Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είπα να επισκεφτώ Τζέσικα σήμερα διαβάζοντας πολύ καλά λόγια για την κοπέλα (τα οποία ισχύουν όλα) μια και είμαι λάτρης της μπροστινής κίνησης. Φτάνω ανεβαίνω τα σκαλακια..ο χώρος μέσα παλιος και στην σάλα αλλά και στο δωμάτιο αλλά ποιος νοιάζεται..η υπηρεσία ευγενεστατα και καιαροφωνα μου ανακοινώνει την κοπέλα και το πρόγραμμα και ευτυχώς δεν είχα αναμονή πάλι στο τσακ πρόλαβα πριν έρθει ο λόχος!! Η Τζέσικα λοιπόν είναι μια κοπέλα 30+ αρκετά ψιλή για γυναίκα πολύ γλυκό πρόσωπο, βυζάρες (3αρια) αλλά από κωλο υστερεί λίγο (αλλά πάλι ποιος νοιάζεται ?) εμφανίζεται λοιπόν και βλέπω από τον καθρέφτη να έρχεται μια γυναικάρα πάνω στα καυλωτακουνα της ! Ευγενικά και με σοβαρό χαρακτήρα με καλησπεριζει χωρις χαζά επιθετικά σαλοναρισματα και καραγκιοζιλικια που πιο πολύ γελασ με αυτά παρά θές να μπεις. Δίνω λοιπόν το παράβολο και περνάω. Έρχεται η Τζέσικα ξωβυζη και πραγματικά συνδιάζει λεπτό σώμα όχι παχουλά πόδια και βυζάρες!!! Αρχίζουμε με 2..3 κομπλιμέντα και ξεκινάει με μια άκα πίπα ονειρεμένη!! Μάγκες είναι grand master at blowjob (μπορώ να πω καλύτερη απλό της Τάνιας γούστα είναι αυτά) με σάλια ,αρκετές προσπάθειες για deep throat και παίξιμο με το χεράκι της καλλιτεχνικά!! Της λέω να γυρίσει 69 για να την γλύψω και το μουνακι της μύριζε υπέροχα από κρέμα σώματος!! Η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη. Μετά με ρωτάει αν θέλω ισπανικό απαντώντας" είναι δυνατόν να μην θέλω" την καβαλάω και για γαμαω τις βυζάρες καθώς αυτή με κοιτάτε με πρόστυχο βλέμμα στα μάτια !!! Στα πιο βαθιά πεδία της μάχης ξεκινήσαμε με cowgirl κανονικό και εγώ να γλύφω για βυζάρες της μιας και αυτες μυριζανε κρέμα σώματος αλλά και με δικιά της προτοβουλια στηρίχτηκε στα πόδια της και μου έκανε έντονα σφυροκόπηματα με τις βυζάρες της να πηγαίνουν πάνω κάτω!! Επόμενη στάση ιεραποστολικό γλυφωντας τα πατουσακια της τα οποία και αυτά πεντακάθαρα περιποιημένα και απαλά ( για τους λάτρεις αυτού του σπορ) όπου ήρθε και το τέλος !!! Ακολούθησε ένας μικρός διαλογος ντύθηκα και έφυγα μοιράζοντας την βυζιλα στο μουστάκι μου ?
Με λίγα λόγια η Τζέσικα είναι επαγγελματίας στον χώρο δεν βιάζεται είναι ευγενική μιλάει ελληνικά έχει πολύ ωραίο πρόγραμμα και το βασικότερο ξέρει ότι είναι μουναρα και δεν την έχει ψωνίσει σαν κάτι άλλες την προτείνω ανεπιφύλακτα!!!! Μπήκε στο στάνταρ Λιστ μου!! Δουλεύει μόνο πρωινή βάρδια εκτός Παρασκευής που έχει ρεπό. Αυτά από εμένα καλά να περνάτε και να γαμάτε μυστες μου βοηθάει στην ψυχολογία

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Morty love Jessica
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Σεπ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
699
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 livaja , kopsos, Bonecrusher και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Δεκεμβρίου, 2022
Αγαπητέ φίλε Morty, μας έφτιαξες την διάθεση να είσαι καλά, καλύτερο τσιμπούκι από την Τάνια, wow, τι να πω θα πάω να επισκεφτώ μακάρι να βρούμε στανταράκι καινούργιο. Καλή συνέχεια.
review reaction 1 Morty love Jessica
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1