Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 167 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη στη 2η βάρδια, μελαχρινή μιλφ λεπτή με 1.5αρι συν βυζι, άγριο πρόσωπο και τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη.
Θα ξεκινήσω τη κριτική με την τσατσά, μπράβο της που δε χτύπησε πόρτα στα μετρημένα 23 λεπτά πού περίμενα να βγει η Μαρίνα από το δωμάτιο και δε γνωρίζω και πότε μπήκε, μπράβο της που δεν ενόχλησε ούτε εμένα που έκατσα 20λεπτο γεμάτο από την ώρα πού ήρθε η Μαρίνα στο δωμάτιο αλλά μαύρο διότι δε τήρησε τη σειρά προτεραιότητας, τύπος ψηλός γύρω στα 35 ήρθε 5 λεπτά πριν βγει η Μαρίνα από το δωμάτιο και πετάχτηκε και πέρασε πρώτος με την ανοχή της τσατσας, μαύρο και στον συναγωνιστή που οταν του το είπα έκανε τη πάπια..
Τέλος πάντων πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα και τη περίμενα ,ανταλλαγές ευχών λόγω Χριστουγέννων και πλακιτσα από πλευράς της οτι αυτή τα γιορτάζει δύο φορές και στις 25/12 αλλά και στις 7/1.
Προκαταρκρικα αρκετά, παθιασμένα γλωσσοφιλα, χαιδεμα πουτσου και πολλά φιλιά σε λαιμό στήθος και πλάτη...
Ερώτηση για προφυλακτικό ,πήρε τον πουτσο στο στόμα της, τον εξαφάνισε...αρχικά εγλυφε αργά και βασανιστικά τον κορμο πάνω κάτω και με κοίταζε κατάματα, στην συνέχεια αφού τον έφτυσε δυο τρεις φορές τον καταπιε σχεδόν όλο, όσο μπορούσε δηλαδή, αυξομειώσεις ρυθμού και έντασης, έκανε και πέρασα από αρχιδια, προσπάθησε να με τελειώσει μέ τη πιπα της, για να κερδίσω χρόνο της λέω σειρά μου, ναι μωρό μου είπε ξάπλωσε ανάσκελα και με τράβηξε ανάμεσα στο πόδια της, της αρέσει και βγάζει κραυγές.
Πέρασα προφυλακτικου πρώτη στάση από δική της πρωτοβουλία reverse cow girl, τα έκανε όλα μόνη τής και είχα αφεθεί, 2η στάση στα τέσσερα καλό στήσιμο, 3η και τελευταία με αυτή ανάσκελα όπου δε μέ άφηνε να πάρω ανάσα από τα παθιασμένα γλωσσοφιλα, τέλος τα πήρε στο στόμα όπου μου τον σταγγιξε...
Στο δωμάτιο έκατσα γεμάτο 20λεπτο, ως ένα σημείο μου θύμισε την Άννα τη "μυστήρια " από Διδύμου και από το δίπλα, όπου προσπαθούσε να χυσεις από τη πιπα άλλα αν αντεχες γαμιοταν σα σκύλα...
Πέρασα πάρα πολύ ωραία και σίγουρα θά την ξαναπάρω αμεσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.098
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Tsarkalakos, Bonecrusher, digger και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2022
Λίγες περισσότερες πληροφορίες για την Άννα από διδύμου που αναφέρεσαι..??
02 Ιανουαρίου, 2023
Eξαιρετική κριτική αγαπητέ Σμύρνη, να είσαι καλά, τόσο καλές υπηρεσίες είχαμε να δούμε καιρό, πάμε να δούμε και εμείς αυτή την Μαρίνα άμεσα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2