Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 100 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ανήμερα του "ΟΧΙ" στη 2η βάρδια, έχοντας το πρωί μια κακή συνέδρια με τη Ναταλί στο Φώκαιας 17α αλλά και μια σούπερ συνέδρια με στανταράκι μου σε μασαζ το μεσημέρι, νωρίς το βραδάκι είχα ακόμα καυλες μιας και είχα 3 μέρες να γαμησω.
Βόλτα στο Μεταξουργειο που πάντα θα βρεις τουλάχιστο 2-3 περιπτώσεις να γαμησεις, σήμερα είχε σειρά η Ρίτα.
Ρίτα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα, 2-2.5αρι σιλικονατο βυζι, τατουάζ κάτω από το αριστερό στήθος και στο δεξί χέρι, είναι η 2η φορά που την παίρνω αλλά η πρώτη σε αυτόν τον οικο.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστηκα και την περίμενα, στο δωμάτιο ήρθε με τα ξινά μούτρα που έχει και στο σαλοναρισμα αλλά μέσα δεν είναι τόσο κακή όταν αρχίζει η συνέδρια.
Συνοπτικά, από προκαταρκτικα κάποια φιλιά στο στήθος, μετά κατέβασμα πιο κάτω, κάτι σαν ισπανική και πέρασμα προφυλακτικου, ακριβώς τα ίδια είχε κάνει κ στην πρώτη μας συνέδρια. Πιπα μέτρια με αρκετό χέρι, πρώτη στάση με αυτή από πάνω με μέτρια συμμετοχή και αλλαγή στάσης με δική της πρωτοβουλία επειδή την πονεσαν τα γόνατα της... στήθηκε στα τέσσερα καλό στήσιμο ενώ αντέχει και
πιο δυνατό ρυθμό, μετά από λίγο τελείωσα.
Στο δωμάτιο έκατσα 11-12 λεπτά χωρίς καμία ενόχληση, δύο φορές ήταν αρκετές δε θα τη ξαναπάρω, προτιμώ να περνάω με κάποιες με χειρότερη εμφάνιση αλλά με καλύτερη συμμετοχή και υπηρεσίες, αν η συνέδρια ήταν στα 10 ευρώ θα της έβαζα τόσο στη συμμετοχή όσο και στη σχέση αξίας /κόστους ένα βαθμό παραπάνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Επιρρεπής, Διανοούμενος και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού