Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 116 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Barbie είναι μια καυλιάρα εναλλαγής φύλλου. Το στυλ της κ η στάση της γενικά με καυλώνει, η συμμετοχή της στο σεξ πολύ καλή, δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να την πάρω παρτουζα με την Μαριάννα. Υπάρχει όμως ένα πολύ σοβαρό θέμα, η περιοχή έχει γίνει άκρος επικίνδυνη κ όσο πάει και χειροτερεύει κ χρειάζεται πολύ προσοχή. Αν διαβάζουν οι αρμόδιοι θα ήταν καλό να μεταφερθεί το μαγαζί κάπου καλύτερα κ όχι να μένει στον βούρκο της Αθήνας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Barbie
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
1 Ιουλ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
1.985
Πόντοι:
1.206
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 opel2000, Elganador, Ημεδαπος και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2022
Έχω θίξει και εγώ το θέμα της ασφάλειας αγαπητέ συναγωνιστή...το πιο ασφαλές είναι να περνάμε από την περιοχή με το φως της μέρας.
review reaction 1 kablomenos90, sisax87, Διανοούμενος
17 Ιουλίου, 2022
Αργά το βράδυ δεν πας εκεί. Μια φορά με είχαν σταμπαρει τρεις και περιμενανε να μπω σε οίκο της Φωκαιας για να μου σκαλισουν το πολυ εμπορικό για κλοπή αυτοκίνητο μου. Τους ψιλιαστηκα από τα νοήματα τους. Ευτυχώς που οι Πέρσες δεν φημίζονται για τίποτα και ουτε φυσικά για την οργάνωση τους σε κάτι. Ήταν τόσο εμφανής η προθεση τους που πηρα το αμάξι και έφυγα αμέσως. Επίσης μια άλλη φορά πηγαν δυο να μου παρουν την τσάντα που την είχα στη θέση του συνοδηγού βάζοντας το χέρι τους μέσα στο ανοιχτό παραθυρο μου. Περιοχή Σταθμός Λάρισης, απογευμα. Τέσσερα χέρια αυτοι, δυο χέρια εγώ. Η κατάληξη; Δεν μου την πηραν και τους κυνηγησα κιόλας! Αμα τους τσαμπουκαλευτειτε είναι πολυ χεστηδες! Αρκεί να μη δουν φόβο στα μάτια μας.
review reaction 1 Ημεδαπος , kablomenos90, Prevelis και 2 άλλα μέλη
17 Ιουλίου, 2022
Eιναι εξωφρενικό λάθος να αφήνετε στην θέση του συνοδηγού Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ!Συνήθως το κάνουν γυναίκες οι οποίες απομακρύνονται αμέριμνες και μετά η ζημιά γίνεται.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
review reaction 1 Ημεδαπος , kablomenos90
17 Ιουλίου, 2022
Εκανα λογκιν μετα απο χρονια για να θιξω και εγω με την σειρα μου το θεμα.

Ειλικρινα περα απο την αριστεροβοθρικλα που εχει πληξει τον νεοελληνα και την φαρα του, απο οποια οπτικη και να δεις το χαλι του κεντρου της πρωτευουσας που γεννησε τον δυτικο πολιτισμο, ειναι ενα γκετο μαυρου χαλιου.

Ειλικρινα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να εκλειναν ολα τα δελα και ας μαμουσαμε την παλαμη μας μονο με τις τρισελλεινιδες που μπλεξαμε, με ανταλλαγμα να ξεβρωμισει η πολη.

Δυστυχως δεν υπαρχει περιπτωση να οδηγησει πουθενα ολο αυτο ειδικα αν κοπουν επιδοματα στο γκετο της περιοχης... Μακαρι εστω να εξαφανιστουν ολα τα δελα απο το κεντρο δεν βλεπω κατι αλλο.
review reaction 1 sisax87
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4