Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 114 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από πολλες επισκέψεις θα ήθελα κι εγώ να τιμήσω την κοπέλα με μια ενδεικτικη κριτική μου. Να υπογραμμίσω όμως 2 πραγματα, η ημ/νια είναι ενδεικτικη καθώς επίσης το κορίτσι ειναι επίσης στους οίκους της Φωκαιας 27 Α και Β γιατί προφανως ο ιδιοκτήτης είναι ίδιος.
Ο οίκος της Φιλιππιδου άρτιος, τα δωμάτια πεντακαθαρα με ντουζ και καναπέ επιπλέον του κρεβατιού που είναι εννοείται στάνταρ. Φωτισμός απλετος.
Η κοπέλα έχει καμία 15αρια κιλά παραπανω τα οποία δεν την κολακευουν και πολυ στον κωλο αλλά ισοσκελιζεται με τα βυζομπαλα της. Επίσης για υποσημείωση έχει πολυ ομορφη κωλοτρυπίδα και αμα την βρείτε στο πιατο δυσκολα θα της αντισταθείτε. Θα πεσετε με τα μουτρα! Πρόσωπο καλουλι κλασσικό ρώσικο με ωραία μάτια και δόντια. Η καθαριότητα σε πολυ υψηλά επίπεδα με τη χρήση Listerine εμφανεστατη αφου το στόμα της ΠΑΝΤΑ μοσχομυριζει χαρακτηριστικά καθώς και παντα φρέσκια μετά από κάθε πελατη. Μια από τις ελάχιστες ιερόδουλες που δίνω το πουλι μου ακαπελα. Γλυφει ωραία τα αρχιδια, αφου περασει το πουλι και τα αρχιδια εννοείται, από ιατρικό αντισηπτικό μωρομαντηλο και το παρατηρησει καλά για τυχόν δερματικά αφροδίσια.
Την επισκέπτομαι μόνο για πιπα τελειωτικη την οποία κάνει ΜΟΝΟ σε επιλεγμένους πελατες.
Η πιπα της λοιπόν σχετικά βαθιά, βεντουζαριστη, ακουραστη. Όπως έχω ξαναπεί το πουλι αισθάνεται σα να ανοίγεις μπουκάλι σαμπάνιας που όταν βγάλεις τον φελό αχνιζει!
Δεν τον βγάζει από το στόμα λοιπόν μέχρι να χυσει καλά μέχρι τελευταία σταγόνα.
Στανταρακι για τους εξής λόγους. Καλή πιπα, οχι πιπαρα, πεντακαθαρη κοπελα μέσα έξω διότι έχω παει αρκετές φορές και δεν έχω κολλήσει κάτι παρολο που τον δίνω έτσι. Σεβαστείτε τις κοπέλες κυριοι. Να είμαστε παντα καθαροί και υγιείς γιατί αν κολλήσουμε κάτι τις κοπέλες σε εμάς θα γυρίσει!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.826
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 DmtrsxXx, olddog, Paliotsarkadoros και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2022
Ευτυχώς που παίζει μπαλα και σε αυτόν τον οίκο γιατί τα άλλα της φωκαιας είναι παραγκες κανονικές .....φαντάζομαι μέσα στα δωμάτια πως είναι.... ο κοπέλα πέρα από ομορφη κ με καλές κριτικές έχει πρωκτικο στο πρόγραμμα της η όχι?
review reaction 1 Διανοούμενος
29 Ιουλίου, 2022
Άρχοντα όχι δεν έχει πρωκτικο. Ποτέ δεν είχε και είναι στην πιατσα αρκετά χρόνια.
review reaction 1 Arxontas tou skotous
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2