Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 53 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ο¨ταν γυρνάω στο Ρέθυμνο από τις επισκέψεις μου στη Μίνωος ή θα είμαι σκεφτικός επειδή δεν πέρασα καλά με την όποια κοπέλα ή θα οδηγώ έχοντα ένα χαμόγελο αφού θα έχω περάσει καλά. Προχθές είχα το χαμόγελο αλλά ας τα πούμε πιο αναλυτικά .

Επίσκεψη στη Δανιέλα την Πέμπτη 11/08. Ως συνήθως πήγα το μεσημέρι.. Η ευγενική τσατσα μου παρουσίασε την κοπέλα κ μετά μπήκα στο δωμάτιο .. Από εμφάνιση η Δανιέλα είναι αδύνατη για να μην πω υπερβολικά αδύνατη. ¨Ανετα φαίνονται τα πλευρά της ενώ έχει πολύ μικρό στήθος . Πολλές 14 χρόνες έχουν μεγαλύτερο στήθος από τη Δανιέλα. ¨Αρα όσοι ενδιαφέρονται για γυναίκες με πιασίματα ας μην πάνε.
Στα του αγώνα τώρα. Η Δανιέλα ήταν ευγενική με χαμόγελο ενώ τα ελληνικά της δεν είναι τόσο καλά. Καταλαβαίνει όμως σχεδόν τα πάντα.
Μου συστήθηκε σαν ουκρανή ενώ από ηλικία θα έλεγα ότι είναι γύρω στα 30-35 . Άρχισε με χαδάκια κ γλυψείματα στο σώμα ενώ κατέβηκε γρήγορα προς τα κάτω. Η πι΄πα της ήταν υπέροχη. Αν κ δεν έκανε deep throat το προσπάθησε. Στο κυρίως πιάτο δεν είχε πρόβλημα να πάρει όποια στάση της Ζήτησα ενώ είχε κ κάποια σκαστά φιλάκια αλλά όχι κ τίποτε σπουδαίο. Το τέλος ήρθε σχετικά γρήγορα κ ο καθένας πήρε το δρόμο του αφού είπαμε ένα γεια.

Εγώ θα την επισκεφτώ ξανά αφού πέρασα καλά , ενώ σε ο΄σους δεν πολύ αρέσουν οι αδύνατες ας το σκεφτούν ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
12 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.456
Πόντοι:
1.660
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού