Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 231 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ετεροχρονισμένη κριτική.
Άκουγα εδώ και καιρό για την συγκεκριμένη κοπέλα. Την είχα τσεκάρει πολλες φορες αλλά δεν ενεδωσα. Ε ήρθε η ώρα να καταναλωσω το 20αρικο μου.
Ο γνωστός παπατζης τσατσος με του οσκαρικους χαρακτήρισμους. Του δίνω τον οβελο μου και προχωραω στο δωμάτιο. Καθαρό μεν με σταμπες το σεντόνι δε!
Ακουμπησα το σώμα μου σε ασφαλή σημεία διότι ευτυχώς οι χυσοσταμπες ήταν στις άκρες του σεντονιου.
Ετοιμαζομαι, ξαπλαρω κι αναμένω. Ερχεται η κοπελιτσα η οποία συνοπτικά είναι πολυ γλυκιά με ωραίο σωματακι, ωραία βυζακια και ωραία δαχτυλακια στα ποδαρακια. Μανικιουρ πεντικιουρ στη πενα. Με ρωτησε πως θέλω το πιπετο και της είπα γλυψιμο όλου του κορμου πλην της βαλανου. Καθάρισε ευλαβικά το πουλι μου κι εγλυφε κατά μήκος, μέχρι την ουρηθρα, αλλά όχι ΚΑΙ την ουρηθρα. Δεν βιαζοταν καθόλου. Φαινόταν ότι της άρεσε κιόλας.
Μετά από κανα 3λεπτο της είπα να βάλει καποτα και να μου ξαναπάρει πιπα. Η πιπα της αργή με βαθιά μπασιματα. Μετά από 2-3 λεπτά της είπα να ξαπλώσει ιεραποστολικα να της το χώσω. Ομορφο μουνακι, καλοσχηματισμένο και καβλωτικη θέα με τα ποδια ανοιχτά. Έβαλε ζελέ αρκετό και αρχισα να πελεκαω. Όχι δυνατά, ηδονικα. Δυστυχώς η αίσθηση ελάχιστη από το ζελέ. Κλασσικά.
Κάποια στιγμή, γιατί δεν θα εχυνα έτσι με τίποτα, έβγαλα την καποτα και της είπα να χυσω στα βυζακια της. Δέχθηκε απροβληματιστα. Της είπα να γλυψει λίγο και τη βαλανο, το έκανε κι έπειτα εχυσα στο κορμάκι της. Όλα καλά λοιπόν. Μια ησυχη συνεδρία χωρίς πολλα πολλα. Ένα τυπικό γαμησακι με μια γλυκιά κορασιδα.
Ιδιαίτερη όμως προσοχη στην καθαριότητα του δωματίου που παρολο που ήταν περιποιημενο ειχε σταμπες στο σεντόνι.
Η κοπέλα παντως μου φάνηκε καθαρουλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.783
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Επιρρεπής, DmtrsxXx, aoratos33_2 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού