116 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ειναι η δεύτερη κριτική που γράφω για την Βίκυ και ο λόγος που το κάνω είναι γιατί το αξίζει και γιατί κάθε φορα που βρίσκομαι μαζί της με τρελενει με την συμπεριφορά της και το νάζι της και γιατι ειναι παντα μες την καυλα με εμενα οσες φορές εχουμε βρεθει και ειναι πολλές.
Επίσκεψη λοιπον στο γνωστό μαγαζί σήμερα το απόγευμα αργα αφού πρώτα ειδα ότι εργάζεται στην απογευματινή βαρδια και αφού ειχα δει το βιντεακι της το οποίο με καυλωσε αφάνταστα .
Οταν έφτασα στο μαγαζί και μου ανακοίνωσε η υπηρεσία ότι εργάζεται η Βίκυ της ζήτησα να περάσω στο μεγάλο δωμάτιο για πιο άνετα όπως και έγινε.
Μετα από δύο λεπτά αναμονης μπαίνει μέσα στο δωματιο η Βίκυ τελείως γυμνή να βρισκει εμένα ήδη καυλωμενο και να χαμογελαει.Ξαπλωνει δίπλα μου στο κρεβάτι και αφού τα είπαμε λίγο χαιδευοντας μου ταυτόχρονα τον πουτσο, ξεκινήσαμε κατι απίστευτα γλωσσοφιλα .
Αρχισε να κατεβαίνει αργα προς τα κατω γλυφωντας το στηθος μου και αφού ο πουτσος μου είχε γίνει πέτρα ξεκινάει μια φοβερή πιπα για αρκετή ώρα,ανοιγοντας διαπλατα τα ποδια μου και χαιδευοντας ταυτοχρονα την πεντακαθαρη και ατριχη κολοτρυπιδα μου που ξέρει ότι με καυλωνει πολύ να με περιποιείται εκει .
Γυρισαμε σε σταση 69 και ξεκινησα να την τσιμπουκωνω και εγω ,να βαζω δάχτυλο στην τρυπουλα της , να της την γλειφω και ο πουτσος της αρχισε να σκληρενει.
Δεν άντεχα αλλο απο την καυλα και πριν χυσω ξεκίνησα να την γαμαω αργα ,με εμένα από πάνω και αυτή με τα πόδια ψηλά να ακουμπούν στους ώμους μου,δινοντας της ταυτόχρονα γλωσσοφιλα και αυτή να παίζει δυνατα τον πουτσο της με πολυ καυλωτικους αναστεναγμους και φωνές που με τρελεναν καθώς ο πουτσος μου μπαινοβγαινε στον κολο της.
Δεν άντεξα αλλο και την γύρισα στα τέσσερα να βλέπω τη θέα της τρύπας της και μόλις της είπα ότι θα χυσω μου ζήτησε να την χυσω στο στήθος,παίζοντας μου αυτή τον πουτσο όπως και έγινε.
Οταν τελειώσαμε,τα είπαμε πάλι λίγο και με καληνύχτισε με ένα καυλωτικο και πολλά υποσχόμενο φιλί.
Χρονος παραμονής στο δωματιο σίγουρα είκοσι δυνατα λεπτά.
Βίκυ μου εισαι υπεροχη, πολύ καυλιαρα και η καλύτερη σε ολα για μενα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
V
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Slave, opel2000, vido και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού