Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 93 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Υστερα απο πολλες αποπειρες , πετυχα την Μυρα στην πρωινη βαρδια. Η μελαχρινη υπηρεσια με το κοντο μαλλι ευγενικη μου ανακοινωσε το προγραμμα της Μυρα. Ελευθερο στοματικο τελειωτικο, 69 ,γλωσσοφιλα . Μια αλλη φορα με ειχε αποπαρει χωρις λογο οταν την ρωτησα ποια κοπελα δουλευει, αλλα αυτη τη φορα ηταν νορμαλ. Οκ μπορει να την ειχα πετυχει σε κακια της μερα.

Αφου παρουσιαστηκε η Μυρα ( μετριο αναστημα , καρε μελαχρινο μαλλι, νορμαλ προσωπο (οχι το δυνατο της σημειο αλλα παραμενει καυλωτικο για ενα τιμιο μιλφ, κανονικο σφιχτο σωμα ,μαυρισμενο και ακρως καυλωτικο) , δε γινοταν να χασω την ευκαιρια και πληρωσα για να περασω. Μπηκα στο πρωτο δωματο αριστερα. Μου εκανε ακρως θετικοτατη εντυπωση το ποσο περιποιημενο ηταν το δωματιο. Χωρις να περιμενω πολυ , η Μυρα εισηλθε στο δωματιο χαμογελαστη.

Ευδιαθετη αρχισαμε τα γλειψιματα σε ολο το σωμα.Γλωσσοφιλα δε επιχειρησε κανεις απο την πλευρα του. Επειτα, ξεκινησε μια πιπα ανευ, ακρως ερωτικη και περιποιηση στα μπαλακια.Της εφτιαχνα το μαλλι μες την καυλα και ισα ισα το πιεζα για deepthroat . Δε δυσανασχετησε.Σε ολη την διαρκεια της συνεδριας ηταν ακρως δραστηρια και δοκιμαστηκε σε cowgirl,doggy και ιεραποστολικο.Και στις 3 στασεις ηταν πολυ ερωτευσιμη. Οταν δε αντεχα αλλο δυστυχως , της ειπα για τελειωτικο στο στομα , το οποιο εκτελεσε. Αφου τα εφτυσε στο νιπτηρα , εβαλε το μαυρο φορεματακι που φοραγε και εφυγε.

Πολυ θετικη επισκεψη στον εν λογω οικο και απο πλευρας υπηρεσιας και απο της Μυρας. Θα ξαναδοκιμαστει ,γτ μια φορα ισον καμια. Το μονο αρνητικο που θα ελεγα ηταν οτι η Μυρα δε εκανε καθολου eye contact σε ολη την συνερευση, σε καμια φαση.Και στο τελος οταν προσπαθησα να της πιασω κουβεντα για τα ωραρια της μου απαντησε λακωνικα και εφυγε. Αλλα μικρο το κακο .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μύρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
915
Πόντοι:
370
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , perseas, WASP4 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού