Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σήμερα το πρωί σε μια άδεις πιάτσα στα πέριξ Φυλής και Φωκαίας αποφάσισα να περάσω στο τσαρδί αυτό με την Πολωνέζα κατά δήλωσή της Κατερίνα! Πρόκεται για μια 35-40? Νταρντανογυναίκα με τεράστια βυζιά, ξανθιά.
Το πρόγραμμά της έχει τα πάντα όλα. Παρουσιάστηκε μόνη της, με ένα σχετικό χαμούρεμα/μπαλαμούτι στο σαλόνι και με κανα 2 απαλά γλωσσόφιλα! Δε με χάλασε και πέρασα στο δωμάτιο! Δωμάτιο άνετο, πολύ καθαρό, πολύ ζεστό με air condition, tv Με τσόντα, μωρομάτνηλα κτλ! Μετά από σύντομο φρεσκάρισμα ήρθε και η Κατερίνα! Δέχτηκε μπαλαμούτι, γλύψιμο σε βυζιά, είχε μια κάποια εμμονή με φιλιά που προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου, έτσι και αλλιώς μοσχομύριζε και μύριζε listerine ή κάτι τέτοιο! Κάνει καλή βαθιά πίπα, που όταν της είπα..."δείξε μου πόσο βαθιά το βάζεις", γύρισε όλη προς το μέρος μου με κοιτούσε στα μάτια και τον ρούφαγε σχεδόν όλο! Καλή βαθιά και υγρή πίπα! Την έστησα στα 4 και την πήρα μόνο κώλο, με καλή αίσθηση, ήμουν και ο πρώτος της μέρας...Είχε καλή συμμετοχή κάτι ανάμεσα σε gfe και pse. Της γάμησα καλά και δυνατά τον κώλο για κάποια ώρα και μετά την έβαλα να τα πάρει στο στόμα που μου τον άρμεξε λυσσασμένα ! Σηκώθηκε, απόθεσε τα παιδιά μου στο νιπτήρα, και έμεινε κάμποσο σαν σόσιαλ και με ένα απαλό μασαζάκι από πλευράς της! Πραγματικά με άνεση χρόνου. Φεύγοντας βγήκε πάλι να με χαιρετήσει μ ένα φιλί. Για νταρντάνα είναι μια άψογη επιλογή ως υπηρεσίες στο 20άρι! Αυτά, να στε καλά, να περνάτε καλά, να γαμάτε καλά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.076
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, Φανης72, perseas και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2022
Η Κατερίνα είναι εγγύηση στο πρωκτικό! Την προτελευταία φορά που την πήρα έχυσε στο κωλογαμησι παίζοντας την κλειτορίδα της!
review reaction 1 Bonecrusher, EvilPlasma
09 Δεκεμβρίου, 2022
Κάθε μέρα δουλεύει στη πρώτη βάρδια η εν λόγω κοπέλα συναγωνιστές;
09 Δεκεμβρίου, 2022
νομίζω ΚΑΙ απόγευμα χωρίς να παίρνω όρκο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3