Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 46 10
Γενική βαθμολογία
 
3.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ανεβαίνω στον όροφο αριστερά και εμφανίζεται μία νέα (~26) και όμορφη κοπέλα, η Χριστίνα. Είδα πεταχτό κωλαράκι και κάτι έπαθα. Το σουτιέν έκρυβε το ελαφρώς πεσμένο βυζί.
[Τώρα, υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Η πρώτη είναι να χαραμίζεται και να κάνει κοινωνικό λειτούργημα προσφέροντας τις υπηρεσίες της στα 10 ευρώ, ενώ θα μπορούσε 20 και 30. Η δεύτερη είναι να είναι άλλη μία φόλα που θεωρεί ότι σου κάνει και χάρη.
Όπως καταλαβαίνετε, το δεύτερο. Άνθραξ ο θησαυρός...]
Μπαίνει μέσα η σουκάρα ενώ έπλενα τα χέρια, τα βγάζει όλα βιαστικά και μου λέει να κάτσω να αρχίσουμε. Πω ρε πούστη μου λέω, το κλάψαμε το δεκάρικο.
Κακή πίπα με το χέρι να μου ̶π̶α̶ί̶ζ̶ε̶ι̶ πονάει τα αρχίδια, όπου το έδιωξα.
Της λέω κάτσε τώρα πάνω του, 1-2-3 κουνήματα, α δεν μπορώ είναι μεγάλος. Τον κοιτάζω, σκέφτομαι, τι θα μου'λεγε ρε μαλάκα άμα τον είχα 20 εκατοστά δηλαδή;
Ωραία, γύρνα στα 4 τότε. Κάθεται και ξεκινάω και δίνω. Να μη λέω ψέματα, είχε κωλάρα. Λίγο κλέψιμο στο στήσιμο και πολύ κρέμα, αλλά... κωλάρα. Κάποια στιγμή όπως έπιανα τον κώλο μου έσπρωξε το χέρι, τελείως άγαρμπα, και χωρίς να τη χουφτώνω με δύναμη ή να της έχω πατήσει κανά χαστούκι. Έτσι είσαι μωρή πουτάνα, δεν θα φύγω άχυστος από εδώ, θα το τιμήσεις το δεκαράκι.
Βάζω τα χέρια στα πιασίματα, να μην τσινάει, και ξεκινάω δυνατά. Εκεί άρχισε να τον νιώθει για τα καλά και να ψιλοκουνιέται για να κόψω, αλλά ακάθεκτος. Οπότε ψελλίζει κάτι βρισιές τύπου cyka blyat, αλλά αυτό με καύλωνε παραπάνω.
Φτάνω να χύσω, και με το που τον βγάζω σηκώνεται και μου λέει "ντάξει; τέλος;". Της απαντάω όσο ντύνεται εξίσου βιαστικά, αφού δεν σου αρέσει, τι το κάνεις; Για να πάρω την εκκωφαντική απόκριση "γούστα είναι αυτά".

Ωραίο σώμα, άθλιος χαρακτήρας, αρνητική συμμετοχή.
Το σεντόνι είχε κάτι 'λεκέδες' σε μια γωνία και γενικώς υπήρχε μία αηδία στον αέρα.
Η τσατσά ούτε να πει ένα τυπικό ευχαριστούμε ή καληνύχτα.

*Να μη λέω μαλακίες, με το που μπήκα και είδα το δωμάτιο, ψέκασα μία με το dettol, και πιθανώς να είναι η περισσότερη καθαριότητα που έχει γίνει ποτέ εκεί μέσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2023
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
203
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Διαγραμμένο μέλος 160281, giorgiodelafuentes2 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2023
Με δεκαρικακι τρως και δυο τυλιχτά και μια κοκακολα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1