Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 155 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
σήμερα το μεσημέρι βολταροντας στην περιοχή μπήκα σε ορισμένα σπιτάκια. Στο συγκεκριμένο λοιπόν η υπηρεσία μου παρουσίασε ευγενικά δύο γυναίκες που δούλευαν παρέα. την Ρίτα και την Μαρίνα. Αμφότερες Ρωσίδες άνω των 45 ηλικιακά .η Ρίτα με κανονικό σώμα πράσινα μάτια σερατηβκαι μακρύ ξανθό μαλλί η Μαρίνα πιο σωματωδης με βυζάρες αλλά και κωλαρα. μου κάνανε στενό μαρκάρισμα να περάσω και με τις δύο και ενέδωσανλ. διέκρινα από το σαλόνι καλή χημεία μεταξύ τους και πέρασα στα ενδότερα.
η Ρίτα είναι τρελιαρα πολύ χαμογελαστή αλλά και η Μαρίνα δεν πάει πίσω.. ξεκίνησαν με σκαποτο τσιμπούκι εναλλάξ και στη συνέχεια η μία έδινε στην άλλη το πέος για γλυψιμο . κάποια στιγμή η μαρίνα ρουφάτε τις μπαλλες και η Ρίτα το τρομπόνι με λύσσα. ύστερα η Μαρίνα έδωσε τις βυζάρες της στα μούτρα μου καθώς ανταλλασε φιλιά με την Ρίτα. Γενικά είχαν φοβερη χημεία και έπαιζαν μεταξύ τους. έστησαν στα τέσσερα την κωλαρα της Μαρίνας και την πήρα με δύναμη ενώ ταυτόχρονα είπα στην Ρίτα να κάτσει με ανοιχτά πόδια μπροστά στη μαρίνα και η δεύτερη να την γλυφομουνιαζει ενώ την έσπρωχναν και της έριχνα χαστούκια στα τεράστια κωλομερια της. συνέχεια με αλλαγή καποτας και ιεραποστολικό με την Ρίτα. όταν ένιωσα ότι έρχεται το τέλος έβγαλα το προφυλακτικό όρθιος και με αυτές στα γόνατα έχυσα στα στόματα τους.
δεν βιάστηκαν καθόλου και άξιζαν τα χρήματα τους. μπορεί να μην είναι μοντέλα αλλά είναι καθαρές έχουν διάθεση και ξέρουν την δουλειά τους και με το παραπάνω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 14, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Μαρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
hanszimer
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
635
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Milfomaniac, mutsodringo, Ημεδαπος και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού