Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 112 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη 1η βάρδια , δούλευε η Χριστίνα μελαχρινή κοπέλα , σώμα με πιασιματάκια 3-3.5άρι βυζί , μου θύμισε λίγο τη Σάρα από το Φυλής 86β που τίμησα τα ξημερώματα αλλά στο πιο κοντό , μπορεί να την έχω πετύχει και στο ελαιοτριβείο στη Συγγρού 108 αλλά δεν είμαι σίγουρος .
Δοκιμών συνέχεια οπότε πέρασα και με αυτήν , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , μετά από λίγο ήρθε , χαμογελαστή μιλήσαμε λίγο τα κλασσικά των ημερών και ξεκινήσαμε .
Συνοπτικά , προκαταρκτικά ελάχιστα πεταχτά φιλιά και φιλιά σε στήθος , φιλιά με γλώσσα δε δίνει , αμέσως ερώτηση για προφυλακτικό , πίπα παραδόξως(σε σχέση με τη συνολική εμπειρία)πολύ καλή βαθιά και υγρή , 69 δεν ξέρω αν κάνει δε δοκίμασα μίας και η κρέμα έσταζε…
Πέρασμα προφυλακτικού , 1η στάση στα τέσσερα , καθόλου καλό στήσιμο ενώ τραβιόταν και συνέχεια μπροστά δεν ήταν δυνατό να γαμίσω , τη γύρισα ανάσκελα , 2η στάση σε παραλλαγή του ιεραποστολικού , εκτός του ότι δεν υπήρχε αίσθηση λόγω της μεγάλης ποσότητας τζελ που είχε βάλει έβαζε και το χέρι της , δεν ήταν δυνατό να χύσω έτσι , της είπα δε κάνουμε δουλειά έτσι , της είπα να κάτσει γονατιστή να χύσω στις βυζάρες της , αφαίρεσα το προφυλακτικό σηκώθηκα όρθιος δίπλα από το κρεβάτι και παίζοντας τον πούτσο μου την έχυσα .
Στο δωμάτιο έκατσα ένα 8λέπτο λόγω του ότι επίσπευσα τη διαδικασία , καυλίαρικο σώμα αλλά δυστυχώς δε θέλει να γαμιθεί καμία συμμετοχή , δεν θα την πάρω ξανά .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, pistolpit, maradona7 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2022
Mαιτρ , καταρχήν Χρόνια Πολλά ! Εχουμε γράψει για την Χριστίνα στην ημερήσια ότι ισως ειναι θύμα διακινησης . ή / και δουλεύει παρά την θέλησή της ,,. Τσακώνεται και με την χοντρή Σοβιετική τσατσά κλπ
Εντελώς άκεφη έως εχθρική, ιδίως, προ καιρού, αν πεις ότι ξερεις την/ ή πήγες για ...την Βίκυ Anyway ..ΟΚ _ Καλή χρονιά σε όλους !
29 Δεκεμβρίου, 2022
@observer για στείλε μου link για τα γραφόμενα που αναφέρεις, γι αυτή την Χριστίνα σίγουρα? Πάντως μια χαρά χαμογελαστή και με τσαχπινικο σαλοναρισμα την είδα, επίσης δεν υπήρχε καμία χοντρή τσατσά, η ξανθιά κοντή ήταν
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2