Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Διαβάζοντας καλά λόγια για την Τζίνα είχα και λατινοκαυλες λέω να περάσω να δω τι παίζει. Μεταξουργείο δεν πάω αλλά είπα να δοκιμάσω. Ωραίος χώρος η σάλα ήταν η πιο μεγάλη που έχω δει σε οίκο ?! Μπαίνω εγώ δεν έρχεται η υπηρεσία... περιμένω....έρχεται δεύτερος πελάτης η υπηρεσία άφαντη...μπαίνει τρίτος πελάτης και η υπηρεσία ήρθε μετά από λίγα λεπτά ( οκ δεν πάμε εκεί για την υπηρεσία και για ευγενική υποδοχή κλπ έχοντας πληρώσει 10€ αλλά κάντε τα τυπικά τουλάχιστον ) βγαίνει η Τζίνα ωραίο ψιλό με βυζάρες μαλλί μέχρι τον ώμο και τα γυαλακια της. Δίνω το παράβολο μπαίνω μέσα περιμένω αρκετή ώρα στο δωμάτιο το οποίο ήταν για Μεταξουργείο αρκετά καλό. Μπαίνει η Τζίνα λέμε στα αγγλικά τι κάνεις και τα σχετικά και χωρις καν να με αγγίξει βάζει καποτα σε πεσμένο πουτσο!! Λέω εντάξει πέσαμε σε φωλάρα....μου σηκώνεται χωρίς όμως να απολαύσω μια πίπα όπως έπρεπε και της ζητάω να βγάλει το σουτιέν το οποίο καν δεν έβγαλε μόνη της ! Το στήθος πολύ μαλακό σχεδόν άδειο για το μέγεθος του (2.5) . Έρχεται cowgirl ασ πούμε ότι ήξερε να κουνηθεί εγώ χουφτωνα βυζάρες έχει πολύ ωραία ρογα για γλυψιμο. Την γυρνάω στα 4 μικρος κωλος για λατίνα αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι ωραίος....μπαινοβγαίνω 4 φορές μιας και δεν σημετιχε καθόλου (ούτε ένα ψεύτικο βογκητό ) και την γυρνάω ιεραποστολικό. Το μουνι της από τόσο τζελ που είχε βάλει κολυμπαγα! Χουφτωνω λίγο βυζάρες και ζοριστικα να χύσω λίγο!
Βγάζω την καποτα και έχω γεμίσει παντού τζελ και το κακό είναι ότι είχε σχεδόν τελειώσει και το χαρτί στον νιπτήρα το οποίο ήταν χαρτί υγείας και ούτε μπορούσα να σκουπιστω από τα νερά γιατί θριματιζε ούτε τίποτα!!
Είναι απαράδεκτο να μην έχει η υπηρεσία χαρτί στο δωμάτιο. Σε γενικές γραμμές: 0 συμμετοχή
0 υπηρεσία
Πάλι καλά που έχασα μόνο 10€ ...περισσότερος ήταν ο κοπος μου να φάω τόσο δρόμο από του διαόλου την μάνα που ξεκίνησα και με κίνηση παρά τα 10€

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Morty love Jessica
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
699
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kopsos, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Ημεδαπος και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2023
Nα είσαι καλά αγαπητέ Morty, να προσέχουμε και εμείς...
review reaction 1 Morty love Jessica
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1