Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 158 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετα απο μια ερευνα αγορας στη γνωστη οδο, και αφου ή Ταιλανδεζα απο απεναντι ειχε κισαωρο ραντεβου, καταληγω στη Βικυ απο το 69Β.
Εμφανισιακα ειναι απο τις ωραιοτερες κοπελες που εχω δει σε μπουρδελο, ξανθια, λεπτη, με ωραια ποδια και κωλο, και μπλε ματια που μαγνητιζουν.
Με ειχαν και πριμενα αρκετη ωρα στο δωματιο μεχρι να ερθει η κοπελα, να ακουω ή το ραδιοφωνο που επεαιζε απο το ταβανι ή τους συναγωνιστες που μπαινοβγαιναν.
Με τα πολλα έρχεται μεσα η βικυ, ελαφρως ψυχρη αλλα αποφασισμενη να εκτελεσει, και με αρκετα φιλικο και προσχαρο υφος. Καθεται διπλα μου, και χωρις πολλα πολλα ή χωρις να πω κατι, αρχιζει απο μονη της να με φιλαει στο στηθος, στην κοιλια, στα ποδια και στα αρχιδια, και συνεχιζει γλυφοντας τις μπαλες μου και πιπιλώντας τες αργα και αισθησιακα. Με ρωταει για προφυλακτικο, της λεω ναι, και με επιδεξειες κινησεις μου το φοραει και ξεκιναει μια δυναμικη πιπα με περιστροφες του κεφαλιου σε δυνατους ρυθμους, και με το χερι απλα στη βαση για να τον κραταει σταθερο.
Ηταν τοσο καλο που εντος μερικων δευτερολεπτων ενιωσα να ερχεται το τελος, οπου της ειπα να σταματησει μπας και προλαβω να γαμησω και λιγο, αλλα δεν σταματησε, και μερικα δευτερολεπτα μετα, δεν αντεξα και κατεθεσα. Πολυ καλη εντυπωση μου εκανε το οτι ενω καταλαβε ακριβως ποτε τελειωσα δεν βιαστηκε να σηκωθει να φυγει, παρα φροντισε να με στραγγιξει μεχρι και απο την τελευταια σταγονα με το στομα της, και μετα απο λιγο σοσιαλ οπου μου αποκαλυψε οτι συνηθως δουλευει πρωινα εκει και οτι απογευματα δουλευει αλλου (αν καποιος ξερει που παρακαλω αναγραψτε στα κομεντ) μου εδωσε ενα αποχαιρετιστηριο φιλακι και εφυγε

Υ.Γ. Για να προλαβω σχολια τυπου εδωσες 20 για τσιμπουκι και σε σκαμαρανε κτλ, θα απαντησω οπως απαντησα και σε εναν φιλο μου που μου ειπε τα ιδια:
Για να μην καταφερα να κρατηθω και να ηρθε το τελος τοσο γρηγορα, αρχικα αυτο σημαινει οτι η κοπελα ειναι και υπερμουναρος, αλλα και δεξιοτεχνης. Και το απολαυσα, και την καταθεση μου εκανα, και περιεργεια μου γεννησε να την ξαναβρω για να ολοκληρωσω τον εξοντια.
και στην τελικη ξερετε κατι; Μαγκια της που το καταφερε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
2 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
121
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 amjik, No_French_Letter, ThE και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2022
Αφου σου άρεσε τόσο πολυ κ σε τελείωσε γρήγορα όπως είπες γιατι δεν έσκασες κ άλλο 20ρικο να συνεχίσεις?? Insert coin to continue.....δεν το ξέρεις??? Πάντως κανει κ μισαωρο πρόγραμμα αν γουστάρεις......
review reaction 1 Ροδακινο
09 Δεκεμβρίου, 2022
συνάδελφε, συγγνώμη αλλά τα "ελαφρως ψυχρη" και "με αρκετα φιλικο και προσχαρο υφος" είναι κάπως αντιφατικά μεταξύ τους. Πώς γίνεται κάποια να είναι ψυχρή και πρόσχαρη ταυτόχρονα;
Τη μια φορά που εγώ βρέθηκα μαζί της πάντως - αν έχει σημασία αυτό - έκανε μεν αυτό που έπρεπε αλλά με ύφος μάλλον απόμακρο και διεκπεραιωτικό.
review reaction 1 vril
09 Δεκεμβρίου, 2022
Αρχοντα το ξερω αλλα εχω cooldown και ειπα να κρατησω το 20αρικο για αλλη μερα
review reaction 1 Arxontas tou skotous
09 Δεκεμβρίου, 2022
john stef δεν ξερω πως να σου το εξηγησω ρε φιλε, απο τη μια φαινεται οτι ειναι φουλ χαλαρη-νιωθει ανετα να σου μιλησει, αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι θα γινετε και φιλαρακια
review reaction 1 Johnstef
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4