Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 93 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη πρώτη βάρδια , είχα καιρό να πάρω παρτούζα στο Μεταξουργείο και συνήθως παίρνω παρτούζα μόνο μιλφς γιατί οι πιο μικρές είναι ξενέρωτες στο duo άσχετα αν μεμονωμένα μπορεί να είναι καλές . Σήμερα αφού πήγα σε 3 μιλφάδικα αλλά δε δούλευαν αυτές που ήθελα , ήρθα εδώ .
Συνήθως δουλεύουν 3 κοπέλες εδώ και πιο σπάνια ακόμα και τέσσερις , σήμερα δούλευαν μόνο δύο , η Άντζελα η λεπτούλα με το καστανό φράντζα μαλλί με το τατουάζ καρδούλα στον αριστερό ώμο και η Βίκυ η καστανή χοντρούλα με τα 4άρια συν βυζιά .
Αφού έφυγαν οι αλλοδαποί και ένας τύπος Έλληνας που έφαγε απίστευτο κράξιμο από τη τσατσα διότι όπως του είπε , τι θα γίνει με σένα , μέρα παρά μέρα εδώ είσαι και δε περνάς ποτέ , μάτι ήρθες να πάρεις πάλι και μετά να πας να τον παίξεις ; τον συγκεκριμένο τον έχω πετύχει να τρώει κράξιμο και στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28α αριστερά αλλά και στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα , μου είπε κάτσε κάνουν και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και παρτούζα αν θές , μπροστά στους άλλους όπως και άλλες φορές ανακοινώνει απλό πρόγράμμα.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και τις περίμενα , μετά από λίγο ήρθαν λίγο σφιγμένες , λίγο πιο άνετη ήταν η Άντζελα , αυτή με πλησίασε πρώτη και ανταλλάξαμε κάποια φιλιά και ύστερα πλησίασε και Βίκυ όπου φυσικά έκανα επίθεση αγάπης στις βυζάρες της..
Συνοπτικά , ρώτησαν αν θέλω προφυλακτικό , πρώτη μου πήρε πίπα η Άντζελα ενώ η Βίκυ ήταν πάνω μου και απολάμβανα τις βυζάρες της , στη συνέχεια άλλαξαν θέση με την Άντζελα να με φιλάει , η πίπα της Βίκυς μέτρια ενώ της Άντζελας αρκετά καλή , ταυτόχρονα δεν έγλυψαν ούτε έκαναν πέρασμα από αρχίδια , έγλυψα το μουνάκι της Άντζελας ενώ της Βίκυς δε το επιχείρησα . Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτα ανέβασα την Άντζελα από πάνω μου , καλή συμμέτοχή , ενώ η Βίκυ χάιδευε το στήθος μου , δεύτερη στάση στα τέσσερα , καλό στήσιμο , αλλαγή προφυλακτικού και πήρα τη Βίκυ σε ιεραποστολικό για να έχω θέα και να πιάνω τις βυζάρες της , εδώ η Άντζέλα 2-3 φορές έγλυψε και χούφτωσε τις βυζάρες της Βίκυς , σταμάτησα έβγαλα το προφυλακτικό και είπα στην Άντζελα να μου ξαναπάρει πίπα , στη συνέχεια τις έβαλα να γονατίσουν στο κρεβάτι , η Βίκυ μπροστά και η Άντζελα από πίσω της να της σπρώχνει τις βυζάρες προς τα πάνω , παίζοντας τον πούτσο μου τελείωσα στις βυζάρες τις Βίκυς .
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 13-14 λεπτά , καλά πέρασα , περισσότερη συμμετοχή βέβαια είχε η Άντζελα αλλά γενικά ήταν καλά .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.166
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, pistolpit, FAT BASTARD και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2022
Είναι δικαίωμα του του καθενός να πηγαίνει στα σπίτια ,όποτε γουστάρει.! Επίσης ,δικαιώματος να παιρναει στο δωμάτιο όποτε γουστάρει αυτός.! Από την στιγμή που ο άλλος είναι σωστός και ευγενικός ,δεν έχει κανένα δικαίωμα η κάθε γριά τσατσα να τον προσβάλει.!! Σαν την άλλη ,την γυφτισα από Χωματιανου 11β. Που εάν δεν πέρασεις στο δωμάτιο ,αρχίζει και γαβγίζει.! Φόλα στις αντιπαθητικός Τσάτσο γριές.!!
review reaction 1 giorgiodelafuentes2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1