Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 110 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κεφάλαιο 1.
Πρό έξι μηνών περίπου διαβάζω από συναθλητή μια κριτική για την Σαβίνα στο εξικιου 18.ετσι στην επόμενη βόλτα περνάω από τον οίκο.Στο σαλόνι είχε κόσμο, χορός μικρός που σου έβγαζε την αίσθηση να φύγεις .Ο ήχος που μου έρχονταν στα αυτιά από το δωμάτιο δεν με άφηνε.(δυνατά αχ βαχ και λαχάνιασματα,μάχη κανονική)μετά από αρκετή ώρα βγαίνει από το δωμάτιο η Σαβίνα, είδη είχα ψηθεί από αυτά που άκουγα αλλά μόλις την είδα λέω εδώ ήμαστε..(ξανθιά με σκίστα μάτια στήθος 2.5 κοιλιά φλατ και άψογα πόδια, περιττά κιλά ούτε ίχνος) Αναμονή γιατί περίμεναν και άλλοι.βγενει και από το δωμάτιο μαχόμενος πιτσιρικάς και λέει στον φίλο του ότι τον έπιασε κράμπα από το πολύ σφυροκόπημα και ο φίλος τού λέει θα ξαναπεράσω...
Μπαίνω στο δωμάτιο και μένω έκπληκτος Ντουζιέρα κρεβαταταρα, καμία σχέση με το σαλόνι.
Έρχεται το Σαβινακι χοροπηδώντας και νιαουριζωντας με αγκάλιασε και μετά έκατσε στο κρεβάτι βγάζοντας τα παπούτσια εσώρουχα, εγώ χαζεύοντας το ποσό αψεγάδιαστο καί τέλειο κορμί έχει χαϊδεύω όπου μπορώ..
Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και φιλάω ρώγες πού γίνονται κάγκελο ενώ τα δάχτυλα μου παίζουν με το μουνακι της πού με αφήνει να βάλω δάχτυλα.. Απίστευτη θέα πού βοηθούσε και ο μεγάλος καθρέφτης.
Δεν μπορούσα να περιμένω για πίπες και άλλο μπαλαμουτι της λέω να μου περάσει λάστιχο γιατί ήθελα να μπω επειγόντως μέσα της.. ιεραποστολικό με πολύ συμμετοχή και αληθοφανή κραυγουλες , πήγα να χύσω στο πεντάλεπτο... βγαίνω και την αρχίζω σε ένα πινέλο με το πουτσοκεφαλο να τρίβω την κλειτορίδα της(με προφυλακτικό), ανεβάζει ένταση στης κραυγουλες και δείχνει να γουστάρει.. αφού αρχίζω να έχω έλεγχο το πότε θα χύσω ξανά μπαίνω μέσα της, κολλάω πάνω της και της κατεβάζω τα πόδια της να ακουμπάνε πάνω στο στρώμα (έτσι έχει καλύτερη τριβή στην κλειτορίδα)τα στόματα μας έχουν έρθει πολύ κοντά αλλά φιλί απέφυγε, κατεβάζω τα χέρια μου στους γοφούς της και εκεί εσθανομαι ότι πάει να χύσει, τραβήχτηκα να την σταματήσω (ήθελα να μήν χάσω την συμμετοχή τής), μου λέει μην σταματάς , μωρό μου τής λέω δεν θέλω να χύσεις ακόμα . Τώρα τελείωσα..... απαντά..,την γυρίζω στα τέσσερα που κάνει πολύ καλό στήσιμο και αρχίζω σφυροκόπημα (τον πιτσιρικά δεν τον έφτασα αλλά έκανα ότι μπορούσα)μου έκανε εντύπωση που ενώ ανέβαζα ένταση αυτή έτριβε το ένα της χέρι στο σεντόνι λίγο πιο γρήγορα από αυτό που έδινα εγώ,σαν να σού έλεγε ποιώ δυνατά,με το άλλο χέρι είχε πιάσει το σεντόνι τόσο γερά πού όσο και να χτυπαγες δεν κουνιόταν βήμα και τόν έτρωγε κανονικά, εκεί τελείωσα και εγώ.
Έφυγα και μετά από μία ώρα ξανά γυρίζω και την περνώ δύο 20ευρα με ένα χύσιμο.30 λεπτά δωμάτιο..αχ.

Κεφάλαιο 2
Στο Βέργας πάνω από 10 επισκέψεις που πάντα πέρναγα καλά,εντάξει δεν ξανά έχυσε ποτέ αλλά πάντα με καλή διάθεση και το κορμί κορμάρα.

Κεφάλαιο 3
Επίσκεψη μετά της καλοκαίρινες διακοπές καί τό Σαβινακι μπαίνει στο δωμάτιο τόσο άτονα όσο και στο σαλοναρισμα, αρχίζει κάτι μη και μου,όχ λέω είχε δίκιο ο γνωστός τραγουδοποιός Φίλιπ., συνέχισα ευγενικά και το κορίτσι με ανταμοιβή με μια ακόμα καλή συνεδρία.

Κεφάλαιο 4
Παιδιά το Σαβινακι είναι για αλλού και όχι για μπουρδέλο του 20ευρου, είναι καλή και το ξέρει (από εμάς πού γεμίζουμε τα δωμάτια) ερωτεύτηκε κιόλας .❤️
Οπότε έως το κεφάλαιο 5 ας απολαύσουμε αυτό το αψεγάδιαστο κορμάκι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2022
Όνομα κοπέλας
Σαμπίνα
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
3.258
Πόντοι:
731
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 zzaxos, EH2018, Ημεδαπος και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2022
Η Σαμπινα ειναι πολυ καυτη το ζει το σκηνικο και της αρεσει να το απολαυμβανει.τα δωματια ειναι ανετα και μπορεις να κρατισεις το ερωτισμο σε ολη την διαρκεια.
Z
zzaxos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1