Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 161 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη σε τουτο το συμπαθες σπιτακι,την 21η αυγουστου παρασκευη και ωρα κατα τις 1 το μεσημερι κι αφου ειχε προηγηθει καταθεση στο φυλης40 νωριτερα...

Η ξανθια τσατσα πολυ ευγενικη,μια χαρα...Συνήθως τα πρωινα ειναι ενας αλλος τσατσος,τρελη φυσιογνωμια,κορυφαιος!!!

Εμφανιζεται η νελλυ,παλια καραβανα στη φυλης!!!

Ψηλή,ξανθια,με φουσκωμενους βυζους νουμερο 3+κατι.Τρελη σωματαρα με τεραστιο τατου στην πλατη,ωραια ματια και βλεμμα,πορνοφατσα προστυχη!!

Την εχω δει παρα πολλες φορες στην φυλης,αλλά ποτε δεν τολμησα γιατι το βλεμμα και το υφος της με προδιεθεταν για ξεπετα ολκης.Τις περισσοτερες φορες μαλιστα την εχω πετυχει με την τσατσα ευα-ρα,που όλο υποσχεται τρελα τσιμπουκια και μαλακιες για οποια κοπελα και να χει,και λεω ασε θα ειναι μουφα...

Η υπηρεσια με ενημερωσε οτι με +10 προσφερει και ακαποτο στοματικο,το οποιο δεν πηρα...



Μπαινω λοιπον στο δωματιο και μετα απο λιγο καταφτανει η νελλυ.Συστηνομαστε κτλ.Μου λεει κι ότι με θυμαται(τοσες φορες που την εχω δει στο σαλονι!!!!) και με ρωτησε αν την εχω ξαναπαρει.τεσπα ξεκιναμε στο κυριως πιατο.

Πιπα παρα πολυ καλη,χωρις χρηση χεριων και βαθεια σχεδον το καταπινε ολο.εν τω μεταξυ χαιδεμα ελευθερα στους βυζους και το μουνακι της(οχι δαχτυλο μεσα γιατι ειχε κρεμα κ σιχαινομαι).Μετα απο λιγα λεπτα την παροτρυνα να μου γλειψει τα μπαλακια,και τοτε αυτη περιποιηθηκε δεοντως την περιοχη,μαεστρικα!!Επειτα την ξαπλωνω ανασκελα να γευθω τους βυζους και το λαιμο της!!Ξεκιναμε ιεραποστολικα όπου ειχε πολυ καλη συμμετοχη και μετα απο λιγο πηρα και τα ποδια της στους ωμους μου για να σφυροκοπαω βαθεια με την ανεση μου.Κατα τη διαρκεια φιλια και ο,τι με εφτιαχνε.Γλειψιματα λαιμους κτλ,τα παντα ολα η κοπελα.

Συνεχισαμε με 4χ4,όπου με θεα την απιστευτη κωλαρα της,κατεθεσα το μαγικο υγρό!!!



Συμπερασμα?Η κοπελα καμια βιασυνη(δεν ειχε και κινηση ευτυχως στο σαλονι),εμφανιση πορνοσταρ όπου δεν λεει και όχι στο δυνατο σεξ,αλλά και με ολες τις αρετες girlfriend-experience καταστασης!!!

Για εμενα ηταν αποκαλυψη η συγκεκριμενη κουκλα!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Νέλη
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού