Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 248 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η κριτική γράφεται μετά από 2 συνευρέσεις με το κορίτσι και ο τίτλος προκύπτει από την εγκληματική μου αμέλεια στο να γράψω νωρίτερα για την καλή μου εμπειρία με αυτό το κορίτσι. Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από όλους.
Λοιπόν η Αμέλια είναι μια καστανή κοπέλα γύρω στο 1,65 με μαλλί μακρύ μέχρι την μέση και σώμα με πιασίματα. 2αράκι στήθος φρεσκότατο, και σε εμένα έδινε μια πιο λάτιν εντύπωση αλλά τελικώς είναι ρωσόφωνο μοντέλο.
Μπήκε στο δωμάτιο με φρέσκαρε και ξεκίνησε ένα πολύ ωραίο ακα τσιμπούκι. Άφηνε χουφτώματα στα βυζάκια και τις τρύπες τις αλλά όχι δάχτυλα μέσα. Προσπαθούσε να το πάρει όλο μέσα και της άρεσε που της το κάρφωνα μέχρι τον σβέρκο και περίσσευε.
Μου είχε γίνει μπετό και της είπα να καβαλήσει. Το έκανε με πολύ ηδονικότατα σε βαθμό που άρχισα να πιστεύω ότι της αρέσει. Άρχισε να δίνει πόνο και να δαγκώνετε και να τινάζεται και κραυγές και τα πάντα όλα. Σε μια φάση μου λέει να αλλάξουμε γιατί κουράστηκαν τα πόδια της από ότι κατάλαβα (έδωσε πόνο λέμε). Την γύρισα σε ιεραποστολικό και άρχισα να δίνω σε ένα αργό ρυθμό που σταδιακά ανέβαζα. Αυτή είχε πάρει μια στάση που έμπαινα πολύ ωραία. Κι εκεί που έχω αρχίσει να πιάνω ρυθμό γρήγορο, μου κάνει “don’t stop, I will finish”. Κλειδώνω το tempo παιδιά και απολαμβάνω αυτό που διαδραματιζόταν μπροστά μου. Δεν ξέρω αν το παίζει η κοπέλα και δεν με νοιάζει κιόλας. Κραυγές, τρέμουλα, τινάγματα, δαγκώματα και όλα τα χαρακτηριστικά μιας κορύφωσης. Εγώ είχα περάσει σε mode διαλογισμού για να κρατηθώ και αφού κόπασε από τον οργασμό, συνέχισα σε λίγο πιο αργό ρυθμό.
Της λέω να πάμε doggy και μου απαντάει καταφατικά σε ένα ύφος του τύπου «τώρα έτσι όπως είμαι πάμε όπου θες». Την γυρίζω λοιπόν και αρχίζω να δίνω πόνο από πίσω. Κάπου εκεί είχα πιάσει ρυθμούς μυδραλιοβόλου και το ποτάμι δεν είχε γυρισμό. Ενημέρωσα την κοπέλα ότι φέρνω το πράγμα και αυτή παραδόθηκε στους ρυθμούς μου μέχρι να παραδώσω και την τελευταία ρανίδα του σπέρματος μου.
Απεμπλοκή, αμοιβαία χαμόγελα και ικανοποίηση, με ρώτησε και την ρώτησα αν όλα ΟΚ κι αφού ανταλλάξαμε θετικά πρόσημα χαιρέτησε κι έφυγε.
Πιστεύω ότι υπήρχε μια ωραία χημεία μεταξύ μας, αλλά σε γενικές γραμμές η κοπέλα φαίνεται ότι έχει την διάθεση να προσφέρει καλές υπηρεσίες, οπότε προτείνεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αμέλια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Guaranty
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Οκτ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
249
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Autokinitas, TRR και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2023
Φίλος.. αν πεις ότι σε πλήρωσε κιόλας θα το πιστέψω.
review reaction 3 Mounokolotripidogliftis
22 Ιανουαρίου, 2023
Τσιμπημένο το 8 στην εμφάνιση αλλά οκ η κοπέλα πιστεύω το ζεί λίγο και μπράβο της, τίμιο αν κάνεις λίγο σκοντο στην εξωτερική εμφάνιση.
23 Ιανουαρίου, 2023
Παίζει να είναι και Ουκρανή. Τα ουκρανικά και τα ρωσικά μοιάζουν σε ένα βαθμό ,απλά για εμάς τους μη σλαβόφωνους είναι σχεδόν τα ίδια
review reaction 1 Talibanakos44
23 Ιανουαρίου, 2023
Ο τίτλος πολυ καλός πολύ έξυπνος.
review reaction 1 msakis
23 Ιανουαρίου, 2023
+1 από μένα για τον τίτλο της κριτικής!
review reaction 1 Ημεδαπος
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5