Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 303 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με την Καρολίνα έχω περάσει 3 φορές.
Σήμερα ήταν η τρίτη και ήταν πολύ καλή όσο και η δεύτερη συνεδρία μας. Η πρώτη ήταν, ας το πούμε αναγνωριστική, αλλά είχα αναφέρει και στην ενημέρωση,
ότι ήταν αρκετά επικοινωνιακή αν και δεν μιλάει Αγγλικά, υπήρχε μία συνεννόηση με λέξεις/φράσεις στα Ισπανικά και νοηματική.

Η Καρολίνα λοιπόν, είναι ένα κορίτσι από το Πουέρτο Ρίκο, 20-21 ετών. Σε μένα προσωπικά, μου έδειξε 18 δαχτυλάκια, με τα χεράκια της, όταν της είπα την δικιά μου, αλλά ας πούμε κάπου εκεί.
Έχει μοντελέ αδύνατο κορμί, 2άρι ωραίο βυζάκι, μικρό αλλά τουρλωτό κωλαράκι, ωραίες γαμπούλες και σήμερα παρατήρησα πως έφτιαξε και τα άνω άκρα της, αφού την πρώτη φορά ήταν χωρίς μανικιούρ και το είχα επισημάνει στην ημερήσια. Έχει ένα piercing στον αφαλό και λίγα διάσπαρτα μικρά τατού.
Το ύψος της είναι γύρω στο 1,70. Το μαλλάκι είναι μαύρο μπούκλα, ενώ φοράει γυαλιά μυωπίας και έχει σιδεράκια. Το πρόσωπο της είναι κοριτσίστικο.

Επειδή έχουν γραφτεί ήδη δύο κριτικές για το κορίτσι με μέτριες εντυπώσεις, και ενώ τις διάβαζα είχα ήδη σχηματίσει προσωπική γνώμη,
θα γράψω και εγώ την εμπειρία μου, γιατί εγώ αντιμετώπισα μία διαφορετική Καρολίνα, που ναι μεν χρησιμοποιεί αρκετό τζελ,
ωστόσο είναι θεόστενη οπότε περισσότερο ενοχλεί το πασάλειμμα με λιπαντικό στα χέρια, παρά η αίσθηση αυτή καθαυτή.

Στα του αγώνα, είναι δεκτική και με αφήνει να έχω το πάνω χέρι. Πρέπει να έχεις το πάνω χέρι, διότι δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία να οδηγήσει εκείνη, αλλά έχει την θέληση να ακολουθήσει.
Μερικά προκαταρκτικά με μπατσάκια στο κωλαράκι της, δαχτυλάκια στο μουνί της γλείψιμο στα βυζιά της.

Η πίπα της είναι εντελώς άματσουρ και ρηχή. Θέλει δουλειά, αλλά προσωπικά την κόβω στο λεπτό και περνάμε στο ψητό.
Μου στήθηκε στα τέσσερα με ψηλά τον κώλο της, χωρίς να κλέβει καθόλου. Την καβάλησα, περνώντας το δεξί μου πόδι από πάνω και
την πήδαγα με βαθιές διεισδύσεις.
Βόγγαγε δυνατά, ενώ έκανα και προσπάθεια να της βάλω και ένα δαχτυλάκι στον κώλο. Μπήκε δύο πόντους μέσα, με την βοήθεια του λιπαντικού, αλλά
μου είπε γελαστά "no, no" και το έκοψα.
Όσο ήμουν από πάνω και την κάρφωνα βαθιά, μου έπιασε και το χέρι σε κάποια στιγμή δυνατά και με το άλλο είχε αρπάξει μαξιλάρια και σεντόνια.

Με ρώτησε να αλλάξουμε μετά από αρκετά λεπτά και την γύρισα ιεραποστολικό.
Πήδημα σε διάφορες εναλλαγές, ενώ έπαιζα και με την κλειτορίδα της που γενικώς γουστάρει αρκετά.
Έπεφτα πάνω της, της έγλειφα τα βυζάκια, ενώ φώναζε.
Είχα κολλήσει την μούρη μου στο πρόσωπο της, και με τράβηξε για μερικά γλωσσόφιλα όπου στο τέλος μου δάγκωνε και τα χείλια.
Γενικώς, η συμμετοχή της στο ιεραποστολικό ήταν αρκετά καλή.
Κάποια στιγμή πήρε εκείνη τον ρυθμό, και άρχισε να κάνει βίαια ανεβοκατεβάσματα με την λεκάνη της. Εγώ σταμάτησα τελείως και την άφησα να κάνει παιχνίδι.

Της πέρασα και τα δύο πόδια της στον δεξί μου ώμο και έδωσα σφυροκόπημα μέχρι που έχυσα βαθιά μέσα της, μένοντας μέχρι να στραγγίξω.

Τέλος, με την Καρολίνα και τις 3 φορές που έχω περάσει, έχω πάρει το ίδιο πακετό. Δεκτική, χαμογελαστή, και έχει συμμετοχή.
Γουστάρει έντονους ρυθμούς και της αρέσει να ακολουθεί. Δεν ξέρω τι κάνει, αν την αφήσει να κάνει μόνη της παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.
Μάλλον δεν έχει την εμπειρία ακόμα για κάτι τέτοιο, αλλά το δείχνει ότι γουστάρει να γαμηθεί.
Η πίπα της είναι αρκετά μέτρια και θέλει δουλειά. Η χρήση του λιπαντικού είναι ένα μείων, που όπως τόνισα περισσότερο γιατί λερώνεσαι με αυτό, παρά του ότι χάνεται η αίσθηση, μιας και το μουνάκι της είναι πολύ πολύ σφιχτό.

Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Helluvatime
Ανώτατος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
18.312
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 paparotriftoulas, 968, AceS και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2022
διαβάζω την εμπειρία σου και πραγματικά αναρωτιέμαι αν συναντήσαμε οι δυο μας τη ίδια κοπέλα. Χεχε!
Εκτός αν είναι από αυτές που φέρονται στον έναν έτσι και στον άλλον γιουβέτσι, τι να πω...
review reaction 1 baroc, Helluvatime
23 Νοεμβρίου, 2022
@Johnstef Όπως έγραψα, πρέπει από την αρχή να οδηγήσεις εσύ με την Καρολίνα.
Δεν μπορώ να ξέρω πως συμπεριφέρεται στους άλλους, υπάρχει μία κοινή γραμμή με το λιπαντικό όπως είπαμε, αλλά με σεβασμό και προσοχή πάνω από όλα, ζεσταίνεται εύκολα και ακολουθεί. Τώρα, για το αν είναι επιλεκτική, δεν μπορώ να το ξέρω, κακό δικό της κάνει γιατί χάνει πελατεία στη τελική.
Εγώ απλά έγραψα αυτό που έχω περάσει μαζί της,όχι μία αλλά τρεις φορές με το ίδιο μοτίβο στον αγώνα και την ίδια ένταση. Μάλιστα τότε στην ενημέρωση από την πρώτη φορά που την είχα πάρει, δεν έγραψα επίτηδες κριτική γιατί ήθελα να την ξαναδώ και 2η φορά πως θα τα πάει. Καπέλο
review reaction 1 Johnstef
23 Νοεμβρίου, 2022
Θα συμφωνήσω με τον johnstef .Γιατί και γω είχα την ίδια εμπειρία με αυτόν στο ΣΠ 40.Πιθανον εσύ να βρήκες το κουμπί της αφού σου δώσε και γλωσσοφιλα.
Πιθανόν εμείς να πέσαμε σε άσχημη στιγμή της .Πιθανόν ναταν η αρχή της.Χμμμ;
review reaction 1 Johnstef, Helluvatime
23 Νοεμβρίου, 2022
@baroc Δεν ξέρω αν φταίει το ότι ήταν η αρχή της, γιατί πρώτη φορά την δοκίμασα όταν πρωτοεμφανίστηκε στο πρόγραμμα της αλυσίδας. Εγώ όφειλα μετά από 3 συναντήσεις με το κορίτσι να γράψω και την δική μου εμπειρία ώστε να υπάρχει και η θετική κριτική για όσους ενδιαφέρονται να περάσουν. Εγώ προσωπικά θα ξαναπεράσω με Καρολίνα, αρκεί να την πετύχω 2η ή 3η βάρδια, γιατί πολλές φορές δουλεύει πρωινές. Καπέλο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4