Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 73 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πέρασμα λοιπόν για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της από το μετάξι. Ακόμη και κατά το σαλονάρισμα μπορεί κανείς να εισπράξει την αύρα της επιλεκτικής ντίβας που σε γενικές γραμμές εκπέμπει. Προς επιβεβαίωση μάλιστα, στο έλαχιστο σόσιαλ εντός του δωματίου, μοὺ εκμυστηρεύτηκε ότι έχουν υπάρξει φορές που δεν έχει καν κανει το κόπο να βγει στο σαλόνι, εαν αυτός για τον οποίο θα σαλονάρει δεν της αρέσει (παίρνει μάτι από τη κάμερα). Ο δὲ μύστης Σμύρνης μας είπε στο νήμα ότι γενικώς δεν βγαίνει πάντα στο σαλόνι.
ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ θα πω εγώ. But I digress...

Μόλις μπήκε στο δωμάτιο, αγκαλιαστήκαμε και ξεκίνησα το όρθιο μπαλαμούτι. Φάνηκε κάπως χαδιάρα διότι ενέδιδε αρκετά στο παιχνίδι μου, ενώ κάποια στιγμή μοὺ προέταξε το ένα μαστάρι της προκειμένου να το περιλάβω και κείνο. Κατεβαίνοντας όμως προς το καλογυαλισμένο μουνάκι της, ήρθε το πρώτο άκυρο. «όχι εκεί, έχει κρέμα». Περιττό να περιγράψω τη ξενέρα που έφαγα και με αφορμή το γεγονός, θα επαναλάβω -ανασκευασμένο- το διάσημο απόφθεγμα του μπαρουτοκαπνισμένου μύστη και ανυπέρβλητου μουνοζουμοπότη, Μήτσου (xxx):
Πορνοσυνεδρία άνευ αιδοιολειχίας === Θ. Λειτουργία άνευ Θ. Κοινωνίας!!!!Χαχαχα!
Συνειδητοποίησε και η ίδια την απογοήτευση μου και προσπάθησε να «επανορθώσει» υποσχόμενη ότι την επόμενη φορά θα με άφηνε…Μαλακία Ανέφερε επίσης ότι γενικώς δεν κάνει 69 καθώς και διάφορες αρλούμπες για τη καθαριότητα του μουνιού της, οι οποίες δεν πολυέβγαζαν νόημα. Όπως και να είχε δεν αισθάνθηκα κάποια δυσάρεστη οσμή από το σώμα της (μόνον τα μαλλιά της ανέδιδαν μια ελαφριά τσιγαρίλα, από το φουμάρισμα στο κουζινάκι υποθέτω). Τα ««προκαταρκτικά»» (γελάω) έκλεισαν με μένα όρθιο και κείνη καθιστή στο κρεβάτι να μου κάνει μια αδιάφορη, άτεχνη, ρηχή, διεκπεραιωτική, ~δίλεπτη, σκουφάτη αερόπιπα, χωρίς το παραμικρό αξιομνημόνευτο.

Μόλις ελευθέρωσε το στόμα της από τη μαλαπέρδα μου, την έπιασε η καύλα για σόσιαλΧμμμ;. Εγώ να της προτείνω στάσεις κι εκείνη να με ρωτάει διάφορα άσχετα για μένα, λες και θ’ ανοίξουμε κουμπαριά. Δεν έδωσα παραταύτα συνέχεια. Ύστερα από αυτή την ατυχή πλην σύντομη παρένθεση, μπήκαμε στο κυρίως μέρος το οποίο ξεκίνησε τελικά με doggy. Το στήσιμο της ήταν ΟΚ, αλλά το γράσο που είχε βάλει δεν με άφηνε να το ευχαριστηθώ. Προσπάθησα λίγο να την καβαλήσω μπας και η αίσθηση βελτιωθεί αλλά λίγα πράγματα. Έπειτα την γύρισα σε ιεραποστολικό, όπου στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα. Βοήθησαν βέβαια λίγο τη κατάσταση ορισμένα φιλιά σε μάγουλα και λαιμό καθώς και το χούφτωμα των βυζιών της, αλλά τίποτα το διαφορετικό, αναφορικά με την αίσθηση. Αφού είδα και απόειδα κι επειδή δεν θα τελείωνα ποτέ έτσι όπως πήγαινε η φάση, τη σήκωσα ολόκληρη επάνω μου κρατώντας την από τα κωλομέρια (είναι και ευκολοχείριστη, μιας και πρόκειται για στυλιάρι), ιδέα που ευτυχώς ψιλοέσωσε το ματσάκι. Την ανεβοκατέβαζα εγώ, με αποτέλεσμα να την καρφώνω όσο πιο δυνατά μπορώ και μέσα σε 2-3 λεπτά περίπου άδειασα. Κάτσαμε μερικά δευτερόλεπτα έτσι μέχρι να στραγγίξω και την προσγείωσα κατόπιν στο κρεβάτι. Έκανα και το workout μου Πλατύ χαμόγελο.

Εν γένει λοιπόν η συνεδρία πλην της τελευταίας παραλλαγής δεν είχε κάτι το συναρπαστικό. Απόλυτη μετριότητα θα συμπλήρωνα. Παρατάυτα θα επιχειρήσω κάποια στιγμή μια επανάληψη, αφού γουστάρω πολύ τα πετιτοειδή, αλλά με χαμηλές προσδοκίες το μόνο σίγουρο.

Παραμονή: λίγο λιγότερο από τέταρτο, χωρίς ενόχληση (καθώς έφευγα είδα τη τσατσά να ανεβαίνει τα σκαλιά με μια !!φαντα!! (σίγουρα δικιά μας Χαχαχα!) στο χέρι, οπότε για κάποιο μικρό διάστημα φαντάζομαι θα απουσίαζε. Ίσως και γι’ αυτό να μην είχα ενόχληση).

Αυτά μάγκες._Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Κόστος
20€
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
5.161
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, Ημεδαπος , The Keeper και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2022
Ειναι πολυ προσεχτικη στην καθαριοτητα η Αλεξανδρα παντα μυριζει ωραια και δεν αρνητε εναλαγες στασεων.
S
santsopantsa
review reaction 1 Hase
25 Σεπτεμβρίου, 2022
Ματάκι
S
santsopantsa
15 Οκτωβρίου, 2022
Μεγάλο χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο ειχε πολυ γρασω???
Z
zzaxos
15 Οκτωβρίου, 2022
Ζάχο/santsopantsa/Νεσκαφέ/Μπούμπη (και όποιο άλλο κλωνοπροφίλ σου, μου διαφεύγειΧαχαχα!), σταμάτα να γράφεις μαλακίες...
EυχαριστώΚαπέλο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4