Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 227 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Βόλτα στη Φωκαίας κ μπαίνω στο 17β και προς μεγάλη μου έκπληξη βρήκα τη Αλβανίδα Άννα που έλειπε τελευταία από την πιάτσα. Το μαλλί καστανό πλέον οι βυζαρες ίδιες κ το υπέροχο κωλαράκι ήταν μπροστά μου. Μπήκα δωμάτιο με την ήδη δοκιμασμένη κορασίδα. Μπαίνει μέσα κ μου είπε ότι έλειπε δύο μήνες είχε πάει Μολδαβία κ καλά κ λέω εντάξει εντάξει ….. λίγο σοσιαλ κ μου φέρνει τις βυζαρες της στη μούρη όπως κ την πρώτη φορά που την πήρα. Αφού τις έγλυψα κ τις απόλαυσα αρκετά λέω συνέχισε στην συνέντευξη τώρα κάνοντας νόημα τι εννοούσα…Αρχίζει πίπα με σκούφο όχι κάτι τρελό με χάλασε η γρήγορη αεροπιπα της κ της λέω πάμε ιεραποστολικό τώρα. Έκανε ένα μορφασμό κ καλά αλλά την έγραψα εκεί που δεν πιάνει το μελάνι!!! Ανοίγει τέρμα τα πόδια κ μπαίνω σιγά σιγά κ μετα ανέβασα σταδιακά ρυθμό. Αύτη έβγαζε κάτι βογκητα του κώλου κ έλεγε έτσι έτσι δώστα μου όλα….νομίζεις σκέφτηκα….κ την γυρνάω στα 4 για να βλέπω κώλο κ συνεχίζω και αυτή να λέει τα δικά της για μα με κάνει να τελειώσω κ κάπου εκεί ακούγετε το πρώτο χτύπημα της πόρτας από την χοντοαγελαδα 2τσα κ αυτή λέει σε λίγο κ να πιάνει τις μπάλες για να τελειώσω πράγμα που μου τη δίνει κ παίρνω το χέρι της από εκεί αμέσως κ με γρήγορο ρυθμό ήρθε το τέλος στο πλαστικό βαθιά μέσα στην μουνάρα της κρατώντας τα βυζια τής. Η 2τσα πάλι χτύπημα λες κ βάραγε καμπάνα ανά 2 λεπτά. Βγαίνω από μέσα της αυτή ντύνεται κ μου λέει με το κλασικό αλβανικό ψεύτομαγκικο στυλάκι κ υφακι ευτυχώς πρόλαβες κ με χαιρέτησε κ έγινε καπνός… Μαύρο στη 2τσα που χτυπάει στο 8 λεπτό ακριβώς. Μαύρο κ στην Αλβανίδα που έχει τουπέ κ ύφος της ντίβας που όπως πάει οδεύει προς Φόλα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Arxontas tou skotous
Σεβαστός
Εγγραφή:
20 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
3.461
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 The Keeper, kosamf, Helluvatime και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2022
Δυστυχώς το έχω πει τόσες φορές. Στα 17αρια της φωκαιας το 10 είναι το όριο… δε πα να είσαι παλιός πελάτης. Το πολύ 10 λεπτά κ μετά ανά δίλεπτο χτύπημα κ φωνή από τσατσα. Και η δικαιολογία έτοιμη. Δήθεν τσεκάρει το αφεντικό από τις κάμερες….
review reaction 1 The Keeper, Arxontas tou skotous, Junax και 1 ακόμα μέλος
12 Δεκεμβρίου, 2022
Τυπε μου φαίνεται θα πεταχτω μια μια μέρα να την τιμωρήσω την κορασίδα.... δε πρεπει να μείνει ατιμωρητη η αυθαδεια της.
review reaction 1 review reaction 4 The Keeper, ΦΑΚΙΡΗΣ, Arxontas tou skotous και 3 άλλα μέλη
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2