Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 158 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
απογευματινη στοχευμενη επιθεση για να μοιραστω την χαρα των συναγωνιστων βαθια μεσα σε μια ουζμπεκικη τρυπα. Δυο τα κοριτσια, σε παρομοιο λεπτο σωματοτυπο με μικρα στηθη, η Μαρινα λιγο πιο γλυκο προσωπο, αλλα για καθε εναν πελατη που την επελεγε, δυο πελατες επελεγαν την Τζουλια Ματάκι
Στο σαλονι γινοταν της πουταναρας και χαρακτηριστικο ηταν οτι οι υποψηφιοι δεν ηταν μαυροι ισλαμιστες κατασκοποι αλλα λευκοι ιπποτες που διαβαζουν τις κριτικες εδω. Το μαγαζι στην βαρδια μαζεψε ολο το μαρουλι.

Επιλεγω την Τζουλια, η οποια σαλοναριζε χαμογελαστη και ελαφρως εκπληκτη που ειχε τοσους φαν, τοσο ποθητη απο το ανδρικο φυλο δεν ηταν ουτε στα πιο τρελα της ονειρα. Φερνει σε ταυλανδεζαο με λιγο πεταχτα δοντια, μια ουλη καισαρικης κοσμει το κατω μερος της κοιλιας. Περνάω στο δωματιο γνωριζοντας οτι θα υπαρχει αναμονη. Αρκετα καθαρο μπορω να πω, στο αμεσο μελλον καποιος θα χρειαστει να βιδωσει την γκρεμισμενη βρυση.

Η κοπελα μπαινει με διαθεση μεσα, στο σαλονι ειχα γκουγκλαρει καποιες ουζμπεκικες καφριλες να της πω αλλα πρωτον, τις ξεχασα, δευτερον, μου ειπε οτι ειναι ρωσιδα, (ανασηκωμα φρυδιου εμφανους δυσπιστιας απο εμενα) αλλα ο πατερας της ειναι συμπατριωτης με τον Μπορατ. Ας ειναι και Μογγολα, της ορμηξα με χουφτωματα και φιλια στο λαιμο και της κατεβασα το σουτιεν και ρουφηξα τις υπεροχες ρωγες της που ηταν τσιτα, εκεινη παραμιλαγε και με χαιδολογουσε. Την αφηνω να βαλει λαστιχο και να αρχισει κλαρινο, επιεικως αθλιο πιπετο αλλα ειχα ηδη ξεσηκωθει, επαιζα με το μουνακι της ενω προσπαθουσα να της γαμησω το στομα.

Λιγα δευτερολεπτα μετα βαζει κρεμα και με καβαλαει απο μονη της. Η αισθηση μεσα της ειναι μετρια, αλλα η ιδια αρχισε να κοπανιεται πανω στο πουτσο μου με πολεμικες ιαχες. Μολις ειδα οτι εριξε λιγο το ρυθμο, σηκωσα γονατα, της επιασα τα κωλομερια και αρχισα το κομπεσερ. Αυτη με πηρε αγκαλια και αρχισε να με φιλαει ασταματητα, χωρις γλωσσα, επειδη δεν ειχα ιδιαιτερη αναγκη περασα πλαγια το κεφαλι μου και της εγλειφα το λαιμο, εκεινη αρχισε να μιλαει τα καβλωτικα ρωσικα στο αυτι μου Κατσικογάμης (πλακα θα ειχε να εριχνε μπινελικια του τυπου "τελειωνε ρε γαμημενε να παω στον αλλο πελατη γαμω την ελλαδα σας καριοληδες")

Χωρις να βγω απο μεσα της την σηκωνω και την βαζω απο κατω για ορθοδοξο σεξ. Για κακη μου τυχη, μου κανει νοημα οτι θελει να συμπληρωσει κρεμα. Οση ωρα το εκανε, εγω εριχνα πουτσοσκαμπιλα στη γαμπα της σαν αυτιστικος. Μου εκοψε λιγο το ρυθμο οποτε την εβαλα απευθειας στα 4. Το στησιμο της δεν ηταν καλο, δεν τουρλωνε κωλο οποτε και το θεαμα δεν ηταν ιδανικο, και η εργονομια ηταν μετρια. Μετα απο λιγες πιστονιες την ξαναβαζω για κανονικο. Μπαινω μεσα της και πιεζω, ενω εχω πεσει με τα μουτρα στα βυζακια της. Τι ωραιες ρωγες... Εκεινη σηκωσε τα ποδια και το παρακανε με βογγητα. Ο χρονος μου τελειωνει, το σαλονι ακουγεται σαν γηπεδο. Την ξαναβαζω στα 4 για να χυσω αλλα πεφτω θυμα της επιλογης μου. Αδυνατο να τελειωσω ετσι, ουτε η αισθηση ειναι καλη, ουτε η γωνια διεισδυσης, ουτε η θεα. Την ξαναματαβαζω κανονικα, εκεινη γελωντας μου λεει κατι στα ρωσικα ("σιχαμενε κωλοβλαχε βολεψου επιτελους μυρμηγκια εχει το στρωμα"). Ντα ντα, την γαμαω λιγο ετσι, αυτη αρχισε παλι τα φιλακια και ΤΟΚ ΤΟΚ, χτυπαει η πορτα.

Καθομαι στα γονατα και της λεω να μου τον παιξει. Αγαρμπη μαλακια, αλλα ευτυχως εβγαλε την καποτα. Το αστειο ηταν οτι βογγουσε δυνατα την ωρα που μου τον επαιζε, μαλλον εκ παραδρομης. Της εκανα νοημα γελωντας να κανει ησυχια Χαχαχα! Ιδρωμενος μετα απο κανα διλεπτο διωχνω τα χερια της και πιανω το πουτσο μου για την κυκνεια παλινδρομιση. Πανικοβλημενη για να μην τα φαει στη μαπα βαζει ενα χερι μπλοκ μπροστα και ενα χερι χουφτα απο κατω. Επειδη χτες ειχα χυσει την Νταρια στο διπλα σπιτακι, το σπερμα μου ειναι νερουλο και βγαινει με πιεση, αν δεν εβαζε μπλοκ θα φευγανε ταπετσαρια στον τοιχο. Στραγγιξα χωρις να λερωσω. Εχοντας συλλεξει τα παιδια μας στις χουφτες της, η Μηδεια πηγαινει στο νεροχυτη και τα πνιγει. Με χαιρεταει και φευγει χαμογελαστη. Φευγοντας, το σαλονι ειχε 6-7 ατομα και εξω απο τον οικο ειχαν κατασκηνωσει αλλοι τοσοι, και τα δωματια γεματα.....

Επιλογος. Συνολικη διαρκεια στο δωματιο 13 λεπτα περιπου. Η κοπελα θελει να ικανοποιησει τον πελατη και γουσταρει το σεξ. Η εμπειρια και η τεχνικη της ειναι ερασιτεχνικου επιπεδου, αλλα ειναι πολυ καυλιαρα. Η εμφανιση της δυστυχως, δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο και αν δεν ειχε και τα ασιατικα χαρακτηριστικα που δεν συνανταμε τοσο συχνα στα μπουρδελα, δεν θα ειχε την ιδια αξια το σεξ μαζι της.

Επειδη διαβασα διαφορα σχολια στην ενημερωση, λογικο ειναι οσο περνανε οι μερες και ιδιαιτερα οσο περναει η ωρα στην βαρδια, να κουραζεται και να μην αποδιδει το ιδιο. Δεν μπορω να φανταστω πολλες πουτανες να μπορουν να γαμηθουν με 100% αποδοση μετα απο ενα τριωρο αδιακοπου σεξ. Γιαυτο, οσοι διαβαζετε αυτες τις γραμμες και θελετε να την δοκιμασετε (οσο προλαβαινετε πριν καει τελος παντων), ΑΝ σας καλυπτει εμφανισιακα, πηγαιντε νωρις. Ειναι απλη λογικη, οποιος παει 9-10 η ωρα θα την βρει κατακοπη και ξεχειλωμενη. Καλη συνεχεια, γαματε δυνατα, γαματε εξωτικα.

Men sizning qiningizni yo'q qilmoqchiman Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.005
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, TOMCRUISE, black panther και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Αυγούστου, 2022
Μαυρα χαλια η τσατσα σε εμενα χτυπησε στο 5λεπτο, εμεινα κυριολεκτικα με το πουλι στο χερι. Δεν παταω ουτε απο εξω...
review reaction 1 paparotriftoulas
09 Αυγούστου, 2022
@KavliarisPsilos Ατυχια ψηλε, δεν μου κανει εντυπωση, οσο περισσοτερους βαλει μεσα τοσο καλυτερα για την τσεπη της, τωρα που ειδε κινηση αυγουστιατικο ειπε να το εκμεταλλευτει. Η ξανθια η σιτεμενη με τα γυαλια ηταν;

Την τζουλια δεν νομιζω να την ξαναπαρω, μια φορα για το παλμαρε ηταν. Την Μαρινα απτην αλλη ΙΣΩΣ καποια μερα που δεν εχει πολυ κινηση να την δοκιμασω, θα δουμε...
13 Αυγούστου, 2022
Ακριβως αυτη ηταν, και ειχα ψαρωσει γιατι οσοι δεν μπαιναν και εφευγαν τους εδινε κολο δακτυλο και γελαγε μαζι με την τζουλια και την αλλη κοπελια οποτε λεω εδω ειμαστε.. Ηταν 9 η ωρα μεν αλλα δεν σημαινει και πολλα αυτο, ας τηρουσε το 10 λεπτο εστω.
review reaction 1 paparotriftoulas
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3