Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ετεροχρονισμένη κριτική για την, ιστορικη πλεον, Άννα Κου.
Όλοι λιγος πολυ γνωρίζετε την πανεμορφη Ρουμάνα και μετά από αρκετες επισκέψεις μου ήρθε η ώρα να γράψω κι εγώ δυο λογάκια από την τελευταία μου εξόρμηση. Να σημειωθεί ότι την επιλέγω εδω και αρκετο καιρό και είναι στα στανταράκια μου, άρα οι παλιοι εδώ μέσα ξέρουν, οχι μονο για την εμφάνιση της, που έχει παρει κάποια κιλάκια που την κάνουν νταρντανα, αλλά και άλλα που δεν πρόκειται να αναλυσω, να εξηγήσω, να απαντήσω σε προσωπικο μυνημα.
Για καλή μου τυχη στην τελευταία μου επίσκεψη ήμουν ο πρωτος της βάρδιας και κάναμε λίγα καψουρικα πραγματακια τα οποία αρεσαν και στους δυο. Καθαρή όπως παντα, ορεξατη και χαμογελαστη. Κάναμε τα χαδάκια μας λέγοντας παντα από μέσα μου ποσο ομορφη ειναι. Επίσης για τους ποδολαγνους θεωρώ πως έχει τα πιο όμορφα ποδαρακια που έχω φάει σε γυναίκα. Τέλεια δαχτυλακια! Παντα φρέσκοβαμμένα και περιποιημενο πεντικιουρ, φτέρνες και πατουσες βελουδινες!
Τώρα από θέμα σώματος είναι γυναικαρα με τα 8 περιπου παραπανισια κιλά τα οποία εμένα δε με χαλάνε, αν και αρχίζει και χάνεται ο ομορφος πισινος πλεον. Αλλά οι ρωγαρες στον Θεό! Να τις πιπιλάς με τις ώρες, όπως και να γλυφεις τα δαχτυλακια από τα ποδαρακια παλι με τις ώρες!
Στα του αγώνα τωρα, όλα χωρίς βιασυνες. Περίπου 15 λεπτά στο δωμάτιο. Αγκαλίτσες, μετά αν και ρηχή πιπα ήταν καλής ιδονικοτητας κι έπειτα εισαγωγή στο ομορφο μουνακι της. Χωρίς την προσθηκη λιπαντικου, πολυ καλη αίσθηση αν και πονεσε λίγο δε δυσανασχετησε ποτέ και φάνηκε να της αρεσε κιόλας. Χαλαρές αλλαγές στάσεων, και σε μια σπάνια που έχω ειδικότητα, και τελείωμα.
Εν κατακλείδι να πω τα δυνατά σημεία της πανεμορφης Ρουμάνας. Η καθαριότητα της, το πολυ όμορφο προσωπο της και τα πατουσακια για Όσκαρ που έχει. Επίσης το δωμάτιο διαθέτει επαρκή φωτισμό και η συγκεκριμένη τσατσά το έχει καθαρό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.783
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, maradona7, Yatoputso και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2022
Μιλάς για την Άννα ποιος θέλει να με γαμησει;;
11 Νοεμβρίου, 2022
Αγαπητέ Διανοούμενε είσαι σίγουρος ότι αφήνει να γλύψεις και να φιλήσεις πατουσακια γιατί δεν νομίζω ότι ισχύει ή τουλάχιστον δεν τους αφήνει όλους.
11 Νοεμβρίου, 2022
M l J μια είναι η Άννα Κου. Παίζει μπάλα μόνο σε αυτό τον οίκο το απογευμα και στο διπλανό ημιυπόγειο το βράδυ.
review reaction 2 Johnny87
12 Νοεμβρίου, 2022
Pornodiastrofikoteras όταν με βλέπει πηγαινει πλενει τα ποδαρακια της γιατί ξέρει οτι θα γευματισω! Την πρωτη φορα της το ειχα ζητήσει κι έκτοτε το θυμάται.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4