Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 47 10
Μπουρδέλα 88891
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρωινή επιθεώρηση μετά από παύση πυρός ενός μήνα λόγω άδειας. Ανηφόρησα προς Φυλής 105, καθώς δεν το είχα τιμήσει ποτέ, παρότι είχα ακούσει καλές κριτικές από μυημένους στο χώρο. Μπαίνω στο Stud-ελο και η υποδοχή από την τσατσά ήταν κάτω του μετρίου. Βγήκε η Μαριάννα στο σαλόνι με τα λατίνικα χαρακτηριστικά της (μαύρο μακρύ μαλλί - σοκολατοχρώμα - βυζί τούμπανο φτιαχτό - κωλάρα) να με ωθούν στο να πληρώσω το μπλε παράβολο και να περάσω εντός.

Πολλή φιλική πιάσαμε το μπλα-μπλα για 3' και όσο περνούσε η ώρα σκάλωνα με το απίστευτα τρυφερό προσωπάκι της. Ξεκινήσαμε φιλάκια στο λαιμό και πασπατέματα, ενώ η συνέχεια περιελάμβανε ροζ στενό σκουφι και φίφα. Σε 1' είχα γίνει τούρμπο και ξεκινήσαμε ιεραποστολικό, ενώ σχετικά σύντομα την έφερα από πάνω για να αναλάβει δράση. Μετά από λίγη ώρα, όταν κατάλαβε ότι είναι στο χέρι της με ενα-δυο έκφυλα κόλπα να με κάνει να τελειώσω, πρότεινε πισωκολλητό. Κάπου εκεί έκανε άμεσα την κίνηση-ματ με την κωλάρα της και ήρθε η κορύφωση.

Πολλή καλή εμπειρία αλλά κράτησε λιγότερο απ'οσο θα ήθελα, θα τιμήσω σίγουρα άλλες 1-2 φορές για να φύγουν τα χρωστούμενα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα ειδικά νωρίς στην 1η πρωινή βάρδια που δεν έχει κίνηση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Lagwniko
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
3 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
93
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sinatra7, spor48, midas69 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού