Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 82 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
πρωτη φορα την εβλεπα σε τσαρκα.
μετριου προς ψηλου αναστηματος, μαλλια καστανα μεχρι ωμους και λιγο κατσαρα, φατσα μετρια και σπασμενη αλλα για την ηλικια της βαρια οκ θα ελεγα (ενεκα σωματος), γαλανα ματια προσεξα επειδη ειχε φως παραδοξως, μικρο βυζι φυσικο, αδυνατο κορμι, οκ κωλος για την ηλικια της (ξανα), ωραιο σετ εσωρουχων με καλτσες μεχρι το μουνι (κατι αμπαλα νεουδια τα παταει σα σβησμενη γοπα αποτσιγαρου), πολλα υποσχομενο σαλονι και τσαχπινα.
με αυτην-τσαχπινια, το κορμι και τα εσωρουχα σε κερδιζει να περασεις... αν μπεις.
ηλικιακα πρεπει να ειναι γυρω στα 50+
δε θα περναγα, αλλα η τσατσα μου ειπε οτι "κανι πολλι ορεα πιπα κε τα χυσεις μονο και μονο απο αφτην (πιπα), κορις να προλαβις να γκαμισις" !!! Ντροπή
πηγα να της πω αν την εχει δοκιμασει, αλλα δε θα εβγαινε νοημα, γιατι θα την πηγαινα αλλου την κουβεντα και θα με εβριζε στο τελος Κουλ
κοντοσταθηκα το λοιπον.
ου α ου... σοβαρα εεε ? της ειπα. ναι μου λεει.
οκ λεω, δε γαμιεται... +20 ακομα στις πορνοεμπειριες, νο μπιγκ ντιλ.

μπαινω και ξεκιναω να πλενω πολυ σχολαστικα το καβλι μου για να δοκιμασω... την ΠΙΠΑΡΑ της.
(τσαρκοφιλε... εδω εισαι λεμε !!! Ναι! )

σκαει η τυπισσα μεσα και με βλεπει να πλενω το καβλι μου.
σκουπιζομαι, παω διπλα και ξεκιναμε μπαλαμουτι στο ορθιο. δεν προλαβε να γδυθει.
η φατσα της ειναι αγρια και σπασμενη ξαναλεω, επομενως δεν εκανα κινηση για φιλια-γλωσσοφιλα, που δεν νομιζω να τα αρνειται αν εισαι φαν με τετοιες γυναικες. καποια ψιλοδωσαμε επιφανειακα παντως. χαϊδολογηματα σε ολο το κορμι εναλλαξ και γλειψιμο στα ωραια βυζια της. παραδοξως νομιζα οτι θα ξενερωσω, λογω ηλικιας, αλλα ηταν μια χαρα. επισης καποια φιλια δικα της στο δικο μου κορμι.

ξαπλαρω, ξεγυμνωνεται πληρως, βουταει πανω μου και αρχιζει να τριβεται. της εβγαλα και το σουτιεν τελειως και μου εκανε κοπλιμαν, επειδη το εβγαλα με το ενα χερι. Έτσι!
προλαβα ειδα την κοιλια της, που ειναι παρα πολυ χαλαρη και ξενερωσα απιστευτα, αλλα με τοσο τριψιμο και κολλημα που μου εκανε, εδιωξα ταχυτατα την εικονα. ισως το πιο μειον πανω της. σε αφηνει και πιανεις τα παντα, αλλα κανει λιγο γρηγορες-νευρικες κινησεις.
με τα πολλα πεφτει στο καβλι μου και ξεκιναει την ΠΙΠΑΡΑ της.
οντως ειναι αρκετα καλη με περιποιηση σε ολη την περιοχη. γλειφει τα παντα και με ενταση. την αφησα να ξεδιπλωσει το ταλεντο της και καπου καπου της επιανα το κεφαλι και της το πιεζα για πιο βαθια μπασιματα. επιανα το καβλι μου και της το βαραγα στη γλωσσα η' της το εβαζα μεσα και της το εβγαζα αποτομα και λοξα για να κανει τον ηχο του μπουκαλιου (ξερετε φανταζομαι).
την αφησα να γλειφει πολυ ωρα, μιας και το γουσταρε εβλεπα. περασε και απο @@ μια χαρα.
απο την αλλη την ειδα οτι ψιλοαπορησε πως και δεν εχυσα. Εμμμμ

την κοβω και λεω ελα πανω στο αλογακι, να κανεις τον καϊμποϊ.
ανεβαινει η θειτσα και ξεκιναει την ιππασια. η φαση ειναι οτι ζοριζεται αρκετα και κοβει τη ροη. παει απο εδω, παει απο εκει... δε βολευοταν με την καμια. να χαϊδευω πλατη και να γλειφω βυζια οποτε προλαβαινα. ωραιο δερμα btw. την πιανω σε καποια φαση απο τα καπουλια της, γιατι θα ξεκαβλωνα με τις μαλακιες της και την παω σε πιο γρηγορο τεμπο για καποια λεπτα, αλλα με κοβει με κατι παραπονακια οτι ποναει.
λεω οκ μαπα η φαση, μονο απο πιπες βγαζει τα λεφτα της αυτη... οσα βγαζει.

σταματαμε, σηκωνομαι και τη στηνω στην ακρη του κρεβατιου με μενα ορθιο.
κομπλαρει λιγο, γιατι ηθελε μισιον και μου λεει σιγα σιγα εχεις μεγαλο πουλι. Εμμμμ
μην ανησυχεις, θα σε κανω αλογο σε λιγο, σκεφτηκα αμιλητος.
μπαινω χαλαρα και ξεκιναω να ανεβαζω ρυθμους. δεν προλαβα να πικαρω στη στυση και εχει ξεκινησει τις κονξες παλι.
μια απο αριστερα τη λεκανη για να αποφυγει ολο το καβλι μεσα της, μια απο τα δεξια. να τραβιεται μπροστα, να την πιανω και να την κραταω δυνατα. να τη μαγκωνω καπως και να δινω λιγο πονο και να χτυπιεται σα χταποδι για να αποφυγει τη διεισδυση.
να εχει τραβηξει τα σεντονια και να ειναι σε ζορι γενικως. να βλεπω το "θεαμα" απο τον καθρεφτη απεναντι μου και να λεω δε θα βγαλουμε ακρη τελικα με δαυτη.

την κοβω και της λεω για μισιον. σηκωνεται ορθια και της ξαναριχνω ενα μπαλαμουτι στα βυζια της οπως ηταν. σε καποια φαση η τσατσα τη φωναξε απο μεσα. της απαντησε στη γλωσσα της κατι και ξαναγυρισε σε μενα. καργιολα και εσυ σκεφτηκα (τσατσα).
τη στηνω στο κρεβατι παλι, αλλα στο σημειο που βαζουμε τα ποδια οταν ξαπλαρουμε.
στα πλαγια, που την ειχα σε ντογκυ πριν, ειναι λιγο στενα ξεχασα να πω.
ειναι οπως το φ.66 δεξια σκεφτειτε.
μπαινω χαλαρα παλι και αρχιζω να ανεβαζω ρυθμο. στα εντονα να ζοριζεται παρα πολυ και να με κοβει και παλι. βαζω τα ποδια της στους ωμους μου και πεφτω πανω της, για να μην κουνιεται. να την πηδαω ετσι σε μιντ-τεμπο και να ακουω παλι την καργιολα την τσατσα να τη φωναζει. απο την αλλη, να ακουω και τις δικες της τις φωνες-παραπονα-ζορια.
παει να μου την πει για το χρονο, αλλα τη σταματαω και της λεω οτι θα τελειωσω σε λιγο αν με αφησει, χωρις να κουνιεται σα γιδι.
συνεχιζω ετσι για ακομα καποια λεπτα, μεχρι που καταφερα και εχυσα εντος καποτιδιου.
στραγγιξα κανονικα ευτυχως και σηκωθηκα για τα καθαριστικα.

σηκωθηκε και αυτη, ηρθε διπλα μου, μου εδωσε κατι ευσημα γενικα και εφυγε.

ο χωρος οπως ειπα ιδιαιτερος (με το που μπεις σαλονι δεξια).
μοιαζει λες και ειναι προκατ η' απο καποιο κρυμμενο καταφυγειο σε κανα δασος. ολο ξυλο γυρω γυρω και σκοτεινο με εντονους κοκκινους σκουρους χρωματισμους. σα πορνοφωλιτσα εμοιαζε και καμια σχεση με τα τυπικα δωματια (πολυ καλα-καλα και κακα), που εχω συνηθισει να βλεπω. ειναι κατι διαφορετικο με λιγα λογια.
η τσατσα ενοχλητικη πολυ, αν περασεις το χρονικο οριο.

για να κλεισω, η μανταμ κανει τα παντα για να χυσεις στην πιπα και να γλυτωσει το γαμησι. μετα την οντως καλη πιπα της, περιμενα να ειναι αγριμι και φαν της πουτσας.
απογοητευτηκα.
αν καταφερεις, αντεξεις και τον εχεις πανω απο το μεσο ορο, "ισως" δυσκολευτεις να την κουμανταρεις. θελει λιγο ζορι για να την κρατας. για την ηλικια της ειναι μια χαρα σαν εμφανιση, εκτος απο τη φατσα της που ειναι σπασμενη οπως ειπα, αλλα οκ τρωγεται στα σκοταδια. ε μην ειμαστε και πλιουνεκτες.

για το αν θα ξαναπαω ???
ισως λογο πιπας, γιατι οντως ηταν καλη.
θα δειξει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
papaphilips
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
94
Likes:
46.065
Πόντοι:
17.311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Leon k, livaja , Milfomaniac και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2023
50+? Αν σου έμενε στα χέρια?Money MouthΕυλόγησον φίλε θα γελούσε όλο τα site εδώ!
M
moyst34
22 Ιανουαρίου, 2023
Πρέπει να εννοείς την τύπισσα από την Ουκρανία..
55+ γενικά δυσανασχετεί και ΔΕΝ σε αφήνει να γαμήσεις σαν άνθρωπος.. την είχα δοκιμάσει προ μηνών 3η μεταμεσονύχτια βάρδια στο διπλανό.. από εμφάνιση τίποτα το ιδιαίτερο (γούστα βέβαια είναι αυτά) και θυμάμαι χαρακτηριστικά την ώρα που έβγαινα κατεβαίνοντας τα σκαλιά πετυχαίνω συναγωνιστή (τεράστια μορφή) που με ρώτησε εάν είναι καλή.. μία που μπήκε μια που βγήκε.. με πετυχαίνει έξω να καπνίζω και μου λέει ΜΗΝ με παρεξηγήσεις αλλά είσαι μεθυσμένος;;;; Χμμμ;
Του λέω όχι δεν έχω πιεί καθόλου.. μα μου λέει μία χαρά παλληκάρι και έδωσες 20€ σαυτήν.. έχεις πιεί και ΔΕΝ το λες καλά σε κατάλαβα μου λέει.. είμαι καθαρός από ουσίες και αλκοόλ του λέω.. ΔΕΝ με πίστεψε φυσικά.
22 Ιανουαρίου, 2023
@moyst34
θα της εδινα το φιλι της ζωης παιχτη μου, ειμαι καλο παιδι εγω Αγγελούδι

@msakis
φιλε μπορει δε ξερω. πρωτη φορα την ειδα, οπως εγραψα.
καλα μην ακους τι λενε οι αλλοι... κατι "τεραστιοι συναγωνιστες" κλπ.
εδω θεοποιουν μουσχαρια και μπαζολες ολκης, που ειναι σαφως πιο νεες.
εχω ριξει τονους δακρυα με κατι "εμπειρους¨ και καλα.
η θειτσα μια χαρα κορμι εχει για την ηλικια της και ηταν και ενας απο τους 3 λογους που μπηκα, οπως γραφω.
review reaction 1 msakis
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3