Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Γυρνώντας την πιάτσα μεσημεριάτικα κι ενω ειχα απογοητευτεί από την έλλειψη ποιότητας των κοριτσιών, ξαφνικά μπαινω στον τελευταίο οίκο και βλέπω ένα ξανθο μωράκι με ωραία μάτια και εντυπωσιακό μπούστο να παρουσιάζεται απο την τσα2!!!! :smiling-face-with-heart-eyes:
Η μπουρδελοεμπειρια μου με εχει κανει να μην τσιμπαω αμέσως σε τετοιες περιπτώσεις, γιατι μυρίζει ξεπετα η υπόθεση με τετοια κοριτσάκια!!!! Βασικά η μονη ασφαλης επιλογή εκεινη την στιγμή ήταν η Μιλενα απο διδύμου, αλλά εκεί γινοταν λαϊκό προσκύνημα με τα παππούδια να κάνουν ουρά με το εικοσάρικο ανά χείρας!!!! Χαχαχα! Γερο-μύστης
Φεύγω λοιπον κι ανεβαίνω βικτωρια για τυροπιτουλα και καφέ για να παρω και δυνάμεις. Εκεί μπήκα να δω κριτικές και έτρεξα μετά καρφί για ηρωική κατάθεση!!! Γιούπιιι!
Στο δωμάτιο το κορίτσι μπήκε με μια σοβαρότητα υπαλλήλου γραφείου κι αυτο με καυλωσε πιο πολύ . Τυπικες ερωτήσεις γνωριμίας βγάζοντας παράλληλα το σουτιέν, οπου ξεχυθηκαν οι λαχταριστές βυζαρες με την ωραία ρωγα και έπαθα την πρωτη ζημιά!!!! Money Mouth
Έσκυψε επάνω μου φιλωντας και γλειφωντας το στήθος μου και τον λαιμό,ενω οι ρωγες της με ακουμπούσαν αισθησιακά!!! Έρωτας . Ακομα δεν είχα δει τίποτα όμως.......στο τσιμπουκι ήρθε η μεγάλη έκπληξη!!! γλείψιμο με σαλια να τρέχουν από παντού,σηκωνοντας ψηλα το κεφάλι και ξανα βύθιση να τον καταπίνει όλον. Τέτοιο μουλιασμα δεν ειχα ξανανιώσει ρε μαγκες!!!! Νομιζα οτι πρωταγωνιστω σε αμερικανικη τσοντα υπερπαραγωγή!!!!! Ναι!
Συγχρόνως με κοίταγε και στα ματιά, βλέποντας οτι μού εχουν πεταχτεί έξω κι αν συνέχιζε λιγο ακόμα θα ερχοταν το μοιραίο.... Χαχαχα!
Σηκώνεται και με ρωτάει αν θέλω ισπανική.....ακου ερωτηση.....από όλα θέλουμε....της λέω. Ξαπλωνει κι έρχομαι απο πανω και της γαμαω τα βυζια, προσπαθώντας να της δωσω φιλακι :kiss-mark: γυρισε το μάγουλο αποφευγωντας το, αλλά δεν με χάλασε ιδιαιτερα, συνέχισα με γλειψιμο στον λαιμό και κατεβαίνοντας περναω απο τις βυζαρες ,κοιλια, φτανοντας στο μουνακι της που περιποιηθηκα για λιγο!!!!! Το δερμα της ηταν μεταξένιο και μυριζε ωραια!!! Αυτη εβγαζε κατι γελακια κι αναστεναγμους σαν να γαργαλιοταν λιγο.
Στην τελική ευθεία έπεσε σφυροκοπημα πισωκολλητα με ωραια ασθηση της κωλαρας της, οπου δεν δυσανασχετισε καμια στιγμή, αφου κατσαμε συνολικα πολυ ώρα κι αργησα να τελειωσω. Ουτε κρεμα βαζει απο ότι ειδα, νομιζα οτι πηδουσα γκομενακι που μολις γνώρισα!!!! Κατσικογάμης
Γενικά το κοριτσι αξίζει και δεν ειναι ξυνη και ψωνισμενη!!!!!! Έρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
899
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bull81, James_Athens, Accountant και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2022
Τι ώρα περιπου φίλε?
18 Δεκεμβρίου, 2022
11.30 - 12.30 κάπου εκει δεν κρατησα ώρα κιόλας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2