Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 287 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη στη 1η βάρδια, η τσατσά της πρώτης βάρδιας με ενημέρωσε ότι δουλεύει η Ναταλία και μια καινούργια κοπέλα η Κατερίνα.
Η Ναταλία γνωστή είναι ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι και πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό η Κατερίνα μελαχρινή κοπέλα κοντή (όχι πάνω από 1.65)γύρω στα 23-24 με πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό ωραίο κορμί, σχεδόν 2αρι βυζι όχι στητο όμως, έχει πιρσινγκ στον αφαλό και το πρόγραμμα της ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Νέο αίμα αξιόλογη παρουσία έπρεπε να δοκιμαστεί, πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο.
Φρεσκαριστικα και την περίμενα, ήρθε μετά από λίγο, υπάρχει ένα θεματακι με τη συνεννόηση μιας και ελληνικά δε ξέρει ενώ τα αγγλικά της ειναι πάρα πολύ φτωχά.
Συνοπτικά, από προκαταρκτικα κάποια πεταχτά φιλιά στο στομα χωρίς γλώσσα, φιλιά σε λαιμό στήθος, κάτι σαν μασάζ αφού για αρκετή ώρα έτριβε τους ώμους μου, μου έδειξε το προφυλακτικό, της έδειξα μέρα, πιπα μέτρια προς καλή αρχικά αλλά στη συνέχεια ρηχή και μονότονη, της ζήτησα να γυρίσει σε στάση 69 όπου για λίγο απόλαυσα το μουνάκι της. Πέρασμα προφυλακτικου, πρώτη στάση από πάνω, όχι ιδιαίτερη συμμετοχή, δεύτερη στάση στα τέσσερα, μέρα από υποδείξεις στήθηκε καλά αλλα δεν ήταν για πιο δυνατούς ρυθμούς, το τελείωμα στα κωλομαγουλα.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 13-14 λεπτά χωρίς καμία ενόχληση από την ευγενική τσατσά κσι χωρίς βιασύνη από τη κοπέλα, μέτρια προς καλή κατάθεση, ωραίο γενικά κορμί αλλά θα πρέπει να ανεβάσει λίγο τη πιπα της κ τη συμμετοχή της, ίσως μετά από κάνα μήνα εάν δουλεύει ακόμα να τη τσεκαρω πάλι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
164.531
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hustler, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, pistolpit και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού