Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Έχοντας καιρό να ξεφορτωσω ,κατέβηκα Λιοσίων να ελέγξω για μπαρμπορα. Γινόταν λαοθάλασσα από κόσμο ,με γεμάτα δωμάτια και βαριόμουν να περιμένω.Οπότε έφυγα για Διδύμου 27 ,έχοντας ακούσει καλά λόγια για Μιλένα.Μπαινω μέσα ταυτόχρονα με έναν άλλο συναγωνιστή και στο σαλόνι υπήρχαν αλλά 4 άτομα.Τι στο καλό ? Δε έχει φύγει κανείς;

Τέλος πάντων ,παρουσιάζονται από την μελαχρινή υπηρεσία,η Φωτεινή και η Μιλένα. Δε ανακοινωσε πρόγραμμα,αλλά το θυμόμουν από άλλη φορά που ήταν η ξανθιά υπηρεσία (όλα πλην πρωκτικού). Έχοντας δοκιμάσει την άλογα Φωτεινή παλαιοτερα,θέλησα να δοκιμάσω Μιλένα που μου είχε κάτσει από άλλη φορά.

Γενικα ο,τι έχουν πει άλλοι μύστες ,ισχύουν κατά μεγάλο ποσοστό.και εξηγώ.Η Μιλένα είναι ένα κοντό καστανόμαλλο juicy μωράκι.Εχει κοντά χοντρά μπούτια που για τους λάτρεις είναι ο,τι πρέπει.Ακομα,ικανοποιητικα βυζιά ,μανίκι τατουάζ στο δεξί χέρι,τατού στην ωμοπλάτη κάτι σαν φτερά και τατού και στο αριστερό πόδι αν θυμάμαι καλά. Πράσινα ματάκια και δυστυχώς το μελανό της σημείο ότι έχει ακμή στο στρουμπουλο πρόσωπο.Παρολα αυτά,δε χαλαστηκα καθώς τα υπόλοιπα υπερτερούσαν και ήταν και ευδιάθετη.Ελληνικα ξέρει ελάχιστα και η όποια συνεννόηση έγινε στα αγγλικά.

Μπήκε μέσα χαμογελαστή με ένα ωραίο μαύρο συνολακι,με το ωραίο στρινγκακι της να συντροφεύει την κωλαρα της .Αφού μπαλαμουτιαστηκαμε και πιπιλαγα άγρια τις ρώγες (έδειχνε ότι της άρεσε ιδιαίτερα) ,πήρε φόρα και τον πήρε στο στόμα.Δε ρώτησε καν αν θέλω προφυλακτικό αλλά δε με χάλασε .Θετικότατη πίπα ,όντως τον παίρνει όλο μέσα, εγλειφε και μπαλάκια. Γενικά φαίνεται καλοβολη και ότι δε θα φέρει αντίρρηση εύκολα.Επειτα , με ρώτησε αν θέλω σεξ. Εννοείται απάντησα. Της είπα να ανέβει πάνω και το θέαμα ήταν πανέμορφο .Ένα juicy μωράκι να μου κάνει cowgirl.Στηριζοταν στα πόδια και έπεσαν φιλιά και παίξιμο με τα βυζάκια της.Ημουν ιδαίτερα καυλωμένος σε κάποια φάση και όποτε άρχισα σφυροκόπημα ,στο οποίο κατέθεσα.

Έχοντας αυτή τη θετικότατη εμπειρία ,η Μιλένα θα ξαναδοκιμαστει για να γίνουν και περισσότερα πραγματα.

Καλή συνέχεια και να είμαστε και εμείς αλλά και οι γυναίκες καλα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιλένα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
915
Πόντοι:
370
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, perseas, Ημεδαπος και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού