Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 73 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν θέλω να σχολιάσω το σεξ της κοπέλας γιατί απλώς δεν μπήκαμε στο δωμάτιο αλλά την τελείως αποθαρρυντική συμπεριφορά της τσατσάς.



Πριν καταλήξουμε στη Βάλια στο σπίτι στην Κολωνού 11Α κάναμε μία γύρα να δούμε τι υπάρχει στην περιοχή σε 7-8 μπουρδέλα. Καλώς ή κακώς η "μπουρδελότσαρκα" για μας (εμένα κι ένα φίλο μου) αποτελεί σημαντικό μέρος του χαβαλέ που κάνουμε και όχι μόνο το γαμήσι στο οποίο "τελειώνει" η μπορδελότσαρκα.



Ήταν το πρώτο σπίτι που επισκεφθήκαμε χθες περίπου κατά 21:00. Με το που ανεβαίνουμε τις σκάλες μα υποδέχεται η τσατσά με την εξής ειρωνική ερώτηση: "Τι ήρθατε να κάνετε εδω πέρα?"



Η απάντησή μας ήταν "βόλτα" χωρίς να καταλάβουμε γιατί τέτοιος τρόπος. Βγαίνει η ζουμπουρλούδικη Κατερίνα, τη βλέπουμε, προσωπικά μου άρεσε πολύ γιατί το ζουμπουρλούδικο στυλ ανήκει στις προτιμήσεις μου.



Και πάνω που πάμε να φύγουμε για να δούμε και κάτι άλλο μας ανοίγει την πόρτα η κοπέλα και λέει "κλασσικά...".



Να σημειώσω κάτι:



1) είμαστε ηλικίας γύρω στα 30 και όχι πιτσιρικάδες όπου και μια πλάκα δε θα πείραζε

2) το ύφος της τσατσάς ήταν καθόλα ειρωνικό και όχι "πλάκα" και δεν είμαστε τίποτα μυγιάγγιχτοι που μας πειράζει το παραμικρό.



Και τώρα να σχολιάσω ότι δεν γνωρίζουν οι τσατσάδες και οι κοπέλες του χώρου ότι το πράγμα έχει ως εξής



μπαίνεις-βλέπεις-βλέπεις κι αλλού-καταλήγεις.



Έστω κι αν κάποιοι κάνουν απλά τη βόλτα τους εκεί δεν μπορεί κανείς να τους κατακρίνει γιατί όπως και π.χ. σε καταστήματα ρούχων χιλιάδες κόσμος μπαίνει βλέπει βγαίνει κλπ κλπ



Το στυλ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.



Το "κλασσίκά" της κοπέλας δεν μπορώ να πω ότι μας πείραξε τόσο αλλά γενικά παρόλου που μου άρεσε αρκετά η κοπέλα και για το λόγο ότι ήταν ελληνίδα την απέκλεισα για το στυλ αυτό.



Τέλος να αναφέρω ότι είμασταν ευγενέστατοι και μόλις είδαμε την κοπέλα είπαμε "να δούμε κι αλλού κι αν είναι ξαναπερνάμε".



Αυτά.



Τώρα για κριτικές μόνο εμφάνιση και συμπεριφορά τσατσάς και στα υπόλοιπα βάζω τη βαθμολογία που έβαλαν οι φίλοι που πήγαν για να μη λέμε και μπούρδερ γιατί κατά τα άλλα δεν πήγα με την κοπέλα. Και πάλι από εμφάνιση θέμα γούστου γιατί μου αρέσουν τα ζουμερά προς παχουλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
538
Πόντοι:
360
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού