Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 21 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Για τη ΖΑΝΑ δε χρειάζονται πολλά λογια ειναι μια ΟΥΚΡΑΝΗ 58 ετων ξανθιά με σχετικα μεγαλο στηθος μετριου αναστηματος γεματη αλλα με αρωμα πλουσιου ερωτισμού, εχει με τεράστια πείρα στον πεοθυλασμο αλλα και σε αλλου ειδους σεξουαλικες προτιμήσεις .
Με το που σε βλεπει ξερει τι θες , καταρχας ειναι καθαρη και παντα μυρωδατη , σε καθε πελατη κανει ντους και καθαριζεται !!!!!!! εοιπλεον τα σεντονια στο παραμικρο λεκε ειναι αυστηρη με την υπηρεσια της .
Με την εισοδο μου στο δωμάτιο κοιταξε το μισοσηκωμένο μεγα Αλέξανδρο και μονολόγησε εδω θα δώσουμε μάχη .... μιλήσαμε λιγάκι ενώ αυτή ανίχνευε τα σημεια διέγερσης , πραγματική μαστορισα του είδους , ξερω τι θες απο εμενα ειπε και ξεκινησε το γλυψημο στη βαλανο με ενα τροπο κ τεχνικη που καμία απο οσες ρωσσιδες ξερω δεν εχει ( τι βικη αλινα αλεξανδρα σοφια βικτωρια και πολλες αλλες μονοτονες τσιμπουκορουφηχτρες υστερουνε , ειναι πολύ πισω της ....)
Η γλωσσα της ειναι σκετη προπελα με εναλαγες σε σωστους ρυθμους και χρονους τα χειλια της τα δουλευει αναλογα και το ρούφηγμα και γλυψημο σου θυμίζει παγωτό πύραυλο που τρως λεμαργα το καλοκαιρι ..... επιπλεον η ανασα της δεν εχει οσμες αλκοολ οπως αλλες αλκοολικες με τσιπουρα μπυρες κλπ Ειναι δασκαλα τελεια και παυλα .... υποδειγμα με διατριβες στον πεοθυλασμο .
Προσωπικα οταν εφθανα στην κορυφωση με εκοψε για να χυσω με περισσοτερη καυλα κ ορμη η γλωσσα της ηταν πανω στη τρυπα απο τη βαλανο και τα χειλια της σφυκτα ρουφουσαν τις σπερματικες εκκρισεις , δεν ηταν ενα μονοτονο τριψημο στον ουρανισκο και ενα απλο ρουφηγμα.
ΕΥΓΕ ΖΑΝΑ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ζάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
787
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , amjik, giorgiodelafuentes2

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2022
Δέκα ευρώ παίρνει η έγραψες λάθος??
26 Δεκεμβρίου, 2022
Στείλε ινμποξ καμία πληροφορία μπρο
27 Δεκεμβρίου, 2022
Μύστη, η Ζάνα έφερε το ακάποτο τελειωτικό πριν δεκαοχτώ χρόνια στην Αλκαμένους, από τότε την είπαν βασίλισσα της πίπας, είναι κατηγορία γκράνυ προ πολλού... Και το Παιανιαίων χρεώνει 20..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3