Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλησπέρα σε όλους, όφειλα μία κριτική στην πολυαγαπημένη μου Τάνια από Διδύμου 27, έχω πάει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν (και σίγουρα θα συνεχίζω να πηγαίνω), παρόλα αυτά όμως η τελευταία επίσκεψη ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Την Τάνια την γνωρίζετε και εμφανισιακά, 40+ Milf η θεία όπως την αποκαλούν της διπλανής πόρτας. Εμένα μου αρέσει εμφανισιακά και σωματικά ΒΒW με 3.5 - 4άρι στήθος , όχι ιδιαίτερα ψηλή με ξανθό μαλλί και μιλάει καλά τα ελληνικά.
Το πολύ σημαντικό βέβαια είναι οι υπηρεσίες της όπως και ότι είναι πολύ φιλική. Δεν λέει ποτέ όχι σε τίποτε και το έχει κάνει με χαμόγελο επίσης ειναι πεντακάθαρη και μυρίζει υπέροχα. Κουρασμένος λοιπόν εγώ λόγω έντονης δουλειάς. Ξεκινάει λοιπόν από μία υπέροχη υγρή πίπα χωρίς χέρια 5 - 6 λεπτών (αν δεν της πεις να σταματήσει για sex δεν σταματά εκεί συνεχίζει ακάθεκτη) της λέω να σταματήσει και να στηθεί στα 4 για πρωκτικό.
Μετά από άλλα 4-5 λεπτά πρωκτικού βγαίνω από μέσα της να την γυρίσω για να βλέπω τις βυζάρες της. Όμως βγαίνει ένα μέρος του προφυλακτικού και μετά το βγάζω τελείως κατα λάθος ίσως, με κοιτάει και πριν πω άλλη κουβέντα αρπάζει προφυλακτικό σε δέκατα του δευτερολέπτου έχει ανοιχτεί και έχει περαστεί, έχω μείνει και κοιτάω σαν χαζός αλλά δυστυχώς χάνω ένα μέρος της στύσης πάω από πάνω της αλλά δεν γινόταν τίποτε. Μου λέει με άνεση "Να κάνουμε πίπα, έχουμε όσο χρόνο θέλεις" (το σαλόνι γεμάτο κλασσικά με κόσμο να περιμένει) βέβαια ήταν και η Μιλένα. Βγάζω το 2ο προφ. και ξαπλώνω έρχεται από πάνω και ξεκινάει άλλη μία φοβερή πίπα σε πολύ υψηλούς ρυθμούς, μετά από 3-4 λεπτά χύνω και η Τάνια αρχίζει να μουγκρίζει από ευχαρίστηση, δεν τραβιέται όμως συνεχίζει να ρουφάει και να μουγκρίζει, τα έχει ρουφήξει όλα και εγώ προσπαθώ να τραβήξω την λεκάνη προς τα πίσω να γλυτώσω αλλά τίποτε είναι από πάνω μου δεν μπορώ να κάνω τίποτε. Συνεχίζει ασταμάτητα να ρουφάει, βάζω στο χέρι στο στόμα και δαγκώνω για να μην ουρλιάξω (μία φορά πιο παλιά με Αλιόνα είχε γίνει αυτό σε τέτοια έκταση αλλά σταμάτησε μετά από λίγο) η Τάνια συνεχίζει, τα μάτια μου έτοιμα να πεταχτούν έξω σκέφτομαι "εδώ ήρθε το τέλος", το σώμα μου σπαρταράει σαν ψάρι, συνεχίζει να ρουφάει για μερικά δευτερόλεπτα ακόμη πιο σιγά και βασανιστικά όπου πια η ηδονή έγινε γλυκός πόνος, τραβάει σιγά σιγά το στόμα της, το σώμα μου συνεχίζει να τρέμει και δεν μπορώ να μιλήσω. Σηκώνεται γελάει, εγώ την κοιτάω ξαφνιασμένος, τι να πω, λέω με δυσκολία "ευχαριστώ" σηκώνεται με χαιρετάει πάντα ευγενικά μαζεύει τα ρούχα της και φεύγει. Πως σηκώθηκα ντύθηκα και έφυγα, ειλικρινά με τρομερή δυσκολία. Respect τι άλλο να πω, να είστε όλοι καλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τανια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Αυγ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
2.083
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bonecrusher, Νεαρχος Κουκης, ThE και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2022
Έλα ρε τυπε, καλα το πήγαινες μέχρι την δεύτερη καποτα
review reaction 1 Gianniskavliaris40
18 Νοεμβρίου, 2022
Μέχρι τι ωρες δουλεύει φιλε μου ;
19 Νοεμβρίου, 2022
Ναι, που να ήξερα τι θα γινόταν.....μετά ήρθε το γλέντι, δουλέυει μέχρι τις 17.00 πρωινή βάρδια συνήθως.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3