Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έκανα την τσαρκα μου στη Φυλής, χωρίς πολύ όρεξη να μπω είναι η αλήθεια, έλεγα μέσα μου ότι θα ακολουθήσω μόνο με πολύ καλό σαλονάρισμα. Είδα δυο καλά μουνιά, τυπικά πράγματα όμως, χωρίς τσαχπινιά. Φτάνω και στο 86Α, χωρίς κόσμο στο σαλόνι, βγαίνει η Μαρία. Δηλώνει 19, άντε να είναι 22. Μαλί κορακί μακρύ σγουρό, μάτι γατίσιο, δόντι ωραίο, χείλη φτιαγμένα. Βυζιά μεγάλα φυσικά, αλλά κοιτάνε προς τα κάτω. Πόδι μακρύ, κωλαράκι καλό. Με τα πορνοτάκουνα 1,80. Τυπικό σαλοναρισμα. "Ευχαριστώ" λέω, "πολύ όμορφη" και κάνω να φύγω.
"Τί;" μου κάνει, "μόνο βόλτα;"
"Μπορεί μόνο βόλτα, μπορεί να ξανάρθω, ποιος ξέρει; Είσαι η πρώτη που είδα και λέω να ρίξω ενα βλέφαρο και αλλου" και φεύγω. Δεν είχα κατεβεί όμως ούτε τη μισή σκαλα και επέστεψα. Κάτι μου έκανε το μωρό, ένα κλικ.
Μολις γδυθηκα στο δωμάτιο εφτασε και το κορίτσι, κουβαλώντας μαντηλάκια μαζί με τα προφυλακτικά. Ίσα που τον είχα ψιλοσηκώσει μόνος μου.
"Κάτσε πιο κάτω" μου κάνει, φοράει στο καπάκι την καπότα, βαζει κι ενα μαντηλάκι στη βαση (!!!) και αρχίζει πίπα. Πήγα να δώσω φιλάκι, τραβηχθηκε. ΤεςΠα, μου εκανε το παιχνιδάκι με τη γλώσσα στο κεφαλάκι, σηκώθηκε ο κύριος.
"Ελα στα τέσσερα" μου λέει.
"Ανέβα πάνω" της κάνω όπως ήμουν
"Όχι, στα τέσσερα" επιμένει
"Κοίτα που δίνει και διαταγές" της λέω με χαμόγελο
"Σσσ" μου κάνει (με χαμόγελο πάντα)
Στήνεται στα τεσσερα λοιπόν, κάνει και το βρακί στην άκρη, "Μπες" μου λέει.
Και μπήκα. Είχε βαλει τζελ, αλλά λίγο. Δεν δούλεψε όμως η φαση με την ξενέρα που προηγήθηκε. Γυρναει λοιπόν ανάσκελα, με τα πόδια ορθάνοιχτά και αρχίζει να με χεριάζει.
- Δεν σου αρέσει;
- Δεν φταις εσύ Μαρία μου, κούκλα είσαι. Αλλά δεν τα μπορώ αυτά τα αγχωτικά και είμαι και λίγο μεγάλος. Δεν πειράζει, αν δεν δουλέψει εδώ θα πάω σπίτι και θα σε σκέφτομαι
Δούλεψε τελικά όμως. Και μπήκα μεσα και αρχισα το σφυροκοπημα, δυνατά, καρφωμένο το βλέμα μου στα μάτια της, αλλά με τον κορμό μου μακρυα από το δικό της. Αφού δεν θελει αγγιγματα, σκέφτηκα, ας μην την κουρδίσω καλύτερα. Και εκεί που βαραγα, και βάραγα, το ένοιωσα. Πρώτα αυτή η δροσιά στον πούτσο και μετά το μουνάκι της να σφίγγει, να σφίγγει, να σφίγγει, θεέ μου πως έσφιξε! Σκυλί όμως η Μαρία, κράτησε χαρακτήρα. Μόνο το χέρι της εβαλε στην πλάτη μου, μου άλλαξε ελαφρά την γωνία και έβγαλε μικρά βογκητά. Της έκανα και εγω την χάρη, επιτάχυνα για να τελειώσω και 2 λεπτά μετά ήμουν ευτυχισμένος. Πήγα να πέσω πάνω της, δεν με άφησε φυσικά. Σηκώθηκε νωχελικά, ευχαρίστησε και γυρισε την πλάτη. "Hug?" ρώτησα. "No" απάντησε, αλλά αμέσως μετά "Γιατί όχι;" και γυρισε και με αγκάλιασε για μερικά δευτερόλεπτα.

Βγήκα χαρούμενος από το σπίτι, πείραξα την Κορίνα από απέναντι που είχε βγει στην πόρτα, όλα καλα. Την αγάπη μου, και να προσέχετε τις ψυχές σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
daddycool
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
1.429
Πόντοι:
376
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , olddog, neomelos1 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2022
Μακράν το πιο μαλακισμένο πορνιδιο σε ολη τη φυλής.
Απορώ πώς συμβιβαστηκες με τις διαταγές και την αρνητικότητα της.
review reaction 1 Ημεδαπος
27 Αυγούστου, 2022
- Νταξ, μωρέ, δεν είχα προσδοκίες. Δεν μου επεσε κι ο κώλος. Αυτή στη Φυλής έμεινε και εγω στο μαγαζί μου, άν έτσι νοιώθει καλύτερα, no problem. Δηλαδή αν τσακωνόμουν, εγώ θα είχα περάσει καλύτερα ή χειρότερα;

Δεν διαβαζω κριτικές για μπουρδέλα, 99% είναι φόλα, το ξέρω, και δεν λυπάμε το 'κοσάρι.
Πάντως αν το μωρό είναι τόσο καυλιάρα που χύνει με αγνώστους σε 5 λεπτά (όπως είδες δεν έκανα και τίποτα) είναι λογικό να μην θελει να την χαιδεύουν κιολας. Που να χύνεις 80 φορές την ημέρα. Είναι μικρή και όπως όλες οι μικρές πρέπει να κανει αγροτικό στη Φυλής τώρα που αντέχει. Όταν μεγαλώσει και το κορμί της θα έχει ψεγαδια, θα περάσει σε ελαιουργείο, και εκεί ίσως τιμήσει τα λεφτά της.
28 Αυγούστου, 2022
Να βάλει στην βάση του πουτσο το μωρομανδυλο,
πρώτη φορά το έχω ακούσει,
Καλα χειρουργείο θα κανει...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3