Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 175 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Κατερίνα είναι μία Ρουμάνα περίπου 30 χρονών με κανονικό κορμί, 1,5άρια βυζιά, πεταχτό κώλο χωρίς περιττά κιλά και φλατ κοιλιά με ένα piercing στον αφαλό. Σαλόναρε με ένα κοντό τζιν σορτάκι και μαύρο σουτιέν φορώντας γυαλιά μυωπίας. Το πρόσωπο της είναι λίγο έκφυλο και μέχρι εκεί για τα γούστα μου. Το πρόγραμμα της απλό στα 10€.

Έδωσα το κόκκινο και πέρασα στο τέρμα μέσα δεξιά δωμάτιο που η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά καθαρό και φιλόξενο, άνετα επιπέδου Φυλής, με επαρκή φωτισμό, καθαρά σεντόνια και καθρέφτες. Το καλαθάκι άδειο, χωρίς δυσάρεστες μυρωδιές.

Αφού γδύθηκα μπήκε μέσα η Κατερίνα και χωρίς προκατακρτικά ήρθε δίπλα μου και πέρασε καπότα σε ψιλοανεβασμένο πέος.
Ξεκίνησε ένα τσιμπούκι μέτριο θα έλεγα, που και που πιπίλαγε το κεφάλι ενώ είχε τουρλώσει τον κώλο της και τον έβλεπα στον καθρέφτη, ενώ το κωλοτρυπίδι της από την θέα που είχα στον καθρέφτη φαινόταν δουλεμένο.

Την βάζω ανάσκελα όπου έχει καλή ευλυγισία σε διάφορες παραλλαγές με πόδια ανοιχτά, τέρμα πάνω κτλπ. Τον έτρωγε αδιαμαρτύρητα αλλά η συμμετοχή ήταν σχεδόν μηδαμινή.
Δεύτερη στάση στα τέσσερα όπου στήθηκε καλά και της τον έβαλα όλο μέσα μονομιάς. Εκεί είχαμε λίγα παραπάνω βογγητά ενώ είχα πιαστεί από τα κωλομέρια της.
Χωρίς ίχνος βιασύνης, έχυσα βαθιά μέσα της και έμεινα μέχρι να στραγγίξω.

Δεκτική στις αλλαγές χωρίς να βιάζεται, άνετο και καθαρό δωμάτιο άνω του μέσου όρου της περιοχής, αλλά από συμμετοχή πολύ λίγα πράγματα.
Ίσως κάποια στιγμή ξανά στο μέλλον, κανένα βράδυ γυρνώντας από ξύδια που θέλεις ένα απλό άδειασμα μιας και η συγκεκριμένη κάθεται και μετά τα μεσάνυχτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Helluvatime
Ανώτατος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
18.312
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Ημεδαπος , Bonecrusher και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού