Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 114 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ας γράψω μετά από μέρες και την πρώτη μου κριτική.

Επίσκεψη στην Αθήνα μετά από πολύ καιρό και είπα να κάνω μια βόλτα εις την Φυλής να δω τι παίζει. Έκανα τις βόλτες μου ώσπου επισκέφτηκα το συγκεκριμένο οίκο.

Εμφάνιση με καλή διάθεση της κυρίας στην υποδοχή και μετά από λίγο βγήκε ολόγυμνη η Καρολίνα.

Ναι μεν έχει λίγα παραπάνω κιλά όπως γράφετε στις κριτικές αλλά δεν με χάλαγε καθόλου. Στήθος μια χαρά και ιδιαίτερα τα ματιά της με καυλωναν και έτσι την προτίμησα.

Πήγα λοιπόν στο δωμάτιο και μετά από λίγο ήρθε και αυτή. Δεν βιαζόταν καθόλου για να φύγει κάναμε και κουβεντούλα με την ησυχία μας, μάλιστα επειδή ξέχασα το όνομα της χαχαχα και την ρώτησα ξανά μου είπε σαν το ρύζι το Καρολίνα να θυμάσαι και σκάσαμε στα γέλια και οι δύο.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση θετική είναι ότι ήρθε μέσα στο δωμάτιο και μου έβγαλε το εσώρουχο άρχισε να με φιλάει παντού και κυρίως στις ρόγες που με δάγκωνε κιόλας ελαφρά και όταν ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με τον πουτσο μου μου κατέβασε τέρμα το δέρμα όσο πάει έλεγξε καλά το πουλί μου και μου τον σκούπισε παντού με αντισηπτικό μαντηλάκι δεν το είχα ξανά δει αυτό πουθενά (όχι ότι έχω την τρελή εμπειρία για να κρίνω). Μου είπε κιόλας ότι το κάνει πάντα αυτό για να προσέχει και άμα δει ότι είσαι καθαρός κλπ σου κάνει και ελεύθερο στοματικό όπως μου έκανε και εμένα, αν είσαι λετσος σε πετάει έξω και δεν ασχολείται. Κάνει κάθε 3 μηνες τεστ και γενικά προσέχει θεωρώ ότι της αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια.

Ακολούθησε βαθιά και εναλλάξ αργή και γρήγορη ελεύθερη πιπα χωρίς χέρι και που και που μου εγλυφε και τα αρχιδια. Στην συνέχεια ακολούθησε στα 4 (όχι πρωκτικο), ιεραποστολικο ώσπου και κατέθεσα σχετικά σύντομα γιατί έπαιζε με τα αρχιδια μου παράλληλα.

Αφού κάναμε τι κάναμε και η μία μόνο φορά δεν μου ήταν αρκετή είπα να συνεχίσω έξω την βόλτα μου μπας και δω τίποτα άλλο που να μου αρέσει, δεν βρήκα κάτι και ξανά γύρισα πάλι πίσω στην Καρολίνα.

Η κυρία στην είσοδο την δεύτερη φορά με έβαλε σε άλλο δωμάτιο και μου είπε να πάω σε εκείνο που είναι καθαρό.

Και πάλι καθαρισμός, ελεύθερη πιπα και οι στάσεις οι ίδιες επειδή όμως αργούσα πολύ να τελειώσω την δεύτερη φορά μου είπε αν θέλω να μου πάρει πιπα (ελεύθερη) μέχρι να χυσω και πράγματι φίλοι η πιπα της ήταν όλα τα λεφτά χωρίς χέρι ή ίσως ελάχιστο γρήγορη βαθιά λες και ήταν ηλεκτρική σκούπα όταν κοντευα έβγαλε το πουτσο μου από το στόμα και συνέχισε να μου τον παίζει δυνατά ώσπου και εχυσα πάνω μου αφού ήμουν ξάπλα. Με σκούπισε καλά παντού και έφυγε μετά από λίγο αφού μιλήσαμε λίγο πάλι.

Το μειονέκτημα είναι ότι άνοιξε την πόρτα και ήταν ακριβώς από έξω ένας μύστης και μας είδε και τους δύο γυμνούς με την μαλαπερδα έξω αλλά εμένα στα αρχιδια μου είχα μόλις περάσει καλά.

Σίγουρα κατέβω Αθήνα θα τη ξανά τιμήσω την κοπέλα γιατί το αξίζει και με το παραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
46
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 EH2018, Th3W4s73d, giorgiodelafuentes2 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού