Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 45 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη 1η βάρδια , στο πρώτο όροφο δούλευε κλασσικά η Μόνικα , ανέβηκα λοιπόν στο δεύτερο όροφο όπου τις Κυριακές είναι ανοιχτός 0900-1700 και δούλευε κλασσικά η Νίκη .
Ξανθιά μίλφογκιλφ σώμα με πιασίματα και 3άρι βυζί , πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό . Τη Νίκη την είχα πάρει πριν περίπου 1,5 χρόνο όταν δούλευε στο Αλκαμένους 117 και είχα περάσει πολύ καλά , από τότε έψαχνα ευκαιρία να την ξανατιμήσω για να δώ αν όντως η πρώτη μας συνεδρία έτυχε ή έτσι είναι στάνταρ.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα μετά από λίγο ήρθε στο δωμάτιο μιλήσαμε λίγο μίας και είναι αρκετά ομιλητική και με καλή διάθεση , γενικά η συνεδρία μας ήταν όπως την πρώτη μας φορά απο υπηρεσίες και διάθεση , οπότε όποιος θέλει να δει πιο πολλές λεπτομέρειες μπορεί να διαβάσει εδώ https://www.bourdela.com/mpourdela/discussions/review/?id=87020
Συνοπτικά , προκαταρκτικά πολλά γλωσσοφιλα και φιλιά σε λαιμό στήθος , στη συνέχεια σχολαστικό καθάρισμα με μαντιλάκι ,μου πρότεινε να ξαπλώσω στο κρεβάτι , ξανά φιλιά από το λαιμό μέχρι κάτω στα πόδια , ερώτηση για προφυλακτικό , πίπα πάρα πολύ καλή βασικά όπως θέλω , με πολύ σάλιο βαθιά και εναλλαγές ρυθμού , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση στα τέσσερα , καλό στήσιμο αντέχει και δυνατά , την ξαπλώνω ανάσκελα και αφού ΄ για λίγο απόλαυσα τη μουνάρα της ,συνεχίσαμε σε διάφορες παραλλαγές του ιεροποστολικού και πολλά γλωσσοφιλα , το τελείωμα ήρθε στο στόμα της όπου πραγματικά με στράγγισε .
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 20 λεπτά και ήταν μια πολύ πετυχημένη συνεδρία(σε ένα οίκο στον όροφο που είχα κοντά 20 χρόνια να γαμήσω ,απο τότε που λειτουργούσε και ο όροφος σα στουντιο) , σε όσους αρέσκονται σε μιλφογκιλφάκια με καλή συμμετοχή και άνεση χρόνου προτείνεται .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.212
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Διανοούμενος, EH2018, mexico1 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιανουαρίου, 2023
Aγαπητέ Smyrni το αρχείο σου μεγαλώνει και μας δίνεις συνέχεια καινούργιες κυρίες, να είσαι καλά, θα σπεύσουμε να την δοκιμάσουμε.
review reaction 1 n.smirni76
20 Ιανουαρίου, 2023
Eυχαριστουμε μαιτρ _ Οντως ήταν στούντιο / και κάποτε θυμαμαι.,είχαν μπλεξει τα μπουτια τους και έβγαζαν το πλυντήριο στην υποδοχή και στην εξωπορτα ...μαζί με το λάστιχο _ για να πλύνουν,,Σαλιάρισμα
review reaction 1 n.smirni76
24 Αυγούστου, 2023
Έχουν ενημέρωση αν έχουν ανοίξει; Ευχαριστώ!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3