Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέρασα γύρο στις 10 παρά το βραδάκι,
Σαλονάρισε η Ίνα (από ρωσία Χαχαχα! ) που όπως έμαθα μετά ήταν στο τέλος τις απογευματινής της βάρδιας και η Στεφανία (από ινδία Χαχαχα!) που όπως έμαθα μετά άρχιζε λίγο νωρίτερα την βραδυνή βάρδια
Η ΄Ίνα Πετίτ (αδυνατούλα με ύψος ένα κι ένα μιλκομπούκαλο, ΜΕ τα τακούνια) καστανούλα, με 1μισι-2 βυζάκι
Η Στεφανία Μιλφ, καστανόχρωμη, επιπλέον μαυρισμένη με αρκετά παραπάνω κιλά και κοιλιά πλέον αλλά μεγάλωσαν και τα βυζιά που είχε απλά 3άρια τώρα άνετα 3,5+

Έδωσα παράβολο να πάρω και τις 2 και με καθοδήγησε η υπηρεσία στο βάθος.

Φρεσκάρισμα και ξάπλα στο πολύ μαλακό κρεβάτι (αργότερα σχολιάσανε ότι είναι σαν στρώμα νερού)
Ήρθαν τα κορίτσια, η μεν Στεφανία παλιά μου γνώριμη, έχουμε συνεβρεθεί αρκετές φορές. Η δε Ίνα νεα αλλά πολύ στα γούστα μου (κοντοπούτανο με στρογγυλά βυζάκια μικρά αλλά σφιχτά, προσωπάκι σχετικά γλυκό). Η Στεφ, άριστα Ελληνικά η Ίνα καταλαβένει σχεδόν τα πάντα αλλά δεν μιλάει παρά μόνο τα απολύτος βασικά της δουλειάς

Ζήτησα πίπα ταυτόχρονα, δεν κάνανε.
Η Ινα δυστυχώς έχει πολλά να μάθει ακόμα, πέρασμα σκούφου σε πεσμένο μόριο, με την βάλανο εντός δέρματος, πίπα στην αρχή λίγο υγρή αλλά γενικά άτονη.
Έπιανα καθ όλη την διάρκεια της συνεδρίας και βυζάκια και μουνάκια (φυσικά τονίσαν και οι 2 όχι μέσα)
Ήρθε από πάνω η Ίνα και μπορώ να πω ότι κάθησε αρκετά, αν και κυρίως εγώ έκανα την κίνηση να μπαίνω από κάτω τις, όταν όμως ψιλοκουραζόμουν αμέσως αυτή να αναλάβει να κοπανιέται επάνω μου.
Φώναζε η στεφανία να σηκωθώ, οπότε έβαλα και την Ίνα λίγο από κάτω ωραία η θέα με τα βυζάκια της από κάτω μου και ταυτόχρονα τα πορνοτάκουνα(πλατφόρμες) στους ώμους μου.
Αλλαγή βάρδιας, η Στεφανία στην πίπα εγώ ξανά σε χαμουρέματα, η ίνα ήρθε δίπλα μου και μπορούσα να γλωσιδιάζω τις ρωγίτσες της. Η πίπα της Στεφ πολύ καλύτερη, και πιο υγρή σχετικά άνω του μετρίου βάθος, αργή αλλά αισθησιακή. Αρκετή ώρα. Καιρός να μπώ και στην Στεφανία που δεν συνέχιζε μόνο πίπα, απο κάτω και αυτή στην άκρη του κρεβατιού. Χτύπησε η υπηρεσία. Σημείωση, την συγκεκριμένη υπηρεσία την είχα κακολογήσει σχετικά πρόσφατα ότι χτυπάει αρκετά πριν την ώρα που πρέπει, αυτή την φορά μας άφησε όχι απλώς παραπάνω αλλά αρκετά παραπάνω και χτύπησε μόνο όταν μπήκαν κι άλλοι στο σαλόνι.

Παράβολο για δεύτερο γύρο, περιμένω λίγο γιατί είχε η Ινα όπως είπε το τελευταίο δωμάτιο της βάρδιας της και η Στεφανία τελικά έκανε ταυτόχρονα άλλο ένα.
Φρεσκάρισμα με άνεση χρόνου

Ξαναήρθαν, λίγο πολύ επανάληψη του πρώτου γύρου την διαφορά ότι η Ινα ήταν πολύ περισσότερο από πάνω και αυτή την φορά έμοιαζε να το χαίρεται.
Στο τέλος του γύρου της Στεφανίας σηκώθηκα από το κρεβάτι και της τον έβαλα λίγο ανάμεσα στις βυζάρες παρά τις αρχικές της αντιρήσεις "μα αφού ξέρεις τόσα χρόνια ότι δεν κάνω ισπανικό" τις το πήγα σιγά σιγά και με σκούφο, το δέχτηκε τελικά, φώναξε η υπηρεσία , μου δώσανε 2-3 λεπτά στο ισπανικό.
Χαιρετούρες, φιλάκια, κτλ

***Η βαθμολογία στην εμφάνιση εκφράζει την πάθηση μου, της λατρείας των κοντοπούτανων.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ίνα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Στεφανία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
3.545
Πόντοι:
7.185
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The Keeper, giorgiodelafuentes2, Ημεδαπος και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού