Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 23 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Χριστίνα παίζει την τελευταία βδομάδα πρωινή και απογευματινή βάρδια στο Μ.Α. 28 υπόγειο.
Πρόκειται για μία Ρωσσίδα, γύρω στα 28 περίπου. Είναι μαυρομάλλα, με 1,5άρια βυζιά, σχετικά καλό κορμί με δέρμα απαλό στην αφή.
Τα άκρα της περιποιημένα. Το σαλονάρισμα της είναι σοβαρό και ψιλοβαριεστημένο. Το πρόγραμμα της απλό στα 10€.
Σήμερα είπα, δε γαμιέται, και έδωσα το 10άρικο.
Δεν είχε καθόλου κόσμο, ούτε το σαλόνι, ούτε τα δωμάτια. Οπότε γδύθηκα και μετά από 3 λεπτά ήρθε η Χριστίνα.

Μπάινει στο δωμάτιο, λέει ένα "γεια,τι κάνεις" και έρχεται δίπλα μου ξεκινώντας να κάνει κάτι σαν μασάζ στην ψωλή κρατώντας της από την βάση της,
ώστε να φορέσει καπότα ύστερα από μισό λεπτό. Ευτυχώς ξέρει να περνάει καπότα, γιατί τις τελευταίες μέρες, με έχουνε κάνει κιμά με τα νύχια τους μερικές...
Ξεκίνησε μία πίπα ψιλομονότονη σε αργό τέμπο, συνεχίζοντας αυτή την τεχνική "μασάζ" στον κορμό, έκανε και λίγο παιχνίδι στο πουτσοκέφαλο και μετά από 1,5 λεπτό σταματάει και με ρωτάει πως να στηθεί.

Την βάζω ιεραποστολικό με πλήρη απουσία συμμετοχής. Στα βαθιά μπασίματα μπορούσα να ακούσω μόνο ένα πνιχτό βογγητό και αυτό ήταν όλο.
Δεν φίλησα, δεν έγλειψα, δεν έκανα καμία απολύτως άλλη κίνηση σε εκείνη την στάση παρά μόνο 2-3 εναλλαγές. Φυσικά μηδέν eye contact.

Tης λέω να γυρίσει στα τέσσερα και τουλάχιστον στήθηκε καλά. Έβαλε το μαξιλάρι από κάτω. Ο κώλος της στα τέσσερα είναι μια χαρά. Είναι σφριγηλός στην αφή και είχε και μία μικρή διαφορά στο χρώμα από το μαύρισμα του καλοκαιριού. Εννοείται ξανά χωρίς καμία συμμετοχή, 3-4 λεπτά σπρώξιμο και σε αυτή τη στάση και έχυσα μέσα της. Το μόνο που έκανε είναι ότι δεν βιάστηκε να βγει και έκανε 4-5 κυκλικές κινήσεις με την λεκάνη της στο τελείωμα.

Προσωπικά δεν θα ξαναπεράσω με την Χριστίνα γιατί είναι σούπερ τυπική με μηδέν συμμετοχή. Αν τα φτιάξει αυτά τα ξαναλέμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Helluvatime
Ανώτατος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
18.312
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, sweeper, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2022
Με το συμπαθιο δηλαδη και εγω με €10 να γαμιωμουνα τα ιδια θα εκανα. Εδω εχει πουτανες που και στα 40 και 70 ειναι ξενερες …και βιζιτουδες που και στα 140-200 ειναι φολες..μη μιλας!!Αγγελούδι γαμησες γυναικα με 10 ευρω..Ευλόγησον
review reaction 1 pipinokinigos28
21 Αυγούστου, 2022
@Letsgobrandon2 Δεν πάει έτσι, η τίμια πουτανα θα γαμηθει καλά όπως και να έχει. Δεν γάμησα γυναίκα στην προκειμένη περίπτωση αλλά ένα πτώμα.
review reaction 3 pipinokinigos28
11 Ιουνίου, 2023
Καλα ναμαστε και σοβαροι , περιμενουμε συμπεριφορα γκομενας απο μια κοπελα κυρια κλπ που παίρνει 5 ευρο σε 7 λεπτα σαν δοχειο ηδονης , οταν για ενα καφε σε καφετερια θα διναμε 10 ευρ + 25 το ξενοδοχειο στην καλυτερη των περιπτωσεων ,
Κυριοι ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΝΕΙΑ , απλα η φθηνια τρωει τον παρα , και οι καλυτερες ιεροδουλες ειναι οι καλυτερες ηθοποιοί, προσωπικα τα ειχα με γνησια ρωσιδα ιεροδουλη με φημη 1 TOP στην πιπα κ τελειωτικο και πολλες φορες ηταν σαν ξανθο ζομπι σε σημειο που την παρατησα γιατι δε συνεφερε να βγαινουμε μαζι να κοιμομαστε μαζι εξοδα φαγητα βολτες κλπ .
Θα παραθεσω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ( την κοπελα την περιμενω στην μεγ αλεξανδ γωνια τραπεζα κ ερχεται τρεκλίζοντας λεω παλι τα κοπανησε γιατι ειναι και αλκοολικια .... ανοιγοντας λοιπον την πορτα του αυτοκινητου μου λεει ΧΟΡΤΑΣΑ ΠΟΥΤΣΑ για μια εβδομαδα 74 ραντεβου σε διπλοβαρδυα με 4 +4 τζαστ αντε τωρα να ξαπλωσεις μαζι της για παιχνιδια κλπ.....)
Μην περιμενετε αγκαλιες φιλια συμπεριφορα ΓΚΟΜΕΝΑΣ ....
(Αν ξερατε τι λενε απο μεσα τους αυτες λενε ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ )
Στην καλυτερη ναναι καλες ηθοποιοί οπως μια απο αυτες που ειχα εγω , για αυτες καμμια απολαυση εντος οικου ανοχης , για αυτες σπανια να τελειωσουν κατω απο συναισθηματική φόρτιση που σκεφτοντε τον γκομενο στη χωρα τους κλπ
Οι επισκεψεις αυτες ειναι αναγκης .....
review reaction 3 Helluvatime
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3