Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έκανα μία βόλτα από το 20άρικο και αφού γέλασα με την επαναληπτικότητα πλέον που υπάρχει ξανακατέβηκα για δεύτερη κατάθεση στο Μεταξουργείο.
Στο Κολωνού 48, δεξιά, η τσατσά παρουσίασε δύο κοπέλες τις οποίες μάλιστα τις χαρακτήρισε "σχεδόν παρθένες" Χαχαχα!
Την Στέλλα και μία άλλη πιο νεαρά, αλλά αρκετά χοντρή και ατσούμπαλη σε σημείο που δεν μπορούσε να περπατήσει με τα τακούνια.
Για την Στέλλα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.
Εδώ να πω, πως η ώρα ήταν πριν τις 12, και μετά τις 11:30 το βράδυ, αλλά δεν ξέρω αν οι συγκεκριμένες κοπέλες μόλις είχανε πιάσει δουλειά ή τελείωναν. Από την συνεδρία με την Στέλλα θα έλεγα πως μόλις είχαν ξεκινήσει για την 3η βάρδια, αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Βλέποντας την Στέλλα, η οποία είναι μία ξανθιά μιλφ με κανονικό κορμί χωρίς πιασίματα, έκφυλο πρόσωπο και φορούσε ένα μαύρο κορμάκι πάνω σε μαύρα τακούνια κάτι ψέλλισε ο πούτσος μου να επιτεθώ και να το σκίσω. Βυζί 2άρι να προσθέσω. Βγήκα μία να πάω στο διπλάνο, γελώντας με έναν Έλληνα συναγωνιστή για το "σχεδόν παρθένες" της υπηρεσίας.

Ξαναγύρισα στα καπάκια και ζήτησα την ξανθιά δίνοντας το κόκκινο.
Μπήκε μέσα η Στέλλα κεφάτη την ώρα που φρεσκαριζόμουν. Το δωμάτιο σχετικά φωτεινό αλλά ως εκεί. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα βέβαια.
Μιλούσε Ελληνικά και μου είπε πως είναι από Μολδαβία. Την ρώτησα ηλικία για πλάκα και μου είπε 25, γελώντας. Είναι 38-40 θα έλεγα.

Ξάπλωσε και με ρώτησε για ελεύθερο ή όχι. Της είπα να βάλει καπότα, αλλά την άφησε στην άκρη προς στιγμήν και μου επιτέθηκε με φιλιά στον λαιμό μέχρι κάτω όπου πήρε λαίμαργα τα αρχίδια μου στο στόμα της. Κράτησε αρκετά το αρχιδογλείψιμο και ύστερα μου έβαλε καπότα. Κοπανήματα στην γλώσσα της, γλειψίματα στον κορμό και ξανά κοπανήματα. Μικρές προσπάθειες για deep.

Την βάζω ιεραποστολικό και μου λέει σιγά σιγά, έχω βαρεθέι να το ακούω πλέον...
Έβαλε και λίγο τζελ αλλά η αίσθηση ήταν αρκετά ικανοποιητική. Μετά από 5 λεπτά στο ιεραποστολικό και αφού έπαιζα με τα πόδια της δεξιά αριστερά, ανοιχτά κλειστά,
την γύρισα στα τέσσερα. Ξανά προτροπή για να πάω σιγά, αλλά τουλάχιστον στήθηκε χωρίς κλεψιές. Την έπιασα από τον σβέρκο και την πήδαγα βαθιά ενώ φώναζε.
Μετά από μερικά λεπτά, τελέιωσα μέσα της και ένοιωθα να χύνω για κάμποσα δευτερόλεπτα.
Άμα βιαζόταν να βγει εκείνη την στιγμή θα είχε χαλάσει το μισό 10άρικο της κατάθεσης. Κάθισε μέχρι να στραγγίξω όμως και κουνούσε την λεκάνη της κυκλικά.
Της έδωσα μία σφαλιαρίτσα στον κώλο και βγήκα.

Την ώρα που πήγα να βγάλω την καπότα, μου έδιωξε τα χέρια από τον πούτσο μου, γιατί ήθελε να το κάνει η ίδια. Μου τον πέρασε και με μωρομάντηλο μία φορά.

Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος και από διάθεση και από συμμετοχή μιας και μου έλεγε διάφορα όλη την ώρα και από υπηρεσίες μιας και δεν έδειξε ίχνη βιασύνης, ξεπέτας.
Μόνο λίγο τα παπαρία μου έπιανε, αλλά αυτό το έκανε για να μου κόβει ταχύτητα και να μην τον τρώει με δύναμη, άλλωστε αυτά τα κόλπα δεν με τελειώνουν πιο γρήγορα.

Η τσατσά χτύπησε την ώρα που μου έβγαζε με αγάπη και ευλάβεια την καπότα η δεσποινίς Στέλλα.
Ίσως ξαναπεράσω, αλλά φοβάμαι ότι μου ρουφάει λίγο τα νιάτα η ρουφήχτρα Στέλλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Helluvatime
Ανώτατος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
18.312
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, Επιρρεπής, The Keeper και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού