Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 231 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπερίζω όλη την ομάδα των τιμημένων συναγωνιστών. Θα ξεκινήσω όπως πάντα με μία κατάθεση ψυχής κ μετά θα προχωρήσω στην κυρίως "κατάθεση".

Σάββατο βράδυ γύρω στις 22:00, μετά από καύλες του δοκιμαστή με παρέσυρε για περπάτημα στα βρωμερά στενά. Ψυχολογία μηδε΄ν, απραξία μιας βδομάδας μέσα στο σπίτι (ύστερα από ένα βασανιστικό καλοκαίρι δουλειάς), ύπνο την ημέρα, ξύπνημα τη νύχτα, νηστικός, με τα πολλά δε δυσκολεύτηκα κ πολύ κ ακολούθησα.

Όπως και τα περισσότερα Σάββατα, είχε πάρα μα πάρα πολύ κόσμο. Το θέμα είναι ότι προσωπικά όταν βλέπω τόσα πολλά άτομα να μαζεύονται μέσα σε ε΄να τόσο μικρό χώρο σκέφτομαι: "Τώρα τι; Θα μπω εκεί μέσα κ θα γαμήσω;" Θα μου πεις: "Ρε μεγάλε σε μπουρδέλο πας, δεν μπήκες σε μπουτίκ". Σίγουρα, απλά ο κόσμος ήταν κακός κόσμος. Δηλαδή σε κάθε σπίτι μπαίναμε 7 με 10 άτομα, ήταν μία παρέα από Ρωμά κ μία άλλη παρέα με κάτι "μαγκάκους", οι οποίοι όσο περίμεναν στο σαλόνι σχολιάζανε του τύπου: "Πω ρε μαλάκες πολύ κόσμο έχει εδώ μέσα, σε μπουρδέλο ήρθαμε;" κ μετά χαζογελούσαν. Η τσατσά τους ζητούσε να μη φωνάζουν τόσο πολύ κ να σεβαστούν ότι κάποιος είναι στο δωμάτιο κ δίνει πόνο. Μετά μία τσατσά στο παραδίπλα άνοιξε την πόρτα ενώ ο άλλος γαμούσε κ η γκόμενα βγήκε έξω, (στο 84Β που είναι η Άννα η "Ταυϊλανδέζα"). Έμεινα να απορώ για το τι πραγματικά έγινε. Δε λέω ότι δε γουστάρω τη φάση, να γίνει κ καμία πλακίτσα κτλ, αλλά όταν βλέπω τόσο πολύ υπόκοσμο κ να μη σέβονται ούτε τις γυναίκες που δουλεύουν εκεί, αλλά ούτε κ τον υπόλοιπο κόσμο, ξενερώνω πολύ άσχημα κ αρχίζω να νιώθω τελειωμένος. Του τύπου τι κάνω εδώ, εγώ δεν είμαι σαν αυτούς κτλ. Είναι εντελώς άλλη η ψυχολογία να βλέπεις κουλ τυπάδες, αλανάκια με το καφεδάκι τους να περιμένουν, κάποιοι να στέλνουν στο κινητό κ να μιλάνε με τις κοπέλες τους κ να σου πιάνουν την κουβέντα για το αν είναι καλή η κοπέλα που θα δουν, αν την έχεις δοκιμάσει, αν είχε ενέργεια στο δωμάτιο, αν αξίζει να μπουν κ αυτοί κτλ. Άλλη φάση τελείως. Δε λέω ότι δεν πέτυχα κ τέτοια άτομα κ δεν ανταλλάξαμε τέτοιες κουβέντες κ γελάσαμε, αλλά ο υπόκοσμος ήταν η πλειοψηφία.

Ο δοκιμαστής από την άλλη γάμησε τη Ράνια στο απέναντι, μία πολύ αδύνατη petite κοπέλα, που είχα αρχικά ψηθεί άσχημα να μπω, αλλά ούτε κ αυτός έμεινε ευχαριστημένος. Δεν είχε την κλασσική έκφραση δοκιμαστή που περίμενα να δω, αλλά λόγω των δυσκολιών στην έκφραση που αντιμετωπίζει, δεν μπορούσε να εξηγήσει τι ακριβώς πήγε στραβά, αλλά δεν τον είδα ευχαριστημένο. Στο ενδιάμεσο είχα μπει κ σε άλλα 2-3 σπίτια, οπότε είχα μπει σχεδόν σε όλα συνολικά, εκτός από τα κλειστοφοβικά υπόγεια, αν κ πολλές φορές κρύβουν διαμαντάκια. Πραγματικά το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ στη φυλής αλάνια. Κάποτε έβλεπες 1-2 εντελώς χάλια, τις περισσότερες μέτριες κ 2-3 μοντέλα. Πλέον δεν έχω βρει κάποιο μοντέλο που να με ξετρελάνει με την εμφάνισή του. Δε συγκράτησα το όνομά της, ήταν στο μεσαίο σπίτι από την τριάδα, μία μελαχρινή με χαρακτηριστικό βλέμμα κ τούμπανο σώμα, αλλά η γκόμενα ήταν αγρίμι. Μπήκε σε ένα δωμάτιο κ βγήκε στο λεπτό, πρέπει να ήταν τρομερή ξεπέτα. Δεν ήμουν για τέτοιες περίεργες δοκιμές με τέτοια πεσμένη ψυχολογία. Ήθελα κάτι πιο ήρεμο, γιατί ήμουν αρκετά χαλασμένος πριν βγω από το σπίτι κ στη Φυλής αποτελειώθηκα.

Πήγα μια τέρμα κ προς το 134 που έχει 3-4 σπίτια κ εκεί αλλά αίσχος. Γνώρισα έναν τρελό συμπαίχτη που είχε έρθει από εξωτερικό καυλωμένος για να γαμήσει. Αφού μπήκαμε μαζί σε αυτά τα 3-4 σπιτάκια κ σιχαθήκαμε τη ζωή μας, είδαμε κάτι γριές κ απορούσαμε πραγματικά - επειδή ήταν κ στο δωμάτιο πρωτύτερα - ποιος έδωσε τα λεφτά του για να γαμηθεί μαζί τους.
"Άσε φίλε, θα σε πάω εγώ κατευθείαν στα καλά" αποκρίθηκα. Έτσι κ έγινε. Τον πήγα στη Ράνια κ περίμενα έξω, γιατί είχα μπει κ νωρίτερα. Είδα μία τετράδα να μπαίνει μετά άλλη μία, τη μία τετράδα να βγαίνει κ την άλλη να βγαίνει αργότερα. Ο φίλος πουθενά! "Θα μπήκε" σκέφτηκα. Έστησα καρτέρι κ περίμενα για εντυπώσεις.

-"Καλά ρε μαλάκα, τί περιμένεις;"
-"Μπήκες ρε;" των ρωτάω.
-"Εννοείται ρε."
-"Και; Πώς ήταν; Καλή;"
-"Καλή ναι. Γλυκούλα. Ένα γαμήσι είναι ρε, μη το σκέφτεσαι μπες"

Πήρα θάρρος κ δίχως να το σκεφτώ πέρασα στο σαλόνι κ υποκρίθηκα πως έμπαινα για πρώτη φορά. Ήθελα να ακούσω ξανά τις επικές ατάκες του κορυφαίου αυτού τσάτσου. "Ράνια που σε στέλνει στα ουράνια. Εδώ σεβόμαστε το 20 άρικο. Κανονικά η κοπέλα αξίζει για 50, αλλά εμείς παίρνουμε τα 50 κ σας δίνουμε κ ένα 30 άρι στην τσέπη. Δε θα βρείτε πουθενά άλλη όμοια της στη φυλής. Είναι η κοπέλα με τις περισσότερες αξιολογήσεις. Η δικιά μου Ράνια. Πηγαίνετε αλλού μαγκάκια, να σας πάρουν το 20αρι κ να σας χτυπάνε την πόρτα στο 7λεπτο. Τραβάτε ρε. Η Ράνια, ελεύθερο στοματικό, όλες οι στάσεις, 69, δε βιάζεται στο δωμάτιο κ τελείωμα στα βυζάκια της"

Έδωσα το 50 αρι κ στη συνέχεια η κοπέλα μου έφερε τα ρέστα στο δωμάτιο.

Με ρώτησε πώς με λένε, πόσο χρονών είμαι κ τι δουλειά κάνω. Πολύ χαμογελαστή, ευδιάθετη κ πάρα πολύ ευγενική παρουσία. Σώμα νορμάλ, βυζάκι φυσικό κ στητό, όχι ιδιαίτερα μεγάλο. Ωραίο μουνάκι, καλοσχηματισμένο κ σχετικά όμορφες πατούσες και καθαρές. Είναι ξανθιά, τα μάτια της είναι ανοιχτόχρωμα κ είναι Ρωσιδούλα.
Ζήτησα ακάποτη πίπα κ μου ζήτησε ευγενικά να μη χύσω στο στόμα της. Καθάρισε πουτσοκέφαλο με μωρομάντιλο. Πίπα καλή, όχι αδιάφορη, αλλά ούτε κ σούπερ ουάου. Πάντως άμα καθόμουν κ άλλο, άνετα έχυνα έτσι. Τη σταμάτησα εγώ, με ρώτησε στάση της λέω κανονικά. Κλασσικά, κάνω επιτόπου την κίνηση ματ να γλείψω πατούσες κ αντιδράει. Απ ότι φάνηκε γαργαλιώτανε, αλλά η αντίδραση της ήταν αρκετά ευγενική κ πάντα με χαμόγελο, οπότε δε με ξενέρωσε. Συνέχισα να γαμάω ενώ έβλεπα το γλυκό της προσωπάκι, αλλά δε γινόταν, ήθελα να την κατατροπώσω. Λυγίζω περισσότερο τα πόδια της κ τα φέρνω μπροστά μου κ αρχίζω να τα φιλάω κ να την καρφώνω γρηγορότερα κ πιο δυνατά. Αρχίζουν τα φωνητικά της εφέ κ κάπου εκεί νιώθω το τέλος να έρχεται. Το κόβω κ της ζητάω να την χύσω στα βυζιά της. Με μία πορνοσταρική κίνηση προσπαθεί να έρθει στο καπάκι στη στάση Κλεοπάτρας (ξαπλωμένη στο πλάι με απλωμένα τα πόδια της κ να στηρίζεται στον αγκώνα) κ κατά λάθος στο πέρασμα του ποδιού της κάπου με βρήκε λίγο. Δεν έχασα τον ρυθμό μου, φυσικά το χύσιμο κόπηκε, αλλά ήξερα ότι θα ξανά έρθει στο καπάκι με τόσο όμορφη θέα. Πήρε ένα μωρομάντιλο κ το τοποθέτησε από κάτω από το βυζί της κ το κρατούσε με το ένα χέρι ώστε να στάξει εκεί η χυσαμόλη κ με το άλλο χέρι βαρούσε μαλακία. Κοιτούσα τα βυζιά, το πρόσωπο κ τα ποδαράκια της κ η γλυκιά ζάλη δεν άργησε να έρθει.

Σηκώθηκα, ντύθηκα κ αυτό που μου έκανε θετική εντύπωση ήταν ότι πριν φύγει ήρθε κ με φίλησε στο μάγουλο. Είναι όντως μία πολύ γλυκιά κοπέλα κ ευγενική κ σέβεται τα λεφτά σου.

Οπότε όποιος φίλος προτιμάει κάτι πιο χαλαρό, ήρεμο κ γλυκό μπορεί άφοβα να την επιλέξει κ θα μείνει σε γενικές γραμμές αρκετά ικανοποιημένος.

Στο τέλος με αυτά κ με αυτά η ώρα είχε πάει 12:00. Κάποια σπίτια φάνηκαν να κλείνουν κ άλλα μάλλον έκανα αλλαγή βάρδιας. Είδα την Άννα-Ταϊλανδέζα να μπαίνει μέσα σε ένα Smart με φιμέ, μαζί με ένα άλλο εργαζόμενο κοράσιο που είχε επίσης σχολάσει, αλλά δε είχα το μπανίσει γενικότερα, ούτε είδα από που βγήκε κ ήταν αρκετά καλό. Χαιρετούσαν τον κόσμο κ ύστερα αποχώρησαν. Φευγαλέες σκέψεις έτρεξαν στο μυαλό μου, του τύπου ότι πάνε κάπου να περάσουν καλά κ να πιούνε ποτό. Κάπου όπου κανείς δεν τις γνωρίζει κ δε θα διανοηθεί τι επάγγελμα κάνουν. Ίσως γνωρίσουν κάποιον κ γαμηθούν, αλλά με τόση πούτσα ειλικρινά δε νομίζω πλέον να το ζητάνε. Πρέπει να το έχουν σιχαθεί κ αυτό κ τους άντρες. Πάντως έχουν βγάλει πολύ καλά λεφτά. Αλλά κάνουν ένα εξαιρετικά δύσκολο επάγγελμα αν καθίσεις κ το σκεφτείς πολύ καλά.

Μάγκες ελπίζω να μη σας κούρασα με τη φλυαρία μου. Να είστε όλοι καλά, να γαμάτε καλά, προσοχή στις φόλες κ εδώ θα είμαστε να τα ξανά πούμε. Καλά να περνάτε!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Λεωνίδας!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
568
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, 968, Ημεδαπος και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2022
Καλό κομοδίνο έκθεσης επίπλων είναι κ αυτη!! Νοσοκομειακού επιπέδου κ ψυχρές υπηρεσίες με μηδέν παιχνίδι πριν το σεξ σε συνδυασμού με την Αλβανική κουτοπονηργια σε όλο το μεγαλείο της.... 3 φορές την έχω πάρει με πολυ χλιαρές εντυπώσεις .....
02 Σεπτεμβρίου, 2022
Πολυ καλη κριτική!!
Ομορφη ειναι η Ρανια δεν αντιλέγω,
αλλά παλιά εκεί έδινε πόνο η Σονια από Ρουμανία κ ειναι δυσκολο για να την αντικαταστήσει...
Το μαγαζί έχασε πολλούς πελάτες με το που έφυγε.
Πέρναγες με την Σονια κ έλεγες τον δεσπότη Παναγιώτη....
review reaction 1 ekfilos13, Arxontas tou skotous
03 Σεπτεμβρίου, 2022
Γενικά ποιες είναι οι καλύτερες κοπέλες που μπορώ να εμπιστευτώ αυτή την περίοδο, που θα περάσω καλά εγγυημένα; Κάπου είχα διαβάσει για 2 στανταράκια που περνάνε όλοι πολύ καλά; Αλλά μου διαφεύγουν τα ονόματα. Μήπως το ένα εκ των δύο είναι Καρολίνα; Και που μπορώ να τις βρω;
30 Σεπτεμβρίου, 2022
πρωην μασατζου, οσμος μασαζ. καλο παιδι αλλα ξεπετα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4