Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Πρωινή βάρδια στο ημιώροφο δύο κοπέλες ανακοινώθηκαν Βαλέρια και Κορίνα.Βαλερια μελαχρινή με ασιατικά χαρακτηριστικά με απλό πρόγραμμα ομολογουμένως όμορφη παρουσία .Κορίνα 1.70 ξανθιά ευπαρουσιαστη νταρντανα ,35 πάνω κατω την κόβω, με ΒΥΖΑΡΕΣ ελεύθερο στοματικό και ισπανικό .Θόλωσα με τις βυζάρες και το ναζί της και αποφάσισα να πάρω Κορίνα.Που να ήξερα?

Μπαίνοντας στο δωμάτιο εμφανίστηκε άλλος άνθρωπος.Ουτε χαμόγελο ούτε ναζί .Άρχισα να γλείφω τις βυζάρες της και καμία ανταπόκριση από εκείνη.Στεκοταν σαν σκιάχτρο και άρχιζε να μου παίζει τον πουτσο .Ύστερα μου τον καθάρισε και μου άρχισε μια πίπα χωρίς γλείψιμο μπαλακιων με σκοπό να με τελειώσει εκεί .Η γυναίκα φαινόταν από την αρχή ότι δε γουσταρε και ότι δε θα υπήρχε η παραμικρή χημεία.

Της είπα για γαμησι,έβαλε προφυλακτικό ανέβηκε πάνω και ούτε στα 20 δευτερα, βγήκε για να μου ξαναπάρει πίπα με κάποτα .Της ξαναλέω πάμε doggy.Και πάλι εκεί σε κάνα λεπτό ξενέρωσε και μου το έκοψε .Της λέω πάμε ιεραποστολικό.Εκει άρχιζα να ξενερώνω σοβαρά με αποτέλεσμα να μου πέφτει κάπως και η τύπισσα να ξενερώνει ακόμα πιο πολυ.

Με τα πολλά το σταματήσαμε και αυτό και με τελείωσε με παίξιμο απορώντας τι έγινε και μου έπεσε.....

Συμπερασματικά ,παρόλο που είναι για πολλά γαμησια με τις βυζάρες ,το ύψος ,το μπαμπατσικο σώμα και το ωραίο πρόσωπο (μου θυμίζε λιγο Αθηνά, το ξέρω ιεροσυλία ) αν δε της κάνεις κλικ ,θα ξενερώσεις.Βλεποντας και κριτικές προ 2 ετών ,αν μιλάμε για την ίδια Κορίνα,η συμπεριφορά δε έχει αλλάξει καθόλου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 10, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
915
Πόντοι:
370
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Paliotsarkadoros

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2022
Tο έχω γράψει μερικές φορές , και θα το ξαναγράψω αγαπητέ... Και (για να) το γνωρίζουν κι αρκετοί άλλοι . Η πρώην Αίντα της Περγ 1 είναι ενα απαράδεκτο ψυχρό, κομπλεξικό, ψώνιο, που έχει μάλιστα προσβάλει στην ψύχρα αρκετούς πελάτες (που την συντηρούν ). Μαυρο.. κατάμαυρο Έρχεται ροπαλιά
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1