Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 90 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα στη 2η βάρδια , η υπηρεσία ανέφερε ότι δουλεύει καινούργια κοπέλα η Μάρθα.
Όντως κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί , ξανθιά με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά , με κανονικό σώμα λεπτά πόδια και 2,5άρι συν βυζί , πρόγραμμα που ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , μετά από λίγο ήρθε , ευχές για τις γιορτές κλπ στα αγγλικά μίας και η Μάρθα δε μιλάει ελληνικά , είπε ότι είναι από την Ουκρανία 24 ετών .
Συνοπτικά , προκαταρκτικά φιλιά πεταχτά σε λαιμό στήθος , φιλιά με γλώσσα δεν έδωσε , έγλυψα το ροζουλί μουνάκι της για ώρα και έδειξε να της αρέσει , καθάρισμα πούτσου με μωρομάντιλο , πίπα μέτρια , αρχίδια δε γλύφει .Πέρασμα προφυλακτικού , με δική της πρωτοβουλία με καβάλησε , πολύ καλή συμμετοχή ανεβοκατεβάσματα πάνω στον πούτσο μου αλλά και περιστροφικές κινήσεις της λεκάνης της , αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα , καλό στήσιμο , αντέχει σφυροκόπημα , τρίτη και τελευταία στάση με αυτήν ανάσκελα όπου με τράβαγε βαθιά μέσα της , το τελείωμα έγινε στις βυζάρες της .
Στο σωμάτιο έκατσα περίπου 14-15 λεπτά χωρίς καμία ενόχληση και βιασύνη , θα την ξαναδοκιμάσω σίγουρα , αν βελτιώσει τη πίπα της και δώσει γλωσσόφιλα θα είναι άψογη .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 25, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μάρθα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.055
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 black crow, giorgiodelafuentes2, pistolpit και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού