Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 175 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Περί ώρα 22:00, ύστερα από κατάθεση σε άλλον οίκο, μπήκα εδώ. Δεν υπήρχε κανείς στο σαλόνι. Εμφανίσθηκε η Άννα & με κέρδισε η φιλικότητά της. Τσατσά δεν βγήκε. Της είπα τι έχει προηγηθεί & φοβούμαι πως δεν θα τελειώσω.

Τότε η Αννούλα, όλο νάζι με λάγνο βλέμα, χαδάκια & τρυφερότητα, μου λέει: Θα σε κάνω τούρμπο καυλιάρη μου. Το ύφος της δεν επιδέχοταν αμφισβήτιση! Η ρόγα του τέλειου στήθους της, κοίταζε τον ουρανό. Την πιπίλισα πληρώνοντάς την. Όχι εδώ, είπε & με οδήγησε κρατώντας μου το χέρι, στο δωμάτιο. Σε λίγο ήρθε κι "άρχισαν τα όργανα" Η Άννα είναι Ρουμάνα μελαχρινή, μέτριο ύψος, με καλό κορμί & τέλεια βυζιά. Το δωμάτιο καθαρό "ζεστό" διακοσμημένο με στυλ. Μακράν, το καλύτερο του Μεταξουργείου.

Το "ρεπερτόριο" περιελάμβανε τα πάντα. Κλαρίνο (πίπα) γιά σεμινάριο. Προηγήθηκαν χάδια. Πολλά χάδια σαν μασαζάκι, παντού. Ανταπέδωσα χάδια σε κορμί & πόδια. Ξαφνικά, με ορθάνοιχτα τα μπούτια της, πιάνει το χέρι μου & το οδηγεί στο μουνί της. Ένας Θεός (Βούδας ή Κούδας) ξέρει, πως συγκρατήθηκα να γευθώ την καταγκαβλωμένη μουνάρα της. Τα δάχτυλά μου έπαιζαν με κλειτορίδα & μουνόχειλα, μέχρι που χάνονταν στην υγρή καυτή τρύπα! Συνέχιζα το έργο μου & ταυτόχρονα πιπίλαγα/δάγκωνα τις θεριεμένες ρόγες της. Ανασηκώθηκα κι έφερα τον πούτσο μου, μπροστά της. Τον φίλησε, φόρεσε σκούφο & τον εξαφάνισε στο στόμα της. Ήμουν έτοιμος να εκραγώ & την διέκοψα. Την έβαλα πάνω μου & χαλάρωσα. Τώρα έκανε παιχνίδι η Άννα. Πήδαγε & καρφωνόταν πάνω μου, με "λύσσα" κραυγάζωντας. Της είπα να αλλάξομαι σε ιεραποστολικό & γύρισε χωρίς να με βγάλει από μέσα της. θαύμασα κι ευχαριστήθηκα τον τέλειο συντονισμό της! Αυτό σπανιώτατα συμβαίνει. Δεν άντεξα πολύ, το άγριο ξέσκισμα του μουνιού της. Η κραυγή μου στο χύσιμο, πρέπει να ακούστηκε στο διπλανο Internet-cafe.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
Ζ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού