Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 277 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκεψη στον εν λογω οικο σημερα πρωι καθως ειχα διαβασει για νεες παρουσιες και ειχα λοκαρει την Μπετυ.Ενα Ουκρανικο αλογακι νεαρη σε ηλικια,σωμα λεπτο μοντελε,κλασικη Ουκρανικη φατσα με μπλε ματια και πλαστικο 2αρι βυζι με σουβλερες ρωγες.Ενα πακετακι αν μη τι αλλο που αξιζε τον κοπο να τιμηθει ακομα και αν ηταν φολα.Στην προκειμενη περιπτωση αποδειχτηκε το ακρως αντιθετο βεβαια.Στο σαλονι αν και καθημερινη πρωινη αυγουστιατικη μερα γινοταν χαμος κυριως για την Μπετυ.Ετσι επρεπε να περιμενω κοντα στο 20λεπτο μεχρι να μπω δωματιο αλλα χαλαλι.Οταν μπηκα επιτελους η μικρη Ουκρανη δεν αργησε να μπει.Ειναι αρκετα φιλικη και προσχαρη ειπαμε τα κλασικα και κατοπιν ηρθε κοντα μου και μου εφερε τα βυζακια της για φαγωμα.Μετα αρχισε αυτη να με γλυφει απο πανω προς τα κατω οπως ηταν καβαλημενη πανω μου .Οταν ειχαμε ανορθωση βαζει καποτα και βουρ για πιπα.Στην πιπα το προσπαθει δεν ειναι μαστορισα αλλα το παλευει,μπαλακια δεν γλυφει αλλα οκ δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.Οταν τελειωσε την πιπα παραμερισε το κορμακι που φοραγε και με καβαλησε.Η αληθεια ειναι οτι δεν βρηκε καλο ρυθμο στην ιππασια και δεν το ευχαριστηθηκα.Ετσι την γυρναω σε ιεραποστολικο .Δεν μπηκα αμεσως την αφησα να παιξει λιγο με το μουνακι της ενω της εβαζα δαχτυλα στο στομα.Ειναι πολυ παιχνιδιαρα.Κατοπιν αρχισα να την καρφωνω ενω επεσαν και καποια φιλια στο στομα(οχι γλωσσοφιλα).Σε ολη τη διαρκεια ειναι πολυ εκδηλωτικη με κραυγες και διαφορα επιφωνηματα.Για τελος επρεπε να την παρω στα τεσσερα να εχω θεα αυτο το θεσπεσιο κωλαρακι(το οποιο ειναι δουλεμενο παρεπιπτωντος)και ετσι και εγινε μεχρι να ερθει το τελος.Με ευχαριστησε και αποχωρησε για αλλα δωματια...
Εν ολιγης για τα δεδομενα της εποχης και της εμφανισης της μικρης σε συνδυασμο με καλες safe υπηρεσιες πιστευω οτι θα γινει ψιλοχαμος το επομενο διαστημα για παρτυ της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 02, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!