Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 65 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη πρώτη βάρδια, άδεια η πιάτσα λόγω ψιλοβροχου (πιο μετά άρχισε καταιγίδα) είναι η 2η φορά που τη παίρνω σε 5 μέρες οπότε έχω πιο σφαιρική άποψη.
Τζίνα μελαχρινή ψηλή λατινα 30 χρόνων ( όπως είπε με τα λίγα αγγλικά της) με γυαλάκια (που δε τα βγάζει κατά τη συνεδρία) νταρντανα με 3.5αρι βυζι, έχει 4-5 τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό και μεγάλο αυτό στο αριστερό κωλομερι.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα κ την περίμενα, είπαμε κάποια πράγματα όπως ηλικία όνομα κλπ μιας και τα αγγλικά της δεν είναι επιπέδου...
Συνοπτικά, αφού αφαίρεσε τα εσώρουχα της μου πρόσφερε τις βυζαρες της για γλύψιμο και τις χειλαρες της για πεταχτά φιλιά, ισπανική όπου ξέρει να χρησιμοποιεί τις βυζαρες της, την έστησα στα τέσσερα και εγλυψα λίγο το μουνι της με τα παχιά μουνοχειλα, πέρασμα προφυλακτικου,πιπα καλή βαθιά αλλά μικρής διάρκειας, αρχιδια δεν έγλυψε, πρώτη στάση φυσικά στα τέσσερα καλό στήσιμο και καλή θέα, αντέχει δυνατό γαμησι κ έφαγε και 2-3 μπατσες στα κωλομέρια αδιαμαρτυρητα, 2η στάση πλαγιαστο με άπλετο χούφτωμα των βυζιων της, όταν πλησίαζα να τελειώσω τη ρώτησα να χυσω στις βυζάρες της, δε κατάλαβε πάντως εγώ τη γύρισα ανάσκελα έβγαλα το προφυλακτικό και τις εχυσα, δεν είπε πάντως τίποτα, είναι κάτι που δεν ανακοινώνεται ούτε είχε γίνει τη πρώτη φορά οπότε μη σας πάρω στο λαιμό μου.
Στο σωμάτιο έκατσα 13-13-14 λεπτά χωρις τη παραμικρή ενόχληση από τον τσατσο που δεν τον εχω σε υπόληψη γιατί ούτε συνεργασιμος είναι άμα τον ρωτήσεις για καμιά κοπέλα αλλά ούτε καθαρίζει καλά τα δωμάτια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Katourokavlas, giorgiodelafuentes2 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού