Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 73 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 2η βάρδια , δούλευε με την Αλεξάνδρα που όταν με είδε στο σαλόνι με ρώτησε γιατί έχω να περάσω τόσο πολύ καιρό μαζί της , της απάντησα ότι τις δύο τελευταίες φορές που σε πήρα δεν ήσουν καλή και στραβομουτσούνιασε (απ τότε όταν με βλέπει δε βγαίνει στο σαλόνι και απλά φωνάζει εγώ είμαι ).
Ιζαμπέλα λοιπόν μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα και 2αράκι συν βυζί , απλό πρόγραμμα . Η αλήθεια ήταν ότι δε σκόπευα να τη δοκιμάσω αλλά περισσότερο πέρασα για να ξενερώσει πιο πολύ η Αλεξάνδρα . Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα .
Ήρθε με καλή διάθεση στο δωμάτιο αλλά τελικά δε το έχει . Συνοπτικά , αρκετά φιλιά αλλά χωρίς γλώσσα , φιλιά σε στήθος ,άφησε να τρίψω το μουνάκι της πάνω από το εσώρουχο αλλά να βάλω δάχτυλο μέσα όχι και απ ότι κατάλαβα επειδή ήδη είχε βάλει τζέλ στο μουνί της , πέρασμα προφυλακτικού , πίπα μέτρια όχι βαθιά , αρχίδια δεν έγλυψε , πρώτη στάση την πήρα πλαγιαστά χουφτώνοντας το βυζί της και τρίβοντας τις ρόγες της , δεύτερη στάση στα τέσσερα όπου συνέχισα μέχρι που τελείωσα .
Στο δωμάτιο έκατσα γεμάτο 10λέπτο χωρίς να χρειαστώ άλλο χρόνο , βασικά μέσα μου έλεγα να τελειώσω για να πάω να σκίσω μετά την Αγγέλα στο Διδύμου 22 ισόγειο , όπως και έγινε . Αν πω μέτρια ίσως και να είμαι επιεικής , δε ξέρω αν της έβαλε λόγια η Αλεξάνδρα και την επηρέασε αλλά δε θα τη ξαναδοκιμάσω σίγουρα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.055
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Don Pornos, giorgiodelafuentes2, pistolpit και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2022
Από τις αρχές που πρωτοεμφανίστηκε και την πήρα και εγώ μία και τελευταία φορά, την ίδια μετριότατη εντύπωση μου άφησε και μένα.
review reaction 1 n.smirni76
26 Οκτωβρίου, 2022
γιατι εκανες αυτο το σπασιμο στη αλεξανδρουλα?δε της αξιζει ειναι τοσο γλυκια κοπελιτσα,εγω εχω περασει αρκετες φορες μαζι της και ξερω πως ειναι καλος χαρακτηρας
R
Rdeliaris23
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2