Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 105 10
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Δεν ασχολούμαι με κριτικές αλλά αυτή την φορά αξίζει μια αναφορά .Σήμερα είχα σκοπό ,επειδή η επίσκεψη η προηγούμενη προ 2 ημερών δεν επετεύχθη , να επισκεφτώ την βανέσσα .Μπήκα μέσα στο οίκημα με τα 2 δωμάτια άδεια και την κοπέλα να είναι απασχολημένη στο 3. Βγαίνει η τσατσά και μου λέει οτι είνα η βανεσσα , οκ την ξέρω....να περάσω ? περίμενε να βγει.... περίεργο ..
Ερχονται άλλοι 2 τύποι και περίμεναν και αυτοί . Τελικά βγαίνει από το δωμάτιο αφού πρώτα είχε κτυπήσει η τσατσά την πόρτα στον πελάτη ..
Ερχεται λοιπόν η κυρία με γυρισμένη την πλάτη σε μένα χωρίς να μου ρίξει ούτε μια ματιά κοιτώντας μόνο τους 2 πελάτες οι οποίοι έφυγαν τελικά και η κοπέλα αμέσως μπήκε στα αποδυτήρια ...μου κάνει νεύμα η τσατσά , όχι ...πάω κοντά και την ρωτάω τι συμβαίνει ?...δε θέλει να περάσεις....οκ λοιπόν καληνύχτα..
Την συγκεκριμένη την έχω πάρει αρκετές φορές και όπως έχω αναφέρει έχω περάσει πάρα πολύ καλά...δεν έχω δώσει καμία αφορμή στις συνευρέσεις για μια τέτοια απόρριψη..
Θερμή παράκληση στους μύστες , φολιάστε τέτοιες αναιδείς και προσβλητικές συμπεριφορές από τις συγκεκριμένες εργαζόμενες , θα προσφέρετε κοινωνικό έργο στα μέλη ...μας επιλέγουν πλέον..
Τα σχόλια δικά σας....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
800
Πόντοι:
360
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Vasilis bmw, FAT BASTARD, Autokinitas και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2022
Έχει συμβεί και σε μένα με δύο πουτάνες πριν από αρκετά χρόνια, χωρίς να έχω δώσει δικαίωμα για τέτοια συμπεριφορά. Δεν βγάζεις άκρη, άβυσσος η ψυχή της πουτάνας...
review reaction 1 Εκλεκτικός, FAT BASTARD, pipinofagos(2) και 1 ακόμα μέλος
30 Αυγούστου, 2022
Μπραβο στην κοπελα..Σωστη συμπεριφορα..
Απο το να σε εβαζε μεσα και να σε φωλιαζε,σου εσωσε το δεκαρικο..
30 Αυγούστου, 2022
μηπως σου ειχε ζητήσει να της κάνεις γλειφομουνι και αρνήθηκες ?
30 Αυγούστου, 2022
Έχει γίνει και αυτό της μόδας πλέον, και το κάνουν αρκετές εργαζόμενες. Το ερώτημα είναι πώς μετά από τόσα lockdown διώχνουν πελάτες, δεν έβαλαν καθόλου μυαλό?
review reaction 1 FAT BASTARD
30 Αυγούστου, 2022
κ σε μενα ετυχε .πριν κανα 3μηνο?με την Μικαελα απο φωκαιας,περιμενω στο σαλονι κ μ λεει η τσατσα εχω την Μικαελα,αλλα δεν θελει ,τι δεν θελει της λεω?να περασει μαζι σ ,οκ λεω γεια σας .ουτε καν ρωτησα τον λογο κ εφυγα,στα παπαρια μ,απο τοτε ποτε ξανα,εντωμεταξυ την εχω παρει αρκετες φορες κ ημουν παντα κομπλε απεναντι της ,οπως κ με ολες
review reaction 1 FAT BASTARD
31 Αυγούστου, 2022
Yπάρχουν τα εξής ενδεχόμενα ...
-Οταν την πήδαγα γενικώς ζοριζότανε πολύ με κάτι περίεργα βογγητά οπότε επειδή ήταν και φαινόταν κουρασμένη σου λέει άστον αυτόν τώρα θα μας ξεπατώσει..όταν έφευγε από το δωμάτιο την προηγούμενη φορά πάντως ήταν χαρούμενη σαν να το είχε ευχαριστηθεί..
-Δεν γουστάρει και απλά το ανεχόταν αλλες φορές , αλλά αυτη την φορα δεν θα το άντεχε.
-Υπάρχει και μια περιπτωση με λιγότερες πιθανότητες...οταν καυλώνει μια γυναίκα με κάποιον , έστω πελάτη ,θέλει να τον στείλει για να μην εκτραπεί από τη δουλειά της , έτσι απλά..
Και υπάρχει και μία αλλη περιπτωση που δεν μπορω να την πω....
Σε κάθε περίπτωση στα α...δια μου έχω δει τόσα στην ζωή μου σε μια πουτανα θα κολλήσουμε...
11 Φεβρουαρίου, 2024
Φίλε μου ακριβώς το ίδιο έχει γίνει και με μένα.εχω πάει αρκετές φορές μαζί της. τελευταία φορά τον Ιανουάριο και έτσι της ήρθε στο μυαλό να μου στείλει μήνυμα να μην ξανά πάω πότε εκεί.δεν ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα με την κοπέλα έχει μεγάλο πρόβλημα.και έχω πολλά να πω για την συγκεκριμένη. λυπάμαι πολύ για όποιους πάνε και εύχομαι να είναι καλά στην υγεία τους από την συγκεκριμένη κοπέλα.
VB
Vasilis bmw
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7