Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Βραδάκι λοιπόν και είχα βγει με παρέα για άραγμα Λυκαβηττο να δούμε θέα και σόου απο τα αυτοκίνητα που κάνουν. Στο τέλος της βραδιάς ο καθένας μας πήρε τον δρόμο του , μα ο δικός μου ο δρόμος ήθελε να με βγάλει προς φυλής. Πάω λοιπόν κάνω ένα πέρασμα από Φυλής αλλά δεν είχε κάτι που να με εμπνέει.

Μπαινω Φωκαίας και βγαίνει μια κοπέλα από το κουζινάκι με σορτσάκι, μπουστακι , με χαιρετάει και άρχισε να τρίβεται πάνω στο πουτσο μου. Μετά από λίγο βγαίνει η τσατσα και μου λέει από εδώ έχω την Ανκα.

Η Ανκα είναι κοντουλα, κανονικό καστανο ισιο μαλλί, μικρο βυζι, πεταχτό μικρο κωλαρακι και ένα πρόσωπο, που εμένα μου έμοιαζε ίδια η "Abella Danger". Με τα πολλά μπήκα για να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να γαμησω την "Abella Danger" των φτωχών !

Μπήκα στο δωμάτιο και μετά από 5 λεπτά έρχεται. Αρχίζει κάτι φιλάκια στο στήθος και πάει για πίπα. Τσιμπουκι κανονικό έγλυψε και τα αρχιδια , αλλά ήταν του μισού λεπτού. Μου λέει να σηκωθώ ξαπλώνει και την πάω ιεραποστολικό. Ωραίο σφιχτό μουνι, βογγάνε και από τον πόνο το μουνακι, και μετά την πάω στα τέσσερα όπου σφυροκόπησα το κωλαρακι της και έχυσα.

Συμπέρασμα: Η κοπέλα είναι σχετικά όμορφη ειδικά αν θέλει κάποιος "petite" τώρα στις υπηρεσίες της δεν είδα κάτι ενδιαφέρον , μόνο κάτι βρομόλογα που έλεγε. Εάν θες να είσαι εσυ 100% ενεργητικός τότε θα αξίζει να πας μαζί της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2022
Όνομα κοπέλας
Άνκα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Σεπ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
301
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Ημεδαπος , Mpratan και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού